0ne Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Evet malum artık askerliğe şafak sayıyor gibi bişeyim son 4 ay ı baya dolu geçirmek istiyorum.Mesela hayatım da bu şekilde bi saç modeli yapmamıştım,ama duştan çıkıp saçımı havluyla kurularken farkettim ki böyle bi saç modeli güzel olabilir. Yoksa klasiklere devam mı? Böyle bi değişiklik olsun istedim ama beni daha önce böyle görmeyen kimseler için baya bi şaşırtıcı olucak,farkındayım. Hiçde haz etmezdim bu saçlı kişileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 OMG Richard Dean Anderson? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 oha ilk resim harbi mcguyver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Resmin açısından kaynaklanıyo biraz da.Dij. fot. makinasıyla daha güzelini çekip koyarım. Sadece fikir almak istedim.Güzel oluyomu diye. Yok artık McGuyver miş Al sana McGuyver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 vay tertip 4 ay kaldı he vay be ne ara gecti 11 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Tam olarak anlamamışsın sanırım.Askerlik tarihim şubat.Yani gidişime şafak sayıyom :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 oha aynısı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 oyy sen daha yenı gıdıcen eyvah ey vah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 çok uğraştırmıyorsa 1. foto daha iyi direk asker saçı belki o da iyi durur alışırsın hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 askere gidinceye kadar 1.yi takıl bi daha pek fırsatın olmucak zaten sadgsbzrq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 aa evet yorum yapmamışız, klasik yapma da abi ne yaparsan yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ilk foto daha bi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Laid-back Jim or Cool-hip Jim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ben yine iyi ben omuzlardaki sacı 3 e vurcam bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 chriiiiistraaapiiiiiingblaaaackmetaaaaaal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar