Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Server 200 kişi genelde 130 online bulunmaktadır ben ve bi pati arkadasım basladık. Oynayan varsa irtibat kurmak istiyoruz. Onun dısında server da direk pilot rp si yapılması zorunlu ve asırı derecede zevkli. Yardım cagırma pk larla savaslar , katılmak isteyen varsa pm atsın. p.s. server fransız serverı xfire freelancer serverlarında cıkan ilk link update konusunda da 50 mb lık bir dosyası var indirip zip haline getiriyoruz ve direk c/p ile oyun klasorune yapıstırıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Alllaaaah geliyorum ya, yukleyip geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 =) ciddi misin biz de serverda Turk guildi kurmaya calısıyoruz seviniriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 freelancer ne güzel oyundun sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Freelancer alpha 1/1, I'm scanning your cargohold for contraband! Hakikaten öyleydi. Devamı yapılmalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 aa valla iyi olur. freelancer'ı çok geç keşfeden biri olarak multiplayer tadını alamadım. toplanırsak ve gruplaşırsak süper olur. hemen yüklüyorum edit: al işte. cd bozuk ya çıldırıcam, diablo oynayasım tuttu abim cd'yi kaybetmiş 2gb baştan indiriyorum şimdide freelancer'ı indiricem baştan. gelde kudurma. edit2: neyse 2. dvd-rom okudu. galiba gelebilcem:) edit3: sunucuyu sanırım buldum ama fransız değil çek sunucusu olarak görünüyor "Discovery Freelancer RP 24/7" 201 kişilik sunucu şu anda 141 kişi var. doğrumudur bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 evet doğru çek sunucusu ben de yanlıs gordum gerekli olan update i google da aratarak bulabilirsin. bi de oyuna girdikten sonra oyun esnasında küfür yell den abuk subuk şeyler yazmayın direk banlıyorlar acc id sini değiştirmek neredeyse imkansız kardeşim saolsun su an hem acc i banlattı hem de acc id alamadıgım için format attırdı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 tamam ben gelmek üzereyim discovery eklentisi indi sayılır. peki oyuna bi patch falan gerekiyor mu? 1.0 versiyon benimki, yoksa sadece eklentiyi kurmak yetiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 yok sadece onu kur bende formatı bitirdim birazdan servera giricem ny sistemindeyim ismim jack the ripper genel konusmadan bulabilirsin beni. bu arada cektiğin dosyanın zip olan kısmına kadarını sil ondan sonra zip dosyası halina gelicektir. cıkan dosyaları freelancer oyun klasorunun içine direk yapıstır başka hiçbir şey yapana gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 E eve-online oynayın freelancerı bu kadar seviyosanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 ayni sey degil, Freelancer'in atmosfer harika, muzikleri falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bide bildiğim kadarıyla eve online'da gemi klavye-mouse ile kontrol edilmiyor. gidilmek istenen yere tıklanıyor gemi kendi gidiyor. yanlış biliyorsam neala. ayrıca eve paralı :) bu arada, oyundaki nickimde Xenocide henüz aval aval takılıyorum, elemanın biri 1m para verdi gemi falan aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Ben Freelancer'ın singleplayerını da çok sevmiştim. Trent, Juno, uzaylılar, cutsceneler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Singleplayer efsane zaten. Top 10 oyun listemdedir Freelancer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Girdim, ciktim. Nick'im LathspeLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Server xfire da gozukmediği için giremiyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 freelancer 2 çıksın diablo 3 almayacam söz veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bende oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Xenocide said: bide bildiğim kadarıyla eve online'da gemi klavye-mouse ile kontrol edilmiyor. gidilmek istenen yere tıklanıyor gemi kendi gidiyor. yanlış biliyorsam neala. ayrıca eve paralı :) bu arada, oyundaki nickimde Xenocide henüz aval aval takılıyorum, elemanın biri 1m para verdi gemi falan aldım. Evet öyle bi sıkıntı var. Ama freelancerdaki ticaret hissi, sonsuz uzay boşluk kendi gemim customize ederim olayları vb hepsi var eve de işte. Güzel bi mmorpg. Çok kişi vb. Oynayın len :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bence eve online'ı bırakın hepiniz freelancera başlayın:P o değilde letsgetthesunshine bizi başlattı kendi gümledi. giremiyor musun nedir? bana sunucunun raconunu anlatması lazım biri. bide şu Beam Tractor'mu ne haltsa, uzay boşluğundaki malları gemiye çeken şey, bende çalışmıyor şu anda niye oluyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 cunku shipte civillian id var eğer ki gemiyi değiştirip onu yeni gemiye aktarmamıssan hiçbirşey toplayamazsın artı admin ile basın derde girer. bence acc i ya sil yeni acc ac ya da civillian baselerde civillian id ara @gimli mouse ile yoneticeksem gemiyi ne anladım abi o işten oyle olsa oturur starcraft ya da homeworld oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Lan bende değiştirdim gemiyi, ama civillian id geçmedi gemiye. Nerden bulucam ben şimdi bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bende girdim nick moriq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ya xfire da bulamıyorum server ı iyi mi :s nası bağlanıcam ben bu allahın cezası çek serverına ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 E nasıl yani ? Konuyu açan sensin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar