Mathias Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Ben çok uzun süredir bu nispeten eski 19' trinitiron ekranlı monitörü arıyorum ancak tabi ki bulamıyorum. Bu konuda bir seyler bilen var mı acaba diye merak ettim ?[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 peki E400 nasıl ? iyi mi yeterince ?[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Sony CRT monitorlerde yıllardır tartışmasız en kaliteli mönitörleri üreten firmaydı. LCD ekranlarda diğer firmalar ile arası kapanmasına rağmen yine de en kaliteli ekranları üretiyor. Her ne kadar kağıt üzerinde başka ekranlar daha iyi gibi görünse de en iyi ve en objektif test aracı olan gözlerimiz zaten her zaman bunu söyledi. Fakat Sony severler için kötü haber bir sene önce kadar CRT ekran üretmeyi durdurdukları yönündeki açıklama ile Sony den geldi. Artık ya elde kalmış ya da 2. el Sony CRT ekran bulmak mümkün olabiliyor. 21 inch ve üzeri ekranlar bulunabiliyor çünkü bildiğim kadarıyla Sony bu boyuttaki ekranlar üzerinde hala desteğini sürdürmekte fakat 19, 17 ve 15 inch CRT ekranların üretim ve desteği tamamen durmuş durumda. Bugun herhangi bir yerden alacağınız 17 ya da 19 inch Sony CRT ekranın garantisi de yoktur. Ben 9 senedir 15 ich bir Sony kullanıyorum, hem de 24 saat açık olarak kullandığım halde daha tık demedi. Şu anda 19 inch bir Sony ekran bulamamak beni gerçekten üzüyor açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 ibmler de güzel. bi bakın derim. bak ne yazıyo adımın altında bi bak.. hah. tamam şimdi git IBM al.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 walla sonyler süper o kadar para bayılıp aldığımda millet laf ediyodu ama hepsi elinde tamirci tamirci dolaştılar benimde ilk bilgisayardan kalma 15' sony hala çalışmakta bi ara gölgeli gösterdi tamirciye götürdüm adam sağlam dedi ekran kartı bozuk çıktı :) şimdi bide 17 war 2 senelik oda güzel güzel çalışp gösteriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 bundan birbuçuk sene önce aldım G220 multiscan imi o zamanlar fiyatı 300 $ dı , başkaları diğer markaları alıyorlardı ve benim evime gelip görüntüye bakıp dudaklarını ısırıyorlardı ...[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2004 Benim 14" vestel 9 senedir tık demedi, ha görüntü nasıl dersen ona diyecek bişey yok boynuma iki tane bardak asıyorum gözlerim klavyeye akmasın diye :)[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 O zaman bir de 21' Sony monitörlerden hangisi tercih edilmeli ? Benim için para sorun değil ama artık düzgün bir monitör alıp bir kenara koymak istiyorum :) . Bir G520 bir de P520 vardı. Hangisini seçmeli ( acaba direkt hangisi pahalı ise o mu ;) ) bir de nereden bulabileceğimi bilen var mı bunları ? Not: 21' Sony öküz kasa :) monitör mü yoksa 19' Sony Lcd monitör mü ( ince ve narin hesabı )[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Bende de E220 var 17 inch. Ekranın üst ve alt kısmından ip gibi 2 çizgi geçiyor. Bazen gözüme takılıp sinirimi bozuyor o şeyler.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 o filtre idi sanırım o bütün sony lerde var hatta kullanma klavuzunu aç , fabrikasyon hatalarda ne yapılacak kıosmına gel orada da yazıyor eğer ekranın üst ve altından 2 tane çizgi geçiyorsa cihazınızı servise götürmmeyin bu bir hata değildir bilmemne teknolojisinden dolayı ekranda o çıkıyor arkadan beyaz ışık vurunca falan yazar[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar