Liebe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 5 sezondur bir aksiyon olucak diye bekliyoduk bi babayı indirdiler tahttan tek olay o. bıktım kaç sezon morgananın saçma sapan suikast girişimlerinden bıraktım 5. sezonun 2 bölümünü izledikten sonra. gwenin memeleri bile bi yere kadar abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 sırf gwen için izliyorum diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Gwen de öyle dizi izlettirecek kadar göstermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Çok üzücüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Dizi nihayet sonlandı. Olacak iş değil Şimdi, dizi boyunca 4 sene uther tahtta kaldı yanılmıyorsam, sadece son bir sene arthur kral oldu yani? yahu adam 1 senede doğru dürüst ne yaptı da efsane oldu? hani merlinle birlikte maceradan maceraya koşup albion'u kuracaklar, eski kadim din geri gelecekti? öyle diyordu ejderha birinci sezonda? gwen'in dul kalıp tek başına tahtta olması da şahaneydi hakkaten. klasik karnı burnunda hamilelik imajı verselerdi bari kadına. bu arada gwaine'in hikayesi ayrı saçma, cidden mindfuck. herhalde en saçma şey, merlin'in arthur'u 2 gün atta süründürüp ölene dek beklemesi, ardından öldükten sonra avalona götürmek için ejderhayı çağırmasıydı. tamam arthur ölecek zaten efsaneye göre de, camlann - avalon arasındaki olayların böylesine saçma olacağını düşünmezdim. baştan sonra yazık ettiler diziye. bir de bari tır sokmasalardı saçma sapan dizinin sonunda. üzerinde düşünülmemiş senaryo, hep aynı pattern'de giden bölümler, lore'un içine etmeleri gibi sebeplerden ötürü kötü diziydi. series finale ise dizi tarihinin en kötü 5'i arasına girer herhalde. sanırım dizideki en keyifli şey merlin arthur diyaloglarıydı, o da gitti. bu dizi de böyle bitti işte, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 yazık günah lan böyle boktan dizi finali görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 tir ne alaka ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Bir ara opusecekler sandim arthur ve merlin sdf. Tir simdiki zamanda oldugumuzu gostermek icin koymuslar hala arthuru bekliyo bizimki. Alterno warlock olmus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 çok kötü bitti az küfretmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 copry said: Bir ara opusecekler sandim arthur ve merlin sdf.ya öpüşecekler diye kasıldım gerildim soğuk terler döktüm ekran başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 hala merlin izlediğindendir o gerginlik, soğuk ter filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Illumemati said: yazık günah lan böyle boktan dizi finali görmedim Şsnına yakışır bi son olmuş. Bu gwen kesin senariste veriyodur yoksa böyle bitmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 of nasıl bir son o. ahahahaha. dizideki en güzel şey john hurt'tü bu arada, ejderhayı seslendiren amca yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 excalibur, malzahar, lancelot falan varmı bari dizide ona göre başlayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Malzahari bilmiyorum lancelot ve excalibur var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Ama dandik izleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 opening falan etkiledi baya okadar mı kötüki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Kotuye gitti gitti en sonunda batirdi bitti, lost gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Coldwind said: Olacak iş değil herhalde en saçma şey, merlin'in arthur'u 2 gün atta süründürüp ölene dek beklemesi, ardından öldükten sonra avalona götürmek için ejderhayı çağırmasıydı. tamam arthur ölecek zaten efsaneye göre de, camlann - avalon arasındaki olayların böylesine saçma olacağını düşünmezdim. baştan sonra yazık ettiler diziye. bir de bari tır sokmasalardı saçma sapan dizinin sonunda. hobbit izlemeyen bakmasın. örnek için ufak'ta olsa spo var. ejderha'yı son dakikada çağırma fln olayı cidden saçma ama efsane dediğimiz bir çok yapımda dahil olmak üzere %90 oranında bu şekilde oluyor bu olaylar. mesela hobitte tam uçurumdan düşecekken kartal vari yaratıkları çağırıp gidiyorlar ve yine uzak bi mesafede inip yürüyorlar. arkadaş bütün dizi zaten yol macerası ile geçti hobbit. başta çağırıp gitseydi ya da zor durumda bindin diyelim dibine kadar git niye yine uzakta iniyorsun. bu tarz şeylere bakarsak senaryo çıkmaz hiç. dram için saçmalık yapılması gerekiyor bu şekilde. biraz da olsa tutarlı şey ararsak merlin dragon ölmek üzere olduğu için zorunda kalmadıkça çağırmak istemedi götürebileceğie inandı kehaneti de düşünerek. zaten dragon'a da söyledi zorunda olmasam çağırmazdım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 df said: Coldwind said: Olacak iş değil herhalde en saçma şey, merlin'in arthur'u 2 gün atta süründürüp ölene dek beklemesi, ardından öldükten sonra avalona götürmek için ejderhayı çağırmasıydı. tamam arthur ölecek zaten efsaneye göre de, camlann - avalon arasındaki olayların böylesine saçma olacağını düşünmezdim. baştan sonra yazık ettiler diziye. bir de bari tır sokmasalardı saçma sapan dizinin sonunda. hobbit izlemeyen bakmasın. örnek için ufak'ta olsa spo var. ejderha'yı son dakikada çağırma fln olayı cidden saçma ama efsane dediğimiz bir çok yapımda dahil olmak üzere %90 oranında bu şekilde oluyor bu olaylar. mesela hobitte tam uçurumdan düşecekken kartal vari yaratıkları çağırıp gidiyorlar ve yine uzak bi mesafede inip yürüyorlar. arkadaş bütün dizi zaten yol macerası ile geçti hobbit. başta çağırıp gitseydi ya da zor durumda bindin diyelim dibine kadar git niye yine uzakta iniyorsun. bu tarz şeylere bakarsak senaryo çıkmaz hiç. dram için saçmalık yapılması gerekiyor bu şekilde. biraz da olsa tutarlı şey ararsak merlin dragon ölmek üzere olduğu için zorunda kalmadıkça çağırmak istemedi götürebileceğie inandı kehaneti de düşünerek. zaten dragon'a da söyledi zorunda olmasam çağırmazdım diye. pek öyle değil aslında. kartallar manwe'nin iradesinin vücut bulmuş halleridir orta dünyada ve doğal olarak olaylara karışmazlar çok çok çok lazım olmadıkça (bkz: kara kapılar) ancak hobbit'de geldikleri yer kartalların kralı Gwaihir reyizin evinin orasıdır zaten iki adım yol hani Eagles Eeyrie oradan o bakımdan mantıklı gelip sonra bırakmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 şimdi dizimagin forumunda okudum modern dünyaya uyarlayacak falan diyolar ne iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 mesaj attığım konunun bereketi kaçıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Sanki uyarlanacakmis gibi bitirdiler zaten, bir de yilbasi ozel bolumu varmis diye duymustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Benim hosuma gitti sonu ama gunumuze uyarlamasi salakca olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 bu diziyi sonuna kadar izleyenlere müstahaktır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar