alpg Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 uzun zamandır talisman kasmak icin ingridient biriktiriyodum. Su an elimde aşırı derecede ingridient biriktiği icin kasmaya karar verdim. Talisman icin gidip apot sıfırladım. biraz salaklık ettim sanırım. Cunku talisman yapmak tam bir eziyet gibi gorunuyor. Daha donce deneyen oldu mu ya da kasan var mı bilmiyorum. Ama her seferinde 5 tane ingridient'ı baştan talisman penceresine dizmek zorunda kalıyorum. Bu konu hakkında tecrubesi olan biri var mıdır?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 evet eziyet, ve malzeme yutuyor direk, bazen 8 kere skill almadan talisman yaptığım oluyor, bir günümü harcadıktan sonra bıkıp 40 tan sonra kasmaya karar verdim
alpg Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 hayır yani öle aşırı bi getirisi olan bi olay da değil. zaten patlattığım itemların %75 i çöp veriyo resmen. 10 tane ondan birleştir o 10 tane 10 tane birleştirip elde ettiklerinden de 5 tane birleştir. dandik 1 tane ingrid. versin. mantıgı nedir anlayamadım. end game'de mi çok başarılı itemlar yapabiliyo bu olay nedir
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Epic +15 Stat veren talismanlar var süresiz.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mantığı herkesin talisman ihtiyacı olması ve zamanlı talismanların kalıcı olanlara göre çok daha iyi olması.
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 talisman skillim 46 te şu an. scavenging ten çıkan talisman itemlerini biriktiriyorum bankada(yüksek skill isteyenleri). düşen itemleride satmıyorum salvaging mesleği olan bir arkadaşa kırdırıyorum böylce yavaşta olsa ilerliyor ama kasması zor bir meslek, jewelcraftingler wow da iyi para kazandırıyordu bunu da o yüzden seçtim :)
Sethlor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Talisman making apoca göre kasması daha kolay bi skill öncelikle salvaginge yüklenin olabildiğince yükseltin çünkü salvaging yükselince her itemdan failsız fragment çıkarmaya başlıyosunuz Sadece düşen itemları biriktirerek bu 2 skilli kasmanız pek mümkün değil tavsiyem gidin auctiondan düşük fiyatlı itemları satın alın yada benim yaptığım gibi renown itemları alıp onları salvage edin bu şekil genelde daha ucuz ve daha kolay oluyo 130-140a gelene kadar biraz para harcamanız gerekicek ama merak etmeyin sonrasında zararı fazlasıyla çıkarıcaksınız ben sırf renown itemları alıp salvagelıyorum çıkan fragment ve essencelardan günde 10-20 gold kar ediyorum ki uğraşırsanız çok daha fazlasını kazanabilirsiniz gerçi oyunda para ne işe yarıyo onuda pek çözebilmiş değilim Apocu 180e kadar falan kastım çok daha uğraştırıcı ve zahmetli bi iş ve piyasasıda yok şimdilik belki bu patchden sonra bişeler olur
mani Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 EZcraft addon unu yüklüyorsun acilen. ondan sonra çantanı açmadan nereye malzeme koyacaksan oraya sağ click yapıp çıkan listede item ı seçiyorsun. item ın üzerine geldin mi zaten mouse over detaylarıda gözüküyor. birde itemları level ına göre listeliyor. yani üst sıradalarda üzerindeki en düşük lvl lı malzeme gözüküyor. çok güzel bi addon tavsiye ederim. ama kasması çok kolay değil. fragment bulmak çok kolay olmuyor. o yüzden arkadaşın dediği gibi AH den item alıp salvage etmek lazım. ama her item salvage olmuyor oda ayrı deli ediyor adamı.
Sethlor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Belt cloak ve jewelların bazıları salvage olmuyo ama kriteri nedir onu çözemedim daha satın alcaksan bunları pas geç riske girme En ucuz ve kolay yol renown itemları almak ama oda tabi bi yere kadar götürür senin rank 40+ olmadığını düşünürsek 2 patch önce kullanamadığın renownlarıda satın alabiliyodun filterı kaldırıp ama artık engellemişler o işi adiler salvage olayını sömürdüğümü çözdüler sanırım :)
mani Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 valla AH den aldığım bazı chest ve helm lerde salvage olmadı. boots ve gloves ların hepsi sorunsuz oldu. bende bilmiyorum neye göre salvage edilip edilmeme kriterleri.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 kasması eziyetli olsada +15 stat talisman için hertürlü değer. craft skillere revamp gelse wowdaki gibi efektif & kasması kolay bi sistem getirseler yaw, şuan her slota tek tek yok curio koy yok esans koy ugraşılır gibi degil. tek umut Ezcraftgibi gözüküyor bi deneyelim bakalım :)
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 salvagingle talismanmaking i nerden öğrenebilirim?capitalde bulamadım
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Tier 1, Chapter 2 Ayrıca şehirde var, biraz daha gezin.
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 IC'de var bildiğim kadarıyla 2 tane. İlki Crafting Material Vendor, diğeri de Viper Pit'teki Quartermaster. Ama TM için malzeme satıyorlar mı bakmadım
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Satmıyorlarmış :p TM malzemeleri satan bir vendora Reikland Chp21'de rastgeldim ama
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 tm icin sadece normal chapterlarda vendor var bide bazı warcamplere eklemisler
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Viper Pit'teki RR merchantta var mı acaba?
TripKroniK Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 scavenging ve talisman making kastim ben ama hic mavi yada mor fragmant bulmiyorum bulan arkadaslar nerden bulduklarini solylerlerse sevinirim...
fallou7 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 mor willpower ve balistic fragmentlerini eatainedeki last stand pqsinda farmlayabilirsiniz
yevaud Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 SPlerde ölüleri soyun :P mavisi moru herşeyi alabilirsiniz ayrıca PQ bölgelerinde gezin milletin öldürüp lootladıklarınıda alabilirsiniz aslında kasması çok kolay bir skill nie zorlandığınızı anlamadım
TripKroniK Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 SP dediginb serpent passage mı? cok soydum ama bısey dusmedi. pq ısmı ıcınde tessekkur ederım. pekı wound ve str nerden bulabılırım? bılıorum zor bulunuyor ama nerelerde sansım daha cok ?
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 bugün guildden bi arkadaş sağolsun, onun da yardımıyla 38den 200 yaptım tek günde TM yi. ama ucaçak para bile kalmadı :D
Öne çıkan mesajlar