yeahh1986 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Düşündüm, buraya bu konu açılır mı diye, ama ne biliyim hem güler hem söverim diye açasım geldi. Hem de dertler paylaşıldıkça azalır gibi geldi. 1,5 yıllık, çok samimi bir ilişki. (evlilik hayatına benzer.) Eski kız arkadaşımın yalnız kalma isteği ve ardından ara vermemiz. Benim buna 1 hafta dayanabilmem ve ona hislerini sormam. Beni sevip sevmediğini bilmemesi. Sonuçta ayrılık kararı aldık. Sizce doğru mu yaptım, yoksa beklemeli miydim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 doğru yaptın. opportunity cost rules our lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Bence isabet olmuş (tabi üzülen sen oldun ama..) İleriki zamanlarda yine sevgi kontrollerine maruz kalacaktınız. Zorla olacağına olmasın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 İnceldiği yerden kopmuş umarım daha güzel insanlarla karşılaşır daha mutlu olursunuz 2nizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 kiz zaten bitirmis, daha cok beklemen zaman kaybi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 işin ilginci, aniden olması bu işin. Daha bir hafta önce öpüp koklarken bir anda bu hale gelmemiz. Ama kararım doğru gibi geliyor bana da, en azından başım dik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 doğrusunu yapmışın o durumda ısrarcı olman anlamsız olurdu hem bekarlık sultanlıktır birazda özgür takıl boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Ara verdiğinde olay bitmişki zaten. Ara verme ayrılığın ön koşulu gibin bişi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Hastasıyım ara vermenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 aynısı bana oldu. ama o kadar uzun bi ilişki değildi. iyi yapmışsın merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Uzaklas acilen, bisey hissetsen de hissetmesen de. Ozler geri gelirse, sen de istiyorsan ne ala. Ama pesine dusersen isin hem kiz gider hem kucuk dusersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Keşke sevgilim olsa da ara versem ben de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 pekaziz said: Keşke sevgilim olsa da ara versem ben de :( başına bela arıyon heralde sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ilişkiye ara vermek: bitti diyememektir. (ekşi sözlükten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 selam. ben de bugün terkedildim. değişik bişeymiş bayaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 yeahh1986 said: işin ilginci, aniden olması bu işin. Daha bir hafta önce öpüp koklarken bir anda bu hale gelmemiz. Ama kararım doğru gibi geliyor bana da, en azından başım dik. o zaman içinde kendi basina sorgulamistir iliskiyi zaten sana caktirmadan, sen yakin davranirken de belki duzelirim diye sana yansitmamistir sogudugunu. baska biriyle kotu iliskisinden sonra geri donmek isticektir. been there done that Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 geçmiş olsun. ara vermek bitti diyememektir gerçekten de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 sen ara verelim diyosun ama, bu iliski bitti dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar