Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 yok yok değer.geceleri sürekli oynuyorum.dün gece yaşanan oyun film gibiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 ben de fiyatı çok olduğunu düşünenlerdenim fakat oynayacak oyunum kalmadı sanırım bu akşam dayanamayıp satın alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 red sen satistan promisyonmu(dogru yazamadim kusrakalmayin) aliyon nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 komisyon (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 promisyon:) yok be abi.ben battlefield ve hl dışında pekl multi oynayan biri değilim.bence cok başarılı atmosfere sahip bu oyun.ben çok beğendim bide zombi konulu filmleri severim.mapler aynı olsada oynayan adamlara göre degişio zevk olayı.bide şöle balta gibi falan bi silah olsa cok güzel olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 ya oyun aslında adam gibi adamlarla düzgün oynadığın sürece expertte gerçekten zevkli,ama random adam toplayıp oynamak gerçekten aşırı baydı beni de yeni mapler belki toplar ama bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 fir3blad3 said: 1 ay falan sürdü milleti bayması. Bi ara düşünmüştüm almayıda iiki almamışım. ne bir ayı non steam oynadım, 2 günde bitti zevki şeyebenziyo çok sevdiğin müziği dinlersin ya ard arda sonrası gına gelir o moda girmiş oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 sen para vermemişsin ama:) ben para verenler için konuşuyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Var mı garena da oynayan şu anda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vodbones Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Cafede gördüm bu oyunu. Bi bakayım dedim. İzledim sinematiği. Sağlam bi tırstım (çok korkağım). oyuna girdim. "oh lan poşet gibi ölüyorlar yavaşlar zaten ahahhah" diy ilerlerken köşeden 5-10 tanesi üstüme bir koştuki: alt+f4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Valve aciklama yapti, L4D'de DLC geliyor. Yeni senaryolar ekleniyor falan. Death Toll ve Dead Air ('di sanirim)'da versus moda ekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Varsa oynayan garena da, Gladmir nick im yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 LathspeLL said: Valve aciklama yapti, L4D'de DLC geliyor. Yeni senaryolar ekleniyor falan. Death Toll ve Dead Air ('di sanirim)'da versus moda ekleniyor. aradim bulamadim, kaynagi da linkler misin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 http://www.shacknews.com/onearticle.x/56541 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 single ı 2 saat sürmedi bunun yav, ben ilk chapter bitti derken credits çıkıverdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 3 farklı bölüm daha olucak, sadece ilk bölümün episodelarını bitirmişindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Oyunu single saniyorlar hala of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ahah evet öyle bi ayrıntı varmış görmedim ya o değil, oyun hakkaten kısa, geçen 4 kişi coop campaign in yarısını bitirdik cafede 4-5 saatte bidahaki gidişimizde oyun biticek buna yanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Expertte mi oynadiniz? Bu arada buyuk bir patch geliyor bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Revangelis said: 3 farklı bölüm daha olucak, sadece ilk bölümün episodelarını bitirmişindir eet sadece no mercy yi bitirince bitti sandım bi an hehe. single player content varsa bunu bitirmeden multiplayera bakmıyorum genelde tüm oyunlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Expert de no mercy bölümünü 1.5 saatte bitirmiştik diğer campaingleri vakit yokluğundan arkadaşlarla bitiremedik ama son 3 campaigni yabancılarla bitiriyim deyip dead air e girmiştim expert de 4. haritada oyunun exesi göçtüğü için nedense soğudum artık o yüzden sürekli versus oynuyorum arada expert de bölüm bitirmeye çalışanlara yardım ediyorum.. ama her campaign e en fazla 2 saat desek expert de( no mercy bölümünü 4 saatte bitiren ekip de gördüm ) 8 saatte adam gibi bir ekiple biter tüm oyun. Bu da bir oyun için yeterli uzunlukta bir bitiş süresi. Zaten mp ağırlıklı bir oyun da sp kısmını tartışmak pek doğru olmaz nasıl olsa eklenecekmiş yeni bölümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 LathspeLL said: Expertte mi oynadiniz? Bu arada buyuk bir patch geliyor bu hafta. hardda oynadık ilk oynayışımızı görsen kıçınla gülersin ama, mediumda başladık ve harcanıyoduk resmen (: bi iki chapter sonra hard açtık çok zevkli oldu, expert biraz kastırabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 expert hakkaten çok zor.yani 1-2cm den fazla uzaklaşmamak lzm birbirinden. expert co op oynamadım ama versus imkansız giib birşey :) daha versusta kurtulan survivor görmedim.fazla %50 ye gelmek bile başarı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 1. Oyun singleplayer degil. Tamamen multiplayer icin tasarlanmis, arada fakirler eglensin diyede bot koymuslar. 2. Oyunu expert harici bir modda oynayip "bitirdim" diyorsaniz hemen uninstall edin oyunu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 garenadan oynamak konusunda yardım edebilecek varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar