Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 ikisi de deil yahu zaten "ejderha değil wyvern onlar, ejderhaların uzaktan kuzenleri" diye replik var açıklama var bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Rewendor said: ikisi de deil yahu zaten "ejderha değil wyvern onlar, ejderhaların uzaktan kuzenleri" diye replik var açıklama var bölümde. hayır benim dediğim ! bu kadar prim yapmışken kabul etmiyorum faillemeyi :) Merlin son ejderha lordu ve bu türdeki en güçlü ejderhayı kontrol edebilirken neden kuzenlerini edemesin ki ? Zaten emri altına aldı 2 tanesini. Ama emri altına almadan önce onların dilinde konuşması gerekiyor. bkz. sezon 2 final sahnesinde ejderha ile konuşmadan önce merlinede saldırıyordu arthurada. Ama konuştuktan sonra ( dragonic ) işler değişti. Dediğim gibi orad 2 den fazla börtü böcük vardı. 2 tanesi ile konuşmaya ve emretmeye zamanı olduğundan kontrol altına aldı. Ama odada öldürülen ile iletişime geçemediğinden saldırdı. Uzun uzun yazdırdınız hadi destekleyin beni hoşuma gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 BENIMKI DOGRU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 abi geriye doğru gittikçe hoşnutsuzluk mesajları sıralanmış ahaha Aslında bu diziye 2.sezonun cnbc-e de tekrar verilmesiyle ısınmıştım, ne biliim ara sıra eğlendirici bölümleri vardı da.. Şimdi birazcık "olmuyosa olmuyo hacı, bi türlü güzel yapamıyoruz şu diziyi" tadında olmaya başladı sanki. Ama şu ana kadar izlemişim şimdi bırakmak da pek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 dizi başladığında yok artık bu ne ya bööö demiştim ama bööö de olsa izlemeye başlayınca feci sardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 her bölümde neden birileri paso utheri ya da arthuru öldürmek istiyo, ama ikisi de bölüm sonunda ölmüyolar bi şekilde asfas Komik aslında yani ne olursa olsun ölmüceklerini biliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 dizi çıtır çerezlik geyik dizi zaten, ortaçağ mit başyapıtı amaçlı değil. How I Met Your Mother'ı Lost beklentisiyle izleyenlerin durumuna düşmeyin :D ama ara ara ana hikaye koyup ilerletseler güçlendirseler fena olmaz tabii. En baba şovalyeler Lancelot ve Gawain gözüktü. Galahad, Bors falan da ucundan bi gözükse şunlar bi beraber aksiyona girse bayağı güzel bi sezon finali olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 bu bolum o kadar da kotu diildi. osuruk sakalariyla karsilastirinca. lol... bi de bolum sonunda "gelcek bolum spoileri" koymasalar ah. 2 saniye izledim spoil yapmayi basardilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 ben suna bi baktim da merak edip, nie 3 bölüm sadece alala. film seklinde mi yapmislar acaba. http://www.youtube.com/watch?v=9B3h8ttlKSU burda movie falan diyor cünkü. anlayamadim olayini. ama helena bonham carter falan oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Bu diziyle alakası olmayan, daha önceden yine aynı konu-hikaye-karakterler üzerine yapılmış bi film galiba. Şu anda şu cümleyi fikir yürüterek herhangi kesin bi bilgiye dayanmayarak yazdım. Yanlış da olabilir o yüzden =) Ama dediğim gibidir büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 vaniLLe said: ben suna bi baktim da merak edip, nie 3 bölüm sadece alala. film seklinde mi yapmislar acaba. http://www.youtube.com/watch?v=9B3h8ttlKSU burda movie falan diyor cünkü. anlayamadim olayini. ama helena bonham carter falan oynuyor. AHAHAHA VIDEOYU BIRAZ IZLEDIM DE BU OYUNCULUK NEDIR (bkz: 1:30) klasik kotu filmlerimin arasina girecek galiba *izlemeye devam eder* lol, o balta neydi oyle. ama hikaye ilgimi cekti. *devam* HAHAHAHA [spo] -what can be offered as a reward? -a kiss! vay sapik [/spo] devam ediyorum: [spo=filmden alintidir] -elimde kamisi tuttum, "buyu, buyu" dedim ve buyudu! [/spo] ek: film diilmis 3 bolumluk minidiziymis evet, arka arkaya koyunca film gibi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 14/19dayim ve iyi gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 ve bitti. ilk bolum komedi derecesinde kotu, 2.si daha iyi, 3.su 9/10. IZLEYIN. edit: izlerken arada yemek yedim, uyudum, banyo yaptim, falan filan o yuzden 10 saat sonra bitti lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 sadece üc bölümlük bir mini dizi olusu fazla hit alamadigindan olsa gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 yoo izledin mi? dizi baslangic gelisme ve sondan olusuyor izle izle gor begeneceksin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 izlemedim de izlerim bi ara. 9 baya bayik bi bölümdü. 10 iyiydi ama. morgananin gülüsü oyuncularin aka gwen'in de dikkatini cekmeye basladi artik ahaha cok güldüm o bölümde. mal kadin icinden gül artik ya. nuri alco sanki hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 vaniLLe said: morgananin gülüsü oyuncularin aka gwen'in de dikkatini cekmeye basladi artik ahaha cok güldüm o bölümde. mal kadin icinden gül artik ya. nuri alco sanki hatun. hahaha aynen. bi de bu bolum daha guzeldi bence. osuruk yoktu o bile yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 I swear morgana was smiling asdjkfh yabma ya. http://www.fanpop.com/spots/merlin-on-bbc/picks/results/539228/morganas-smile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 morganayı nası bi aşüfte yabmışlar öyle ya çok itici geliyor gül gibi kız O_o ahahuehau sonda ii kapak oldu ama morganaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 abi elemanın kırmızı gözünü kimse mi görmez ya. dokunmadan uçurmalar falan. kör mü lan millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 10.bölüm sezonun en iyilerindendi.Gwen taç takınca güzel olmuştu hayret :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 vaniLLe said: oyuncularin aka gwen'in de dikkatini aka ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 alsoknownas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Ulan insan güzelce bir kız koyar Gwen rolüne. Masum görünüşlü , tatlı , seksi bişey koyucaklarına , kart gibi , zenci bi kadın koymuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 7.5 cmlik burun delikleri olmasa gideri olabilirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar