SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 13 harfli, bilgisayara görüntü aktarmaya yarar, bulmacalı ödev falan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 capturing şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 graphic card boşlukla beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ben boşluksuzunu buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 söyle bizde bilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 valla bilmiyor ben, soru ciddi ama :D kamera değil tarayıcı değil ne bu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Digital camera Dijital kamera ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 SoulCube said: graphic card boşlukla beraber graphicscard olursa bosluksuz oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 hangi ingilizce hocası verdi onu? fazlı yurtsever? fdfsfdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ihtiyacımız olan şeyleri yapabilmemizi sağlayan programlar 7 harf, 4. harfi i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 yazilim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 oha :D fazlı :D anoy nereden biliyosun dicem uhallisindir :D yok ama bu sevgilimin kardeşinin ödevi asdfsdfga fazlının sınav soruları kendi sitesinden yayınlanıyo :D onlinedershane.org :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 aquila said: yazilim lol safadgad lan düşünmedim bile, en basit şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 evet uhalliyim. fazlı gibi bir insan unutulabilir mi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 o adamı ben dinliyorum bitek sınıfta bilgisayar hocası bilgisayar bildiğini göstermek için bilgisayar terimleriyle konuşursa, sadece anlayanlar dinliyo :D millet bişey öğrenmiyor :D kaç mezunusun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ilk sorunun cevabı neymiş? Ayrıca cevaplar İngilizce mi Türkçe mi? 2. sorunun cevabıda nasıl yazİlİm olur be? (Ayrıca soru çok saçma :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 isim ne acaba 2006 mezunu :D ben de bu sene olucam mezun,12 olduk.. yazilim mi ne işte bilmiyorum görmüyorum ben, siz yazıyosunuz ben mesajla atıyorum :D ama basit olmasına ramen uyuz şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Hiçbirşey anlamadım :P cevap gerçekten yazilim ('ı' ile değil 'i' ile) sa soruyu soranın mail adresini falan verinde sövüp rahatlıyayım eahuah. Aklıma utility gelmişti benim ama türkçemi ingilizcemi cevaplar anlıyamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 türkçeymiş, ya bize de bu sene bilgisayar dfersi var, o kadar saçma çevrilmiş gi, oturgaçlıgötürgeç gibi geliyo bana yani oyun oynanan donanım joystick ya, oyun çubuğu diye geçiyor mesela, yani alışılmayan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ..bakırkablo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ELEKTRON! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Kelime kelimesine cevirmek gerekiyorsa, zevk cubugu olmasi lazim, gayet hos olurdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 lol zevk çubuğu diye anlattıklarını düşünemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 İZZETALTINMEŞE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar