Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

You are not in a guild.


syd

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:
Bende 1-2 kere oldu şu ana kadar başka olmadı hiç. Sebebini bilmiyorum ama bi zararı yok. İlk gördüğümde baya panikleyip oyuna tekrar girmiştim yanlışlıkla guildden mi çıktım quit yazayım derke nfalan diye.
+1 hatta +5
neyse bende gcalender eski guildimden kalma var sanırım o yapıyor olabılır ama add od prefde kapalı. o diğer bahsettiğiniz addonu hıc kurmadım bile(pratı)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o hatayı party veya guild filan kısmını herhangi bir addon yapiyor olabilir.Ve ya o addonun kullandıgı library ler yapiyor olabilir.Takmayın kafanıza addon update de silinir gider.
Da genelde guild,friend ve ya party le ilgili addonlar yapar.Gerci chat addonları da var ya, guild penceresinden yaz veya ne bilem party ye anons et turu seyler ,onlar da yapiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

interface failed because of addon addonlarda kodlamadan dolayı war moda girince yapar genelde,da addon calısmaya devam eder.gerci son patchlerden birinde fixledik biz o hatayı diyordu blizzard da anlasılan fixlememisler.
wow klasorunun icinde bir yerlerde errors klasorunde logs vardı, orda yazar hangi addon hata veriyor.taint hatalarını kaydediyordu.
eger logs diye bir dosya yoksa onun bir komutu vardı
/console log filan feşman yazilıyordu da o da hatları kaydediyordu. Da hatırlayamadım komutu simdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...