ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Cons said: MAGTHERIDON HORDE BENDE %93 TEN BİRİYİM. bende rogue aldım o realmde ally idi.. Repair olucam..vendor ölü... bankayı açıcam.. npc ölü.. Ah ye bakıcam... yere 2.80 uzanmış.. dedim duel atim barı.. Dışarıya çıktım herkez sarı... horde bokunu çıkardın ama ha ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 magtheridon var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 horde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ben de horde.tanışalım kaynaşalım ama noobum ben biraz :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 konuyla alakasız belki dün bi pala gördüm lvl 68 shatarda pesinde 3 tane lock onlarda 68 bu arkadasını kaydet muabbeti sanırım follow vermiş adam locklara onlarla beraber dolasıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 multi de olabilir gerci o yapılabilyo mu blizz serverlarında bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 yapılıyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Masquerade said: yapılıyor. :D sen bırakmadın mı :D Mustafa ben Dien Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 aa dunemaul gencligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 beni de dün 68 shaman toplulugu chain heal ile karsıladı bg dönüşü :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 ozii_x said: Masquerade said: yapılıyor. :D sen bırakmadın mı :D Mustafa ben Dien haha yok. tbc bitirdikten sonra accountu sattım ara verdim. gördüğün gibi level 25'im daha :p, tekrar başladım wotlk için. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 maghteridon alliance. daily quest yapmak gunumun en zevkli olayi.. genellikle guardlarin yaninda 4 horde tarafindan atilan instant speller tarafindan olduruluyorum. canima tak etti, frostmane gecmek istedim ama paid migration bile kabul etmiyorlar, simdi ravencrest e gitmeye calisiyorum hala approval gelmedi -normalde instant gelirdi-. burning legionda olabilir tam olarak bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 şimdi biz recruit a friend hedesi ile yeni realmde başlıcaz, horde tabiki. hangi realmde başlasak karar veremedik. server dolu olsun, ally/horde ratio düzgün olsun öncelikle. stormscale, frostmane, al'akir vs seçenekler arasında. neresi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Masquerade said: stormscale, frostmane, al'akir vs seçenekler arasında. neresi sizce? frostmane çok kalabalık stormscale iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Masquerade said: şimdi biz recruit a friend hedesi ile yeni realmde başlıcaz, horde tabiki. hangi realmde başlasak karar veremedik. server dolu olsun, ally/horde ratio düzgün olsun öncelikle. stormscale, frostmane, al'akir vs seçenekler arasında. neresi sizce? terokkat a gelin. ben ne kadar alliance olsamda, realm e kan gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 EU-Stormrage'de Horde undead warrior açtım, female =P, bu turquaz guildi gerçekten güzel bir guild, sıkılmadan levellıyorum su an =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 frostmane migration açık frostmane'e daha dün mortis geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Privhunter said: Masquerade said: stormscale, frostmane, al'akir vs seçenekler arasında. neresi sizce? frostmane çok kalabalık stormscale iyidir Yok tam tersi aslında SS daha kalabalık. stormscale, frostmane,al'akir bu üç server'dan hangisi sorusuna gelince ofc SS olmadı al'akir derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 knox bu arada terokkarda alliance karakterin yok di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar