Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dövme ile ilgili

Dolis

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar geçiçi ama uzun süreli dövmeler nasıl yaptırır zararları varmıdır? Hint kınası dövmeden bahsetmiyorum bu arada diğer topiclerde gözüme çarptı şöle 1 yıllık falan bi dövme nasıl yaptırılıyo veya yaptırılabiliyomu bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya zaten kalıcı yaptırıcamda hala hayatımda boyunca üzerimde öle bi şeyi taşıyabilirmiyim diye düşünüyorum o yüzden 1 yıl bi denemek istiyodum . Belkide sadece bi heves benimkisi onu bi test ediyim baktım çok hoşuma gitti direk gerçeğini yaptırırım diye düşünüyorum. Hint kınasıyla kendimde yapıyorum ama renkli istiyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Walla cesaret edemiyomusun olayı deil pek. Dinlede alakası yok herkezin günahı kendine diye düşünenlerdenim naparsam ben çekicem diğer tarafta buda sana yol gösterdi nihahaa diye senide yakmicaklar yani :). Ondan dini olarak ben hiç bi sorun görmüyorum ayrıca lisedeyken din hocasına sormuştum oda günah deil demişti. Aynı acıyı çekiyomuyuz peki 1 yıllıklarda bide cilt hastalığı zart zurt tarzı bi şey olurmu bilgisi olan varsa ii olur.
Sosyal ağlarda paylaş

valla sacları uzattım, hatta uzatmakla kalmadım rasta da yaptırdım. piercing taktım kasıma. sonra ikisinden de bir anda vazgectim. kulagımda tunel var, yakında ondan da vazgecicem. yasım ilerledikce boyle seylerden vazgecme istegi oluyor bende. sizde de olabilir. bu anlattıgım olaylardan aldıgım tecrubeye dayanarak kalıcı dovme yaptırmayı bi ara dusunsem de sonra vazgectim. bi gün gelicek onu da sildirmek istiycem cunku biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

hocam kendi adıma konışıyım şöle bi 25 ten önce yaptırmam öle kalıcı dövme (zaten pek heveslide diilim). noolur noolmaz hani bi an heves ettin yaptırdın hoşuna da gitti ama gençlik işte ilerde bi durgunlaşacan vs. naapmışım ben eski hali daha güzeldi tiripleri falan...bence iyi düşün
Sosyal ağlarda paylaş

cerebralis said:
SoulCube said:
günah kişisel bişey mi?

inancın kişisel bişi olduğunu varsayarsak evet..

eğer emin diilsen kalıcı yaptırma zaten ama geçiciler de son aylarda bööle mürekkep dökülmüş gibi oluo benim gözlemlediğim

hehe komik.
günah denen şey inancları gereği insanların yapmaması geren davranışların ismidir.
ortada bir din varsa bu dine göre kurallarda vardır ve sen istersen kişisel istersen turkcell yaşa bunlara uymalısın.
eğer uymuyosan zaten o dini umursamıyorsundur.
zaten dine inanmıyorsan da günah nedir ki?
Sosyal ağlarda paylaş

SoulCube said:

hehe komik.
günah denen şey inancları gereği insanların yapmaması geren davranışların ismidir.
ortada bir din varsa bu dine göre kurallarda vardır ve sen istersen kişisel istersen turkcell yaşa bunlara uymalısın.
eğer uymuyosan zaten o dini umursamıyorsundur.
zaten dine inanmıyorsan da günah nedir ki?

dolaylı yoldan aynı kapıya çıkıyo yol,mevzu din olunca niye böyle bi panik ortamı oluyo anlamıyorum...
eğer inanıyosan günahtır inanmıyosan diildir.müslümansan saçının telinin görünmesi günahtır hristiyansan diil.
aanlatmak istediğim değişkenlik bu..
(komik demiyorum yazdıklarına saygı duyuyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...