syd Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 exit game'e bastıktan sonra her seferinde 1-3 arasında bu yazı sarı olarak chat bölgesinde çıkıyor ve oyun o şekilde kapanıyor. ama guildim gayet de var. bu sorunun nedenini bilen var mı? edit: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 bugdır, çok önemli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Çok eskiden bende de çıkardı ama önemsemedim hiç , bir sebepten dolayı WoW u tekrar kurmuştum ve bir daha o iletiyi hiç görmedim. Önemsenesi bir olay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Sen bi guilddesin ama wow guildini guild yerine koymuyor demekki lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Group calender dan oluyor bildiğim kadarıyla. ayarlarında database'i guildden al diye bir seçenek var o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Prat mı kullanıyorsun addon olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 o diilde benim hala guildim yok walla resto şaman olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Bende 1-2 kere oldu şu ana kadar başka olmadı hiç. Sebebini bilmiyorum ama bi zararı yok. İlk gördüğümde baya panikleyip oyuna tekrar girmiştim yanlışlıkla guildden mi çıktım quit yazayım derke nfalan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 banada genelde "you are not in a party" diyo tam logout olmadan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 "GroupCalendar" bu addondan olması lazım sorunun benimde başıma gelmişti düz mantık addonu sildim gitmişti içindeki ayarları incelemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Rewendor said: Bende 1-2 kere oldu şu ana kadar başka olmadı hiç. Sebebini bilmiyorum ama bi zararı yok. İlk gördüğümde baya panikleyip oyuna tekrar girmiştim yanlışlıkla guildden mi çıktım quit yazayım derke nfalan diye.+1 hatta +5 neyse bende gcalender eski guildimden kalma var sanırım o yapıyor olabılır ama add od prefde kapalı. o diğer bahsettiğiniz addonu hıc kurmadım bile(pratı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 o hatayı party veya guild filan kısmını herhangi bir addon yapiyor olabilir.Ve ya o addonun kullandıgı library ler yapiyor olabilir.Takmayın kafanıza addon update de silinir gider. Da genelde guild,friend ve ya party le ilgili addonlar yapar.Gerci chat addonları da var ya, guild penceresinden yaz veya ne bilem party ye anons et turu seyler ,onlar da yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 bende paniklemiştim ilk gördüğümde. büyük ihtimal library addonlarından :'< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 aga gult dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 bana da cok sık oluyo, panik yapacak bisey yok addonlardan biri sebep oluyordur. bir de "interface action failed because of an addon" benzeri bi uyarı da geliyo arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 toggie said: "interface action failed because of an addon" Aket-Atum said: "you are not in a party" bana 3üde oluyo neden diye hiç araştırmadım zararıda olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Ct-Raid olabilir belki , Belki . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 bende yok saydıklarınız. her addon olabilir, boyle tahminle bulunmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 -Cartographer -Deadly Boss Mod -X-perl başka add on yok. Büyük ihtimalle DBM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 interface failed because of addon addonlarda kodlamadan dolayı war moda girince yapar genelde,da addon calısmaya devam eder.gerci son patchlerden birinde fixledik biz o hatayı diyordu blizzard da anlasılan fixlememisler. wow klasorunun icinde bir yerlerde errors klasorunde logs vardı, orda yazar hangi addon hata veriyor.taint hatalarını kaydediyordu. eger logs diye bir dosya yoksa onun bir komutu vardı /console log filan feşman yazilıyordu da o da hatları kaydediyordu. Da hatırlayamadım komutu simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 dbm deil sanırsam cünkü bende dbm omen ve recount var sadece su anda. bilgisayarada 2 hafta önce format attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 eğer guildde değilsen ve bu mesaj zırt pırt beliriyorsa, interface optionsdan otomatik olarak guild recuitment kanalına katıl opsiyonunu kaldırarak bu mesajdan kurtulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xolid Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 banada oluyo arada bir.Önemli bişey değil.İlk seferinde kick mi yedim oha felan dedim ama yok öle bişey tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar