Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Başlıklar genelde, mutsuzluk, mutsuzum, sevgilimden ayrıldım, saçlarım dökülüyor, kanserim, 20 yaş dişleri şeklinde varyasyonlara ayrılıyor. Buna diyeceklerim olabilirdi, ama dememeyi tercih ediyorum. Kişisel ve paticiğin ruh halini kalkındırma adına değerli kullanıcılarımızı başlarından geçen pozitif olayları da paylaşmaya davet ediyorum. Lütfen sadece sevgilinizden ayrıldığınız da thread açmayın, edindiğinizde de açın. Hayattan çok mutluysanız bunu paylaşmaktan çekinmeyin. Paticik Ruh Hali Kalkındırma Projesi "Hep birlikte 1'den 2'ye geçelim!" http://img.photobucket.com/albums/v107/alexiseptimus/birden2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Bu dönem kuantum mekaniği dersi alıyorum, dersin kitabı gerçekten muhteşem okurken resmen oturduğum yerde eriyorum çünkü yazar hem anlatılan konunun fiziksel manasını hem de matematiksel formalizmini çok güzel birlikte götürüyor, aklımda bir soru veya şüphe kalmıyor. Her bölümü iki üç kere okuyasım geliyor. Bunu sizinle paylaşmak istedim, umarım hayat coşkunuz biraz olsun artmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Pilav yapmayı öğrendim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Resimde oka denk gelen apla aşmış valla :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Ben de tam tersini söyleyecektim ama insanların neşesini kaçırmayayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Alexi Septimus'un ilgi dolu isteği bi anda mutlu olmamı sağladı demekki aramızdan biri bunu düşünüp bizim mutlu olmamızı istemiş ve bunun için çalısıyo. Takdir +rep wuasfg. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Ruh halimiz kalkınınca böyle mi olacağız; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Asteroth said: Ruh halimiz kalkınınca böyle mi olacağız; En sağdaki kadın gibi olmadığımız sürece sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Ya da en soldaki amca. (Oh wait...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 bu oh wait de ne yabancı forum özentiliğidir ya. wow forumlarından daha neler gelicek bakalım. your mom falan da kullanırsınız yakında. son günlerde fazlaca görmeye basladım ondan yazmak istedim. çok pozitifim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Oh wait'i Türkiye'ye benim dayım getirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 yeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Ben de NO U yazayım, tam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 QQ Moar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 burda bile tartışıp negatif enerji ..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Alt sağdaki sarışın abla öğlen kuru yemiş, şimdi rahat. Ben de mutluyum aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 SoulCube said: bu oh wait de ne yabancı forum özentiliğidir ya. wow forumlarından daha neler gelicek bakalım. your mom falan da kullanırsınız yakında. son günlerde fazlaca görmeye basladım ondan yazmak istedim. çok pozitifim :) pazartesi gunu thats what she said gunu, forumda cilginca kutlamayi dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 şimdi birader yabancı dilde konuşunca çok cool oluyo biliyo musun, kızlar falan hasta oluyo böyle durumlarda, e naturally biz de ingilizce kullanıyoruz sık sık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Ardeth said: Bu dönem kuantum mekaniği dersi alıyorum, dersin kitabı gerçekten muhteşem okurken resmen oturduğum yerde eriyorum çünkü yazar hem anlatılan konunun fiziksel manasını hem de matematiksel formalizmini çok güzel birlikte götürüyor, aklımda bir soru veya şüphe kalmıyor. Her bölümü iki üç kere okuyasım geliyor. Bunu sizinle paylaşmak istedim, umarım hayat coşkunuz biraz olsun artmıştır. hayattan bezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Sina bazen hakkaten hayat enerjisi emiyorsun abi, ben burda hukuk anlatıyor muyum sdf. Ha istiyorsanız anlatayım yani ama topik, amaçladıkları, falan. Ama isterseniz anlatırım bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 istatis - tiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 İtü makina öğrencisiyim ilk senem, daha hop demeden ilk ödevi ittirdiler hayatımda ilk kez bir şey için aralıksız 15 saat kasmama rağmen çirkin oldu. Buna rağmen manyak gibi odamdaki eşyaların teknik resmini çizmeye başladım, baktım millet yapamıyo ben bu dersi yaparsam kral olurum dedim kasıyorum nedense coşkuluyum mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 katiliyorum, ne bu boyle, zaten mutsuzum =(( topicleri okuyunca kollarimi dogramak geciyor aklimdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar