Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lord British altına yapcak


kenzap

Öne çıkan mesajlar

astronot giysisiyle sıçmak montla sıçmaktan bile kötü olsa gerek. bu hallere düşecek adam mıydın lordum? (1k pls)

ahaha, bu başlık 6-7 sene önce açılsa ne bomba olurdu be. düşünüp düşünüp gülüyorum burda lasatemi ne derdi, yılmaz order savaşçısı nefir o shieldini nereye saklardı, dark ne yumurtlardı filan diye. eğlence çıktı resmen, ahah.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

TÜRKİYE'NİN UZAY MACERASI BAŞLIYOR!

Kazakistan’dan fırlatılan Soyuz TMA-13 uzay aracında meydana gelen tuvalet arızası sonucunda NASA ve Rus Uzay Merkezi çözüm arayışlarına başladı.

BEKLENEN ÇÖZÜM TÜRKİYE'DEN ÇIKTI!

Alman bilimadamları filorenks oranı düşürülmüş teflon boru hatları yardımıyla ek tuvaletin kapasitesini artırmayı önerdi.
İsveçli uzmanlar ise mevcut ana tuvaletin internal bok bağlarında meydana gelen tıkanmanın aşılması amacıyla domates kabuğu ve karpuz çekirdeği gibi atıkları santrifüjle uzaya bırakan bir sistem geliştirdi.
Tübitak ise projeye destek amaçlı olarak 27 adet plastik lazımlık üretti. Son sistem lazımlıkların uzaya uygun millenium renginde boyandığı ve idrar sıçramasını önelemek amacıyla ön tarafında bariyer bulunduğu bildirildi.


FOTO GALERİ - LAZIMLIKLARIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN


VE UZAYDAYIZ!


Projeye sıcak bakan NASA ve Rus Uzay Merkezi, Türk yetkililere hatrı sayılır miktarda ödenek tahsis ettiler ve çalışmalar başladı. ABD’li Richard Garriott'un yediği son yemeğin üzerinden 14 saat geçti ve yapılan hesaplamalara göre lazımlıklar Lord'un ilk tuvaletine yetiştirilecek.

Mecliste açıklama yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Hamdolsun ki bugünleri de gördük" dedi. Öte yandan CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, Tübitak tarafından yaptırılan lazımlıkların üretim izninin verildiği firmanın, Kemal Unakıtan'ın 3 alt çapraz komşusunun firması olduğunu iddia etti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...