Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 BWlere laf edilmeye başlandığından beri diyicemde :P alıncak Xan. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Sam said: ya cidden ne zamandan beri troll başlıklarına izin veriliyor merak ettim ben. Ben sordum kabahat oldu, aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Yakında Bright Wizard mı döver White Lion mı topicleriyle de karşılaşırsak hiç şaşırmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 sizler bu arada hangi serverda oynuyosunuz anlamadım bizim serverda öle order üstünlüğü falan yok da:) gecende anlattıgım marauder olayını dün akşam fazlasıyla yaşadım resmen sövdüm adama benle bi hayli dalga gecti. 2 mara durmus bizim geminin yakınında ikide bir beni yanlarına cekip şamar oğlanı yaptılar etrafta order olmasına ragmen bana taktı ucubeler...hic bi order da bana yardım etmedi napim şimdi ağlasam nolcak neye çare?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 eight peaks, orada tam tersi durum. order takımları 1/3'er oranlarda IB, RP ve BW oluyor genelde heh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Ona rağmen kaybediyorlar, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 haydaa birileri eziliyoruz şöle böle diyo sen kaybediyolar diyosun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Valla öyleydi Tor Anroc'da. Ama şimdi T4'e geçtim eski Emrah filmleri baştan oynuyor eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar