Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya oyunu her şekilde almaya değer,ben şu değmez diyenleri anlayamıyorum yani

ha tabii değer mi değmez mi anlayışınız oyunun size vereceği toplam zevkten çok,uzun süre idare etsinse değmez :)

Yani dediğim gibi,başladıktan sonra 1 hafta boyunca arkadaşlarla günde 5-6 saat oynadık,onun dışında yabancılarla attık,2 hafta bu azaldı ve artık çok az giriyoruz.

Ama şunu da derim sağlam arkadaşlarla oynuyorsan o aldığın zevk,vereceğin 45 milyona fazlasıyla değiyor,benim için değdi ki kolay kolay oyun beğenmeyen bir adamım
Mesaj tarihi:
almaya dğer.bende orjinal almayı düşünüyorum.hatta alıcam cunku böyle cok ugraştırıo :)

bide mapler vs gelirse güzel olacak tabi
Mesaj tarihi:
yukardaki serverlar vs dğeil.70 mb lık bi vs map pack var.linki kaybettim bulunca onuda yollicam.en kötü garenada takılanlar orda sorarlarsa buluralr rahat
Mesaj tarihi:
l4dmaps deki sadece coop mapler güzel beğendim.hl2 deki hapishane tarzı olan yer var nova

onun harici airport ve smalltown( yada village) onun vs si cıkmış suan
Mesaj tarihi:
megavizyonda falan vardı işte. kredi kartı geçiyor olması lazım. biz 2 arkadaş almayı planlıyorduk iştede kalmadı dediler. kart falan geçiyor olması lazım megavizyon sonuçta
Mesaj tarihi:
bazı yerler nakit alırsanız vs. diye şart koşuyorda böyle iyi indirimlere ondan sordum :) Yarın Taksim'e iniyorum bakim oradakinde var mı adam gibi oyunlar,GTA4'le bir oyun alırım belki
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
survivor oynamak cok favorim, hele arkadaslar onlinelarsa steam de ayni servera girebilirsek...

infected guzel de, cogu kisi bayik oynuyo, iyi takim varsa da hemen bitiyo oyun :P

bu arada, no mercy de Exodus 9:15 yaziyor, bi arastirin King James versiyonunda incilin neymis o verse diye, cok iyi :)
  • Yeni Oluştur...