Rikkie Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Farinal said: Gaius'un bir kaşı sürekli havaya kalkıyor konsantre olamıyorum diziye. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 yeni mesaj gorunce dedim yeni sezon basladı heralde. ama öyle değilmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 eski yorumlara bakıyordum da hakkaten ilk bölümler baya vasat geldi bana ama 2.sezon sardı güzel. birde gwen çok çirkin. baya çirkin. (td) ama morgana ve nimueh sağlam (tu) birde şu alıntıya katılmadan edemiyecem Ytse said: sanki her an merlin arthura aşkı ilan edip bir gay sex sahnesi başlıcak gibi gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 yok be Merlin Gay değilmiş :) Freya adlı druid e aşık olmuştu. Sonra Druid cat form takılınca baktıki bu iş animal sex ' e döncek bir daha düşündü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Farinal said: Gaius'un bir kaşı sürekli havaya kalkıyor konsantre olamıyorum diziye. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 barbu said: yeni mesaj gorunce dedim yeni sezon basladı heralde. ama öyle değilmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 copry said: barbu said: yeni mesaj gorunce dedim yeni sezon basladı heralde. ama öyle değilmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 HAHAHUAHUEHA tarihteki ilk bira kutusu britişler tarafından üretilmiş . bu ne lan (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 AHAHAHAHAHHA YA AMA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Dregoth said: copry said: barbu said: yeni mesaj gorunce dedim yeni sezon basladı heralde. ama öyle değilmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 valla dizi sırf arthur için izliyorum artık çok taş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Dregoth said: copry said: barbu said: yeni mesaj gorunce dedim yeni sezon basladı heralde. ama öyle değilmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Farinal said: valla dizi sırf arthur için izliyorum artık çok taş al işte.. sen guinevere diye varoşların dırdırcı çirkin çirkef zencisini koyarsan adam gider sapıtır.. gençlere kötü örnek oluyor bu dizi.. yayından kaldırılmalı. "sadece kadınlar izleyebilir" uyarısı ile verilmeli ya da.. ha bi de "koca kulaklar" uyarısı da gerekli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 üzülmen, bu hatandan dolayı pişman olman iyiye işaret.. adriana lima resimlerine filan bakıver.. kendine geliceksin evladım.. şeytanın dediklerine uyma, kötülüğün yolunda yürüme.. In nomine Patris et fillii et Spiritus Sancti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 lancelotu da aldı zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 size dizide ki karakterleri sıralayayım ilk 3 tipe göre: 1. 2. 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 stimpak said: HAHAHUAHUEHA tarihteki ilk bira kutusu britişler tarafından üretilmiş . bu ne lan (:D kahkaha attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 heineken mi o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 nimueh 1. bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Farinal said: heineken mi o :D yeşil tuborg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Gwen yerine ahmet oynasın daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 müthiş fikir. gerçekten ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Farinal said: size dizide ki karakterleri sıralayayım ilk 3 tipe göre: 1. 2. 3. sen 1. sıraya nimueh'i koymayıp da o oğlanı koyuyorsan. gaysin hatta gaylordsun. kızlar bile nimueh'i koyar o derece guzel kız. gidip erkek koydun lan en iyi tip diye. gay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 barlas çok kanına dokundu galiba : ))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar