Thornwald Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Doğru yere mi açtım bilmiyorum ama şansımı deniyim. Başlıkta belirtildiği gibi işi bilen birisinden ders almak istiyorum.Hiç bir bilgim yok bu konuda fakat çok istekliyim.İstanbul/Bostancı'da oturuyorum(Eğer yakınsa bende gelebilirim gerçi,farketmez).İlgilenen arkadaşlar detayları konuşmak için ÖM'den ulaşabilirler. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 bi ara buraya anlatım yazarım belki. Şuan işyerindeyim zamanım olursa burdan da yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 WoW kısmında da bir anlatım var,okudum ama benim istediğim daha kapsamlı birşey..Müzik koyim,kesip biçeyim..Uğraşim biraz yani..Ama burdan yaparım diyosan o da kabul. Teşekkürler. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Sen anlamadığın kısmı yazarsan buradan yardımcı oluruz. Ders falan parana yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 zamanım olsa ben öğretirim bi şekilde ama şu sıralar çok zor. askerlik falan olduğundan dolayı.. wow bölümündeki tutorialı da ben yazmıştım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 movie maker çok basit kullanımlı kendin kurcalasan öğrenirsin zaten ama prof bir video yapmak istiyosan sony vegas tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 movie makerın yapabildiklerini benim cep telin default programları yapabilio.. vegas kullan, ayrıca para verilcek bi ders değil fraps veya m.maker.. nette ara bulursun işini görecek kadarını.. prof vegas kullanan birine para verilebilir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 adobe after effects dersi al alacaksan da bir işe yaramış olur verdiğin para =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Bence de adobe premier + after effects öğren madem para vereceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 hafta sonu eve dönersem ben sana msn'den vs. istediklerini anlatırım.Beklerim dersen eğer özel mesajdan yaz kampüsten girebildiğim zamanlarda elimden geldiğince aklımdakilerle yardımcı olurum. Yeni evde internette yok,şuan pc'mde yokta kampüsün kafelerinde sürünüyoruz :) Ayrıca oyunlardan vs. kesip biçeceksen biz onu çok yaptık,boş iş demeyeceğm ama başka şeylere yönelsen daha iyi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 evet haklılar. ama vegas a da para verilmez hani vegas ta çok tırt bi program. para verilcek tek program alemde 3dmax ile after effects tir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 vegası sony kameralarla birlikte veriyor artık. Gerçi fraps demişsin... Neyse, movie makerdan daha iyi programlar var, tavsiyem onları kullan. Gerçi ben vegas kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 SoulCube said: evet haklılar. ama vegas a da para verilmez hani vegas ta çok tırt bi program. para verilcek tek program alemde 3dmax ile after effects tir. Final Cut? Maya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 yok GERGE cidden gerek yok. after effects ve 3dmax öğren deli ekmek yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 combustion > after effects after effects , premiersiz cok uğraştırır ama photoshop bilgin iyi ise premier+after effects en iyi kombo olur senin icin kişisel tercihim combustion olurdu aslında ama cok da yaygın bi program değil bkz. "return II trailer movie" combustion ile efektlendirilmiş bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar