Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Gittim hayatımda ilk defa olsa da oynadım çokzel bişeymiş ama olmadık bierimde patladı mermi umarım ilerde sorun olmaz asfasg. Böyle de paylaşmak istedim pahalı ama güzel bişey lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 çok pahalı değil bea yapılır ama laser tag daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ağzını gererek ''bea'' diyen insanlar ne kadar rahatsız edici lan. şiddet uygulayasım geliyor canlı olarak gözlemlediğim zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mermiyi idareli harcamak gerek ekstraların fiyatları biraz fazla bence =( Ama tutamıyorsun pek kendini pat pat diye savuruyorsun =) 3vs 3 1 saat yaptık 650 m2 kadar biryerde ilginç bir deneyim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Marl0_on said: ağzını gererek ''bea'' diyen insanlar ne kadar rahatsız edici lan. şiddet uygulayasım geliyor canlı olarak gözlemlediğim zamanlarda. beaaa demiyorum ki bea diyorum kısa net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ben bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 valla bak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bey'in mi bilir. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 annan biliyormuş, kofi annan. öyle diyorlar. ''=p'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 uuuuuuvvvvvvvvvvvvvv, eeeeeeeyyyvaahhhhh eeeeeyyyvahhh (ilkokul gazlama tekniği) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 abuuu ne didiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 offfffffffffff kavgada soylenmezzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Troll slayer zopa lazım olmuş buraya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar