Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
promisyon:)

yok be abi.ben battlefield ve hl dışında pekl multi oynayan biri değilim.bence cok başarılı atmosfere sahip bu oyun.ben çok beğendim

bide zombi konulu filmleri severim.mapler aynı olsada oynayan adamlara göre degişio zevk olayı.bide şöle balta gibi falan bi silah olsa cok güzel olacak :)
Mesaj tarihi:
ya oyun aslında adam gibi adamlarla düzgün oynadığın sürece expertte gerçekten zevkli,ama random adam toplayıp oynamak gerçekten aşırı baydı beni de

yeni mapler belki toplar ama bilemiyorum
Mesaj tarihi:
fir3blad3 said:
1 ay falan sürdü milleti bayması. Bi ara düşünmüştüm almayıda iiki almamışım.

ne bir ayı non steam oynadım, 2 günde bitti zevki

şeyebenziyo çok sevdiğin müziği dinlersin ya ard arda sonrası gına gelir o moda girmiş oyun
Mesaj tarihi:
Cafede gördüm bu oyunu. Bi bakayım dedim. İzledim sinematiği. Sağlam bi tırstım (çok korkağım). oyuna girdim. "oh lan poşet gibi ölüyorlar yavaşlar zaten ahahhah" diy ilerlerken köşeden 5-10 tanesi üstüme bir koştuki: alt+f4.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:
Valve aciklama yapti, L4D'de DLC geliyor. Yeni senaryolar ekleniyor falan. Death Toll ve Dead Air ('di sanirim)'da versus moda ekleniyor.

aradim bulamadim, kaynagi da linkler misin.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ahah evet öyle bi ayrıntı varmış görmedim

ya o değil, oyun hakkaten kısa, geçen 4 kişi coop campaign in yarısını bitirdik cafede 4-5 saatte
bidahaki gidişimizde oyun biticek buna yanıyorum.
Mesaj tarihi:
Revangelis said:
3 farklı bölüm daha olucak, sadece ilk bölümün episodelarını bitirmişindir

eet sadece no mercy yi bitirince bitti sandım bi an hehe.

single player content varsa bunu bitirmeden multiplayera bakmıyorum genelde tüm oyunlarda.
Mesaj tarihi:
Expert de no mercy bölümünü 1.5 saatte bitirmiştik diğer campaingleri vakit yokluğundan arkadaşlarla bitiremedik ama son 3 campaigni yabancılarla bitiriyim deyip dead air e girmiştim expert de 4. haritada oyunun exesi göçtüğü için nedense soğudum artık o yüzden sürekli versus oynuyorum arada expert de bölüm bitirmeye çalışanlara yardım ediyorum.. ama her campaign e en fazla 2 saat desek expert de( no mercy bölümünü 4 saatte bitiren ekip de gördüm ) 8 saatte adam gibi bir ekiple biter tüm oyun. Bu da bir oyun için yeterli uzunlukta bir bitiş süresi. Zaten mp ağırlıklı bir oyun da sp kısmını tartışmak pek doğru olmaz nasıl olsa eklenecekmiş yeni bölümler.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:
Expertte mi oynadiniz?

Bu arada buyuk bir patch geliyor bu hafta.

hardda oynadık
ilk oynayışımızı görsen kıçınla gülersin ama, mediumda başladık ve harcanıyoduk resmen (:
bi iki chapter sonra hard açtık çok zevkli oldu, expert biraz kastırabilir
Mesaj tarihi:
expert hakkaten çok zor.yani 1-2cm den fazla uzaklaşmamak lzm birbirinden.

expert co op oynamadım ama versus imkansız giib birşey :)

daha versusta kurtulan survivor görmedim.fazla %50 ye gelmek bile başarı :)
Mesaj tarihi:
1. Oyun singleplayer degil. Tamamen multiplayer icin tasarlanmis, arada fakirler eglensin diyede bot koymuslar.

2. Oyunu expert harici bir modda oynayip "bitirdim" diyorsaniz hemen uninstall edin oyunu.

:)
  • Yeni Oluştur...