Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sonn dakika: Üzmez yasası yolda

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çocuk istismarı olmamasına rağmen bir çok web sitesi kapatılıp yasalar düzeltilmezken, mahkeme üzmezi çocuk istismarı yüzünden "kapatınca" hemen yasalar değiştirilmeye çalışılıyor. canla başla çalışıyor ülkemizin insanları
Mesaj tarihi:
tecavüzvülere gün doğdu.
ama bence şaka.
1 nisan için hazırlık heralde.
sonra çıkıpp şakaa lann şaka saçmalamayın dicekler.
valla bak.
Mesaj tarihi:
herif şu an fox ta çıkmış utanmadan canlı yayında benim inancıma göre 14 yaşındaki kızla evlenilebilir diyor hala utanmadan. nasıl bir memlekette yaşıyoruz, herifte hiç mi utanma arlanma kalmamış, her 2 lafından birisi allah ama 70 küsür yaşında şerefsizin aklındakilere bak.

bunu serbest bırakan yasalarada hukuk sistemine de kafam girsin.
Mesaj tarihi:
mal herif sanki bu olay ortaya çıkmasa evlencektin kızla hayır zaten iğrenç bir zihniyetin var onu ortaya koyuyorsun bir de üstüne utanmadan yalan söylüyorsun
Mesaj tarihi:
evet, paticik'in nice avukatları, buyrun bakalım.

dipnot: serbest bırakılmadı. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. aklanma diye bişey yok yani henüz. ama o da olacak gibi.
Mesaj tarihi:
herif dengesizin önde gideni,fox da diyoki, günahkar zamanlarımda çok kadınla birlikte oldum,ama artık düzeldim kadınlara düşkünlüğüm kalmaıd vs..ha sonra bide ben bu kadınlarla yatmasam hepsi faişe olcaklardı diyo,şimdi biri isviçrede bilmemne diğerleri örtündü şöle böle dedi daha fazla dayanamadım kapadım.
Mesaj tarihi:
kıza da yazık "kabul edersem annem de hapse girecek" falan diyor. neyse sanırım chp bir üye bunla özel olarak ilgileniyor ismini unuttum ama sanırım eski kadın ve aileden sorumlu bakan
Mesaj tarihi:
Dark_Soul said:
herif dengesizin önde gideni,fox da diyoki, günahkar zamanlarımda çok kadınla birlikte oldum,ama artık düzeldim kadınlara düşkünlüğüm kalmaıd vs..ha sonra bide ben bu kadınlarla yatmasam hepsi faişe olcaklardı diyo,şimdi biri isviçrede bilmemne diğerleri örtündü şöle böle dedi daha fazla dayanamadım kapadım.

Mesaj tarihi:
henüz girmiş onüç ondört yaşına
edalı işveli köylü güzeli

diye çocuğa bakışımızı bağıra bağıra şarkı söyleyerek dile getirmiş bir toplumuz. e bu durumda bu sonuç normal.

birileri çıkıp da "bu ve bunun gibi şarkılarda şiirlerde falan çok masumca ve baba şefkatiyle kız çocuğunun güzelliğinden bahsediliyor" falan demesin. çoçuğu çocuk olarak gören bir zihniyetin aklından bile geçmez küçük bir çocuğun edasından işvesinden bahsetmek. çocuğa baktığında görmez zaten böyle bir "işve".
Mesaj tarihi:
Sufi said:

Abi yazildiği dönemi bilmiyorum ama benim bildiğim baya eski bir şarki-türkü ki o zamanlarda bunlar normal karşılanıyordu. Ha onaylamiyorum ama şarkıyı değerlendirecekseniz dönemine göre değerlendirin.
Mesaj tarihi:
veyr10 said:
Sufi said:

Abi yazildiği dönemi bilmiyorum ama benim bildiğim baya eski bir şarki-türkü ki o zamanlarda bunlar normal karşılanıyordu. Ha onaylamiyorum ama şarkıyı değerlendirecekseniz dönemine göre değerlendirin.

Arap milletinin bize etkileri bunlar bu işler tamamı neyse ya bazı şeyleride arayıp bulun kendinizde türk devriminin azda olsa değerini anlayın...
Mesaj tarihi:
beste: ali ulvi baradan
güfte: h. avni özan
günümüz türkçesiyle yazılmış bi şiir. o kadar da eski değil. esas anlatmaya çalıştığım şey -eski meski değil, günümüzde- ileri yaşlardaki erkeklerin kendi aralarında "taze" gibi tabirlerle kendilerinden çok çok küçük insanlar (çocuklar) hakkında cinsel ilişki arzusu içerikli sohbetleri normal bir biçimde yapabiliyor olmalarının iğrençliği. ne yazık ki çok anormal karşılanmıyor bu durum biçok yerde.
Mesaj tarihi:
Yeter be

Dingonun ahırı gibi ülke mi yönetilir? İlkokul mezunu kulağından beyni akan adamlar mecliste oturur mu? Sinirlendim artık gece gece. Yeter ulan.

Önce diyorlar özgürlük, kızlar başörtüyle üniversteye girsin, sonra al sana yasa tasarısı, KIZLAR 14 YAŞINDA EVLENEBİLSİN. NE ÜNİVERSTESİNE GİDECEK KIZ ONDAN SONRA? HANGİ ÖZGÜRLÜK? 18 YAŞINDA 6 ÇOCUĞA BAKAR ARTIK MAŞALLAH.

İnsan bu kadar kıt beyinli, engizisyon kafalı olsun ÜSTÜNE DOKUNULMAZ OLSUN ÜSTÜNE ÇUVALLA PARA ALSIN ÜSTÜNE YASA ÇIKARSIN ÜSTÜNE DE BENİ YÖNETSİN.

Yok artık be. Yeter sıkıldım topundan bu adamların. 10 sene verin bana önce zengin olayım sonra parti kurayım. YETER ULAN ADAM MI KALMADI TÜRKİYEDE SİZ YÖNETİYOSUNUZ KARDEŞİM?
Mesaj tarihi:
Sufi said:
beste: ali ulvi baradan
güfte: h. avni özan
esas anlatmaya çalıştığım şey -eski meski değil, günümüzde- ileri yaşlardaki erkeklerin kendi aralarında "taze" gibi tabirlerle kendilerinden çok çok küçük insanlar (çocuklar) hakkında cinsel ilişki arzusu içerikli sohbetleri normal bir biçimde yapabiliyor olmalarının iğrençliği.

Bu konuda çok haklısın. Geçenlerde gittiğim bir dükkanda 2 adam bu tarz bir muhabbet yapiyordu resmen kusmak istedim ayrildim oradan. Adamlar da hiç utanma falan yok rahat rahat konuşuyorlar ya ona yanıyorum.
Mesaj tarihi:
Dillerinden allah peygamber islamiyet bıdı bıdı hede höde düşmeyenlerin güzel ahlakını hep beraber görüyoruz işte. Nedense bu tür çocuk tacirleri hep bu tayfadan çıkıyor..

14 yaşında çocuk dinine göre ergenmiş, suçluluğun ispatı için 4 şahit gerekliymiş, falanmış filanmış.. Pabucumun takunyacısı.
Mesaj tarihi:
Tasarı insan haklarına ve saymakla uğraşmayacağım daha yığınla hedeye aykırı, geliştirici değil kesinlikle. O sebeple patlar gayet.

Hüseyin Üzmez de yaşı dolayısıyla tutuksuz yargılanıyor olabilir. Kamuoyunun yoğun tepkisi ve zaten baya ağır bir suç işlemiş olduğu gerçeği dolayısıyla kolay kolay kurtaramaz kendisini. Ha Necmettin abim gibi tekerlekli sandalyelerde drama yaparsa bilemem tabi. Sanık hakları olmasaydı keşke demedim değil ama =)

4 şahit lazım diyen arka tarafımın "hukukçusu" dayı için üşenmeden tüm ceza hukuku mevzuatını bastırıp, ciltletip kafasında kırabilirim, hiç girmeyeyim oraya.

Bende birazı var ciltli, 1300 sayfa kadar.
  • Yeni Oluştur...