Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.0.3

Gangren

Öne çıkan mesajlar

E yuh be, ben partiden ayrılıp tek başıma heal yapsam bile en düşük xp yi alıyordum, renown u kısacaklarına dmg bazlı xp sistemine çare getirsinler ne biçim iş bu ya.

Adamlar tek başına takılıp benim aldığım xp'nin 2 katını alıyor sonra healing fazla renown alıyormuşmuş , yok ya...

Oyunların %95 nde 1. yada 2. en yüksek healerım benim aldığım xp diğerlerinden daha düşük, neden? çünkü dmg veremiyorum lol işe bak.
Sosyal ağlarda paylaş

Bogachan said:
Darksun a sonuna kadar katılıyorum hatta ben bazen tek basına duran bw nin grubuna geçiyorum sırf xp icin o grup degiştiriyo bende onla beraber gıcık ediyom adamı sonunda bi bakıyom xp de ilk 2 sırayı almışız :)

herifde safmış :P
Hiçbir gruba girmese 0 problem çekicek halbuki
--
Reno gibi bende tank olarak muzdaribim aynı konudan,
2h ile damage verirsem fazla xp alıyorum.
Yok görevimi tanklık yapar kalkanla hold the line vb. yaparsam az xp alıyorum. Benimde tank olarak aldığım damage üzerindende değerlendiriliyor olmam lazım :(
İlla damage vermek zorundamıyım ben kolay lvl almak için
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:
E yuh be, ben partiden ayrılıp tek başıma heal yapsam bile en düşük xp yi alıyordum, renown u kısacaklarına dmg bazlı xp sistemine çare getirsinler ne biçim iş bu ya.

Adamlar tek başına takılıp benim aldığım xp'nin 2 katını alıyor sonra healing fazla renown alıyormuşmuş , yok ya...

Oyunların %95 nde 1. yada 2. en yüksek healerım benim aldığım xp diğerlerinden daha düşük, neden? çünkü dmg veremiyorum lol işe bak.

donadamı kızdırmayın lam!! :(
Sosyal ağlarda paylaş

valla bende istiyorum da bgn siteye mark jacobs diye birinin yazısını koymuşlar,myhtic gm i,şunu demiş göz gezdirirken gördüm

Creating an MMORPG, especially an RvR-focused MMORPG, which runs perfectly on all types of PCs, is one of the most challenging technical aspects of game development. While the performance of WAR is great on most higher spec machines, we know that we can improve its performance on lower spec machines. We’ve been working non-stop to improve that performance and we’ve got a number of things going into the game between now and 1.1 that we expect will help to address everything from crashes to desktops (CTDs) to stuttering. We have a number of other client changes that will improve things such as propagation and ghosting.

lower spec pclerede optimize olursa oynamaya devam ederim,yoksa gg.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...