Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 hala inmedi fiyatı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 peç meç mapler cıkmadımı daha.çok nadir oynuyorum sıkıldım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Değer mi şu sıralar oyunu almaya. Ne alem de oyun. map falan çıkıyormu yeni yoksa hep aynı maplermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 ya oyunu her şekilde almaya değer,ben şu değmez diyenleri anlayamıyorum yani ha tabii değer mi değmez mi anlayışınız oyunun size vereceği toplam zevkten çok,uzun süre idare etsinse değmez :) Yani dediğim gibi,başladıktan sonra 1 hafta boyunca arkadaşlarla günde 5-6 saat oynadık,onun dışında yabancılarla attık,2 hafta bu azaldı ve artık çok az giriyoruz. Ama şunu da derim sağlam arkadaşlarla oynuyorsan o aldığın zevk,vereceğin 45 milyona fazlasıyla değiyor,benim için değdi ki kolay kolay oyun beğenmeyen bir adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 almaya dğer.bende orjinal almayı düşünüyorum.hatta alıcam cunku böyle cok ugraştırıo :) bide mapler vs gelirse güzel olacak tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 box halinde satılan bi yer var mı ? İnternetten almak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 istinye parkta dnrda gördüm ben dierlerinde de vardır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 peki teşekkürler. anadolu yakasında gören varsada yazabilirmi media marktta falan var mıdır acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ben beylikdüzü mediamarkt'tan aldım diğer yerlere göre de daha ucuz hem,büyük ihtimal diğerlerinde de vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 yeni mapler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 2 tane gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 mediamarkttan ne kadara almıştın? Bugun megavizyon ile bimeks e sordum yoktu. 2 tane alana 2.si %50 indirim diye bi dalgada vardı oyunlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 yukardaki serverlar vs dğeil.70 mb lık bi vs map pack var.linki kaybettim bulunca onuda yollicam.en kötü garenada takılanlar orda sorarlarsa buluralr rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 45 milyona falan almıştım,diğer yerlerde de hemen hemen aynı da o oyun kampanyası harikaymış ya ne zamana kadar geçerli ? kredi kartı geçerli mi vs. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 l4dmaps deki sadece coop mapler güzel beğendim.hl2 deki hapishane tarzı olan yer var nova onun harici airport ve smalltown( yada village) onun vs si cıkmış suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 megavizyonda falan vardı işte. kredi kartı geçiyor olması lazım. biz 2 arkadaş almayı planlıyorduk iştede kalmadı dediler. kart falan geçiyor olması lazım megavizyon sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bazı yerler nakit alırsanız vs. diye şart koşuyorda böyle iyi indirimlere ondan sordum :) Yarın Taksim'e iniyorum bakim oradakinde var mı adam gibi oyunlar,GTA4'le bir oyun alırım belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 2.si %50 indirim olayı yere özgü değil. Aral ithalatın yaptığı bir kampanya. medi marktta son 2 tane vardı aldım onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 oynayanlar eklesin steamde friend liste CrimsonGhost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 patchler falan cıkmış.orjinal olmayıpta patchleri yükleyip sorunsuz oynayanlar varsa söyleyiversin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 ben stres oldum ya oynarken normal mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Normal. Stres ol diye yapmışlar oyunu zaten. Strese sokacak kadar başarılı olduğundan 50 dolar istiyolar ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 çakmasıyla netten oynanmıyor mu ya play online diyorum baglandıktan sonra disconnected diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 survivor oynamak cok favorim, hele arkadaslar onlinelarsa steam de ayni servera girebilirsek... infected guzel de, cogu kisi bayik oynuyo, iyi takim varsa da hemen bitiyo oyun :P bu arada, no mercy de Exodus 9:15 yaziyor, bi arastirin King James versiyonunda incilin neymis o verse diye, cok iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 yeni yama gelcekmiş. kalan 2 campaigndede oynanabilincekmiş. bide mod geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar