Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kitap Tavsiyeleri

Drall

Öne çıkan mesajlar

Bu sayfadaki tüm kitaplar az yukarıda çok kişi tarafından önerilmişti.

Buyrun efenim.

http://frpnet.net/makaleler/dizi-olsa-game-thrones-kadar-basarili-olacak-10-eser

Dizisi yapılsa Game of Thrones kadar başarılı olacak 10 fantezi eseri nelerdir. Listedir iki sayfadır.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
abi yabancı diyorsan jean christophe grange'ın kızıl nehirler ve leyleklerin uçuşu derim. Sonraki kitaplarında aynı tadı bulamamıştım o yüzden yazarın ilk kitaplarını söyledim.

yerlilerden celil oker'in çıplak ceset, kramponlu ceset, bin lotluk ceset gibi kitaplarının olduğu ve kahramanın Remzi Ünal adlı thy den emekli bir özel dedektif olduğu serileri okuyabilirsin, gayet eğlenceli.

cingöz recai'leri de es geçmeyelim. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Bilge karasu ve oğuz atay tadında bir yazar tavsiyesi pls. Babilin kampanya bitmeden yeni yazar keşfedeyim diyorum. Hasan ali toptaş ve ihsan oktay anar'ı övdü bi arkadaş ama bunları öven orhan pamuğu da övdüğünden çok güvenemedim, orhan pamuk kadar dilini sevmediğim bi yazar yok sanırım.

Eğer siz de benim gibi düşünüyorsanız bir tavsiye rica edebilir miyim? Çeviri roman okuyamıyorum iki üç senedir, sarmıyo dili, ama şu çevirmeninki çok iyi diye direkt çevirmenle birlikte çeviri kitap tavsiye ederseniz o da olur. Faust'u okumak istiyorum mesela, ama hangi çevirmenden okusam bilemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...

http://www.idefix.com/kitap/harry-potter-ve-felsefe-tasi-resimli-ozel-baski-j-k-rowling/tanim.asp?sid=A2SZYGTR7P7PYMCQ924J

Harry Potter ve Felsefe Taşı - Resimli Özel Baskı

Yurtdışında 6 Ekim'de çıkmış. Bizde de 6 Kasım'da. Her sene bir kitabı illüstre edeceklermiş.

Alanlar çok beğenmiş.
Aldım ben de kitaplığımda bulunsun diye.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...