obsesifik Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 o zaten.. saçları uzatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 tamam editledim mesajı ok. oymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ben dayanamıyorum uyuyacam. hadi iyi geceler artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Çok sıkıcı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 tarkan hayranlarını isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ben gayet beğendim. skeçler falan baya hoşuma gitti hatta. yasemin mori yi de bi kez daha beğenmedim ama. onun dışında çook sağlam bi söz geldi yalnız aydın boysandan. izleyenler varsa eğer.. "ben doğduğumda vahdettin hala padişahtı, evimizde elektrik yoktu, su yoktu. ama tiyatrolarımızda şekspir, molyer oynardı." valla ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 açtım bişi yok?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 nası bişi yok? düz siyah ekranmı çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Chastise said: onun dışında çook sağlam bi söz geldi yalnız aydın boysandan. izleyenler varsa eğer.. "ben doğduğumda vahdettin hala padişahtı, evimizde elektrik yoktu, su yoktu. ama tiyatrolarımızda şekspir, molyer oynardı." valla ne diyim. aydın boysanın "ben sizin geçmişiniz olmaktan bile vazgeçmek üzreyim" lafıyla kapanan program. şu kadar saat şu programı izledim ve dişe dokunur bir laf edildi. elini öperim aydın boysan, izninle! demişler ekşide, bi sağlam ayar daha gelmiş. bir daha programa alırlar mı bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar