Voys Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ıyıdır ıyı 3 puan sonuçta. grupta puan durumu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 sabri seneye transferi patlatcak :P elemana yazık oldu daha 17 yaşında tam form tutarken 1-2ay sahalardan uzak olmak zor olcak onun için nuriyi beğendim güveni gelmiş yerine kendinden emin yapıyo hareketlerini daha sakin üstündeki heycanı atmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 [feldkamp]takımda 11 sabri olsa fark atardık[/feldkamp] gerçi o servet diyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 batuhan batuhan deidm bi gol dedim adam kolu sakatladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 yediğimiz gol hiç yakışmadı ama maçı kazanacak kadar oynadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 fatih hocadan sopa yemeden oynamayacak mı bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Sabri bi üç sene de bu maçın üstünden geçinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 terimin ikinci goldeki hareketleri beni benden aldı tam bir adanalı adam qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 iyi ki sakatlıklar olmuş bu kadar diyorum.. ayhan gibi "artık"lardan kurtuldukça çok daha iyi futbol oynıycaz. fatih terim de , son zamanlardaki en güzel "direktör"lüğünü yaptı , yenik düşmemize ve golden sonraki 20 dakika zorlanmamıza rağmen , maçı güzelce çevirip puanımızı 7ye yükselttik. maçın adamı tartışmasız sabri idi. girdikten sonra nuri orta sahayı çok güzel toparladı.arda sıkı markaj altında yılmadan mücadele etti. aurelio da her zamanki gibi maçın gözükmeyen kahramanı oldu. haydi bre pehlivanlar , sırada estonya var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Batugol'ün sakatlanması büyük şans. Hem takım hemde Batu adına. Faha hayırlısı olamazdı. Fatih Teim'e ceket kravat yaramış. Kaç maç sonra teknik direktör gördüm milli takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 semih ve nihat estonya maçında oynarsa fark atarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Sabri ağzıyla kuş tutsa bok atılmaya devam ediliyor tuhaf.Adam daha ne yapsın allah aşkına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Mesela bi beş maç daha böyle oynasın.Üç maç oynasın yada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 heh tam süper doğru cevap olmuş valla.. bi satalım şu adamı bizim sdağ bekler iyileşince ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ispanya rusyayı harcamış bu arada. 5-2 edit: fifa'nın sitesinde bizim maçla ilgili yazı var mı diye bakıyordum yazıyor işte. aynı turnuva değil yahu futsal =) ben kendim şaşırdım öyle yazdım da herkes direk anlayacakmış gibi bir hisle yazmışım,özür dilerim rahatsızlıktan ötürü =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 ispanya rusyayı nasıl harcıyor ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 bar çıkışı, midyeciye denk gelmiş bozuk para gibi harcamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 alskjelaksje ispanya estonyayla oynadı, rusya da almanyayla ve iki skorun da 5-2 ile alakası yok ispanya 3 - 0 estonya almanya 2 - 1 rusya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 FUTSAL NE? cidden ne bu ya? salon futbolu geyiği mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 salon iyiymis ya hehe ispanya kalecisi gol atmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Akhlaur said: Mesela bi beş maç daha böyle oynasın.Üç maç oynasın yada. sabri 4-5 maç bu kadar iyi oynuycak olsa galatasarayda oynamazdı avrupanın en iyi takımlarında oynardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 İngiltere maçı çılgındı,ilk yarı gol yok.İkinci yarı 5-1 Bu arada İzlanda battı diye Hollanda insafa gelmiş sanırım,yedek ağırlıklı kadroyla 2-0 yenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 şu sabriyi okutsak bi avrupa klübüne şu maçtaki performansıyla şükür diyecem ama nasıl bir gaz olmuş bu maç helal olsun. normalde gs de bile kornerleri lincoln-arda kullanırken burada arda tek korner kullanmadı sabri sağolsun nasıl gaza gelmişse. maçın adamı direk sabri valla helal olsun 3 adamlık oynadı bu maç ama istikrarı olmadığından geçen seneki fiorentina gibi bir takım isterse sabriye yönetim yol versin direk heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 sabri > kazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 tobe de. sabri cok iyi oynadi bu mac, aferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar