Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istatistiki Değerlere Göre Kişisel / P.R.H.K.P

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

Başlıklar genelde, mutsuzluk, mutsuzum, sevgilimden ayrıldım, saçlarım dökülüyor, kanserim, 20 yaş dişleri şeklinde varyasyonlara ayrılıyor.

Buna diyeceklerim olabilirdi, ama dememeyi tercih ediyorum.

Kişisel ve paticiğin ruh halini kalkındırma adına değerli kullanıcılarımızı başlarından geçen pozitif olayları da paylaşmaya davet ediyorum.

Lütfen sadece sevgilinizden ayrıldığınız da thread açmayın, edindiğinizde de açın. Hayattan çok mutluysanız bunu paylaşmaktan çekinmeyin.

Paticik Ruh Hali Kalkındırma Projesi
"Hep birlikte 1'den 2'ye geçelim!"
http://img.photobucket.com/albums/v107/alexiseptimus/birden2.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Bu dönem kuantum mekaniği dersi alıyorum, dersin kitabı gerçekten muhteşem okurken resmen oturduğum yerde eriyorum çünkü yazar hem anlatılan konunun fiziksel manasını hem de matematiksel formalizmini çok güzel birlikte götürüyor, aklımda bir soru veya şüphe kalmıyor. Her bölümü iki üç kere okuyasım geliyor.

Bunu sizinle paylaşmak istedim, umarım hayat coşkunuz biraz olsun artmıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

SoulCube said:
bu oh wait de ne yabancı forum özentiliğidir ya.
wow forumlarından daha neler gelicek bakalım.
your mom falan da kullanırsınız yakında.
son günlerde fazlaca görmeye basladım ondan yazmak istedim.
çok pozitifim :)

pazartesi gunu thats what she said gunu, forumda cilginca kutlamayi dusunuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
Bu dönem kuantum mekaniği dersi alıyorum, dersin kitabı gerçekten muhteşem okurken resmen oturduğum yerde eriyorum çünkü yazar hem anlatılan konunun fiziksel manasını hem de matematiksel formalizmini çok güzel birlikte götürüyor, aklımda bir soru veya şüphe kalmıyor. Her bölümü iki üç kere okuyasım geliyor.

Bunu sizinle paylaşmak istedim, umarım hayat coşkunuz biraz olsun artmıştır.

hayattan bezdim.
Sosyal ağlarda paylaş

İtü makina öğrencisiyim ilk senem, daha hop demeden ilk ödevi ittirdiler hayatımda ilk kez bir şey için aralıksız 15 saat kasmama rağmen çirkin oldu. Buna rağmen manyak gibi odamdaki eşyaların teknik resmini çizmeye başladım, baktım millet yapamıyo ben bu dersi yaparsam kral olurum dedim kasıyorum nedense coşkuluyum mutluyum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...