_Gandalf_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 oyunda kaçacak yeriniz yok en güzelide bu. kıçımı bi yere yaslayayım tırıs tırıs giderim olmadığından devamlı tetikde stress içinde geziniyorsunuz. hele zombilerin patlayacak olan bombanın etrafına toplaşmaları bitirdi beni. coop olayıda gerçekten güzel 1 kişi takımın sonunuda getirebilir, kurtarabilirde. takım oyunu önemli bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 http://img248.imageshack.us/img248/9059/39569540xt6.jpg artis gibi öne atlarsan zombiler madara eder adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 10 saate açılıyor oyun hadi bakalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Pre-order'ımı yaptım, oyunu yükledim, aktive olsun diye bekliyorum... Olsun artık aktive! =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Xenocide said: benim monitörde hiç anlamadığım bi sorun var deli olucam. tema fortress açarken sorun yok hl açarken sorun yok. demoyu indirdim left 4 dead'in, oyunu açıyorum siyah ekran üstüne bi uyarı çıkıyor oyun bu çözünürlüğü desteklemiyor. çözünürlüğü 1280*1024 60 hertz'e çevirin. ama masaüsütndeki çözünürlük o sırada zaten 1280 1024 60 hertz. kafayı yicem ya. 60 hertz ise sanırım laptop kullanıyorsun, 1280 e 1024 15.4 e destekli değil 1280e800 olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 laptop kullanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Oyun acildi, oynayalim bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Ben de bakayım bir an önce, sonunda aktifleşmiş oyun. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Oyun acaip guzel, demin 3 fransizla No Mercy bolumunu bitirdik, 3-4 saat falan aldi en zor modda bitirmek. Demo'da ki level'in genisi iste. COK basarili yapmislar, atmosfer harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 millet dilenciliğe başladı gift yollayın falan diye (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 ya bende bi problem var. oyunu satın aldım, pre-load u yaptım, bugün oyunu açmaya çalışınca "purchase the game" diyor açmıyor. halbuki satın aldım oyunu ben. tekrar satın almaya çalıştığımda da "you already own this game" diyor. iğrenç bi ikilem. nası çözerim bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Bunu kutuya mutuya alacaklar mıymış Episode 3'le falan tek başına böyle almam COD'u almayı düşünüyorum. BTW Oyunun sandıklarından iyi olduklarını gören bazıları tükürdüğünü yalama işlemi gerçekleştirmişler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Aynen oyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 zombilerin yapay zekasına hayran kaldım. sanki her bölüm için adamlar yapay zekayı bölümlere göre uğraşıp yapmışlar gerçekten güzel bir oyun atmosferi ile olsun ama pahalı yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 gift göndercek olan varmı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Oyh, sabahtan beri 6 saatten fazla oynamışımdır herhalde, müthiş olmuş oyun yahu. Hele iyi bir takımla birlikte oynarken müthiş keyifli oluyor. Tek sorun sürekli tank çıkıyor bir yerlerden. İnsaf be kardeşim, No Mercy'nin 3. haritasında bitişe gelen kadar (expert'te) 2 tane tank çıkarttı karşımıza. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2008 tank'tan direk kosarak kacabiliyorsun, Bilmiyordum ben, dun ciglik atarak kostuk kostuk, bir baktik kurtulduk heriften, achievement acti falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 oyun bağımlılık yapıyor, gerçekte bayıldım keşke bedava tantanası bizede denk gelseydi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 ya o değil de steam de 50 dolar oyun play-asia da 40 dolar hem kutusuz alıcam hem de 10 dolar fazla mı vericem niye böyle saçma bişey var acaba dediğiniz kadar güzelse play-asia dan siparişimi vermeyi düşünüyorum(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Airfield'dan kacmaya calistiginiz bolumun son level'inda bir ucak dusus sahnesi var, oyun tarihinin en harika ucak dusus sahnesini yasatiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 almayi dusunuyorum sence 50$ verilirmi verdigim paraya pisman olmiyim sonra steamden almaya kalksam simdi baymazmi multisi ilerde diyosun uzun omurlu olucaksa dusunuyorum almayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 50 dolarla oyundan daha büyük zevkler tadabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 _Gandalf_ said: 50 dolarla oyundan daha büyük zevkler tadabilirsin +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 oyun cok overrated yahu. Kotu degil ama yani meh. Ya da ben anlamadim olayi, 50$'a yazik oldu diye dusunmekteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 versus modu aşırı zevkli bence, ama neden 4 değil de 2 campaignde oynanıyo orasını anlamış değilim. bir de bildiğiniz türk serverlar varsa buraya yazarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar