dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 d&r istinye remzi en iyisi pandora sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 pandora'dan yardırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 remzi iyi ya ben aradığım çoğu yabancı kitabı buluyorum. Pandoranın şubesi çok az, internetten alacaksan o ayrı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 taksimdeki robinson crusoe'ya da bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 pandora internetten evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Beyle Benim de söyleyeceklerim var tarzı kitap öneriniz var mı? Yazarın nereli olduğu önemli değil.Neyi anlattığı değilde nasıl anlattığı güzel olan yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Bu sayfadaki tüm kitaplar az yukarıda çok kişi tarafından önerilmişti. Buyrun efenim. http://frpnet.net/makaleler/dizi-olsa-game-thrones-kadar-basarili-olacak-10-eser Dizisi yapılsa Game of Thrones kadar başarılı olacak 10 fantezi eseri nelerdir. Listedir iki sayfadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Tavsiye edebileceğiniz sürükleyici bir Polisiye Roman var mı? Yerli/Yabancı farketmez. Mutlaka okunması gereken vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 abi yabancı diyorsan jean christophe grange'ın kızıl nehirler ve leyleklerin uçuşu derim. Sonraki kitaplarında aynı tadı bulamamıştım o yüzden yazarın ilk kitaplarını söyledim. yerlilerden celil oker'in çıplak ceset, kramponlu ceset, bin lotluk ceset gibi kitaplarının olduğu ve kahramanın Remzi Ünal adlı thy den emekli bir özel dedektif olduğu serileri okuyabilirsin, gayet eğlenceli. cingöz recai'leri de es geçmeyelim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Taş mecliside güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 kurtlar imparatorluğu güzeldi grange'in. ama her kitapı okunabilir. ejderha dövmeli kız serisi de iyi. dan brown okumadıysan onun kitapları... polisiye değil belki ama sürükelyici olarak olasılıksız, kayboluş, sil baştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Bilge karasu ve oğuz atay tadında bir yazar tavsiyesi pls. Babilin kampanya bitmeden yeni yazar keşfedeyim diyorum. Hasan ali toptaş ve ihsan oktay anar'ı övdü bi arkadaş ama bunları öven orhan pamuğu da övdüğünden çok güvenemedim, orhan pamuk kadar dilini sevmediğim bi yazar yok sanırım. Eğer siz de benim gibi düşünüyorsanız bir tavsiye rica edebilir miyim? Çeviri roman okuyamıyorum iki üç senedir, sarmıyo dili, ama şu çevirmeninki çok iyi diye direkt çevirmenle birlikte çeviri kitap tavsiye ederseniz o da olur. Faust'u okumak istiyorum mesela, ama hangi çevirmenden okusam bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 sürükleyici = dan brown, j.c. grange, stieg larsson baya gec kalmısım baslıga ama neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Hakan gunday okuduktan sonra kitap okuyamiyorum ya okuyan varsa o tarz yazan kimler var baska soylesin yusuf atilgan sabahattin ali falan okudum meh kesti iste biraz Oguz ataylar bitti.oblomov cok sevmistim bi de mesela. adamin kitap haberi de yok hic görmüyorum birakti heralde yazmayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 zorba'yı okuyabilirsin. oğuz atay, oblomov falan diyince aklıma geldi niyeyse. ama hakan günday'ı çok zayıf bulmuştum ben oğuz atay'dan sonra, okuyamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 sabahattin ali ve yusuf atılgana meh diyip hakan günday beğenmek, kardeş 12 yaşında falan mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 oha yukarda da ihsan oktay anara burun kıvrılmış, kapatın bu bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 12 yasindayim kardesss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Sparkcaster said: oha yukarda da ihsan oktay anara burun kıvrılmış, kapatın bu bölümü Puslu Kıtalar Atlası dışında hangi kitaplarını tavsiye edersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Drall said: zorba'yı okuyabilirsin. oğuz atay, oblomov falan diyince aklıma geldi niyeyse. ama hakan günday'ı çok zayıf bulmuştum ben oğuz atay'dan sonra, okuyamamıştım. zorbayi okuyim ya sagol, filmini izlemistim baya once cok guzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 hepsi çok iyi ihsan oktay anar'ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Slint said: Sparkcaster said: oha yukarda da ihsan oktay anara burun kıvrılmış, kapatın bu bölümü Puslu Kıtalar Atlası dışında hangi kitaplarını tavsiye edersin? random oku abi, ya da tarih sırasıyla hepsi çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Deniyim ben de ihsan oktay'ı bi ya. Tabletten ebook okuyim demiştim de yalan oluyo o. Koca meritokrasi ölü yatıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 http://www.idefix.com/kitap/harry-potter-ve-felsefe-tasi-resimli-ozel-baski-j-k-rowling/tanim.asp?sid=A2SZYGTR7P7PYMCQ924J Harry Potter ve Felsefe Taşı - Resimli Özel Baskı Yurtdışında 6 Ekim'de çıkmış. Bizde de 6 Kasım'da. Her sene bir kitabı illüstre edeceklermiş. Alanlar çok beğenmiş. Aldım ben de kitaplığımda bulunsun diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 yaş kaç birader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar