dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Alexi_Septimus said: Ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 CAGRUM bilekleri genelde bizim ortaokulda ozenti cagindaki cocuklar iciyordu, tuvalet aynasindan telefon kamerasiyla agzinda djarum black ile pozlar falan, oyle hatirliyorum, agzimi surmedim, tadini da sevmem, kokusunu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Karanfil yahu, aslında güzeldir de, yakıyor baya. Çok fazla sevmiyorum ben. Backwoods yönetiyor, severek tüketiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 cumartesi gunu kucuk beyoglunda tuvalet onunde tutturuyordunuz sankim sayın ferreroo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 :( evet ya. görmedim ben, insan bi selam verir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ben de gordum. selam verirsin diye bekledim sen. vermedin ferrero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 yalnız hatun karizması çiziyordum ben ,ondan kalkamadım masadan./ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 :( bu arada yurttaki ilk akşamımı geçiriyorum. millet sıkıldı benden her gün buluşup bir şeyler içelim diyorum, kimse kalmadı etrafımda. yurt hayatı bok gibi, alkole de verdim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 aman diym. yurdun ilk günleri alkolik olmak için çok uygun. tut kendini bişi yap. kız bul. alkolik olma. çok sakat gerçekten. ben de aynı şeyi yaşıyorum şu an, 2. haftamdayım. napçaz geççek zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 bugün sınırsız şarap standı vardı bizim üniversitede. keşke daha önce haberim olsaydı topic açar bildirirdim. güzeldi şaraplarda. tekila gibisi yok ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 ben de yurttan atılmak için çeşitli çabalar içindeyim ama yok,olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 bu irin herkesi görüyor ama slm vermiyor benide görmüş bir kez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 gıhah kadıkoyle iki kızla dıdıd dın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 konuyu okuyunca aklıma "abi şimdi içiyorum da bağımlılık yapmıyor bende, istemezsem içmiyorum aslında" diyip ~40 dk içinde bir paket bitiren bir arkadaş geldi sdf geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 oha iki dakikada bir sigara eder nasıl dayanıyor boğazı arkadaşın sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar