Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mutlu oldum lan - güzel bi burnum var artık.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

eheh geçenlerde topik açmıştım ının ameliyat olcam fln diye pazartesi oldum ve burnum meğer ne çirkinmiş septum deviasyonu burnun ucuna kadar uzanmış şeklini bozmuş fln.

ameliyattan bi çıktım sargı margı yok bi dikiş izi var aynaya bakıyorum resmen tipim yerine gelmiş. 45 dakkada make over olmuşum resmen.

millet "estetik oldun, burnunu düzelttirdin, botox da yaptır" şeklinde dalga da geçse çok mutluyum. meğer burnun baya önemi varmış suratta ben bugün bunu gördüm.

resim de koyayım tedavi öncesi sonrası babında yalnız biraz kanlı fln idare edin artık:)

tedavi öncesi ve sonrası

saçların iğrenç oldugu bi tedavi öncesi resim seçtim ki etkili olsun:P

Mesaj tarihi:
burun önemli tabi. ben geçen sene komple kırdırdım kemerini falan aldırdım ayrica nefes yolunu falan da düzenledi iyice. resmen burnumdan nefes alamamişim 20 yil boyunca.. ama tabi böyle ufak bi operasyon degildi 2 hafta alçili 2 hafta sargılı kaldı falan. tipi baya değiştiriyor sahici.

geçmiş olsun hayırlı da olsun. özgüveni yerine geliyor insanın kendimden biliorum.
Mesaj tarihi:
daha yeni olduysan şişlikte vardır her türlü.. üstünden biraz zaman geçsin biraz daha oturur zaten. ayrıca bariz bi değişim var, nasi göremiosunuz?
Mesaj tarihi:
cerebralis said:
hade hayırlı olsun.ama sen şimdi kıyamadığından sümkürmessin de:D
(eheue ne pisim yaf)

günde bi su bardağı tuzlu karbonatlı suyu içime çekip dışarı sümkürmeliyim yoksa burun kitlenio :)
nereye sümkürmüom:D
  • Yeni Oluştur...