Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Para yemekten kolay ne var ?( babasina verir paralari ben yerim onun için :P
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 babam prof, dekan yardımcısı ve KBB anabilim dalı başkanı. 4k bile almıyor.
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Abi bi ülkenin 2 tane temel taşı vardır.Sağlık ve eğitim.Bana göre ikiside az kazanıyor.Öğretmenler desen maaşları ortada 1.5k civarı.Doktorlarda 5-6k dediniz ben tam bilmiyorum.Az yani abi.Genel bi denge yokki gelir dağılımında.Sen doktora 15k para verirsen tabi millet isyan eder oha ne oluyor diye.diyosunuzki 11 sene okuyolar.Evet doğru ona bakarsan bi profesör kaç sene okuyo?Yaptığı işler tabiki karşılaştırılamaz ama proflarında aldığı para 2.5-3k filan
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Silphatos said: babam prof, dekan yardımcısı ve KBB anabilim dalı başkanı. 4k bile almıyor. hayir arkadasim bir kere sen yanlis biliyon, her doktor en assagi 35k aliyor turkiyede, 14k maas olayi o yuzden bir zam degil geri almadir :P
matama Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 iyide senin babanda bir problem var o zaman yada sen yanlis biliyorsun maasini ortalama bir uzman doktor devlet hastanelerinde doner sermaye ile 5k yi geciyor zaten uzman bir doktor istanbulda 5-7k civari ozel hastanelere gidiyor Silphatos said: babam prof, dekan yardımcısı ve KBB anabilim dalı başkanı. 4k bile almıyor.
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 dekan nerde olunur? üniversite hastanesi. döner sermaye çok değil her halde devlet hastanesi kadar bilmiyorum ayrıntılarını ama maaşını biliyorum, kaç kere bordrosunu gördüm. ama birkaç yıla kadar arkadaşının özel hastanesine geçecek sanırım (levent), orda silkeler parayı o ayrı.
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 tabi canım dohtora 14k vericez. sana da 8k vermeyi düşünüyoruz biz hökümet olarak.. müyendizlere de min 10k vericez.. ha bi de ekmek 2,5ytl olacak hesapsızlık böle bişi olsa gerek..
matama Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 silp universite hastaneleride duzeltildide baban dekan olmasindan dolayi muhtemelen fazla hasta bakmiyordur ondan kaynaklaniyor olabilir
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Babam Doktor, Uzman, iyi bir mevkide, Bende Tıp öğrencisiyim..Kolpa, SAllıyorlar. Şu an ki sistemde, 4.000-5.000 lira alanlar var ama raporlarla oynayarak. Mesela bir kadın doğumcu güya 60 adet sezaryen yapıyor günde, öylece döner sistemden yüksek pay alabiliyorlar. Babam o kadar çalşıyor, oynama yapmıyor, ama asistanları ondan yüksek maaş alıyorlar siz düşünün artık gerisini. Önüne gelene anjiyo, by-pass, herkese kutu kutu ilaçlar, ameliyatlar vb vb yaparsanız (ki sistem öyle dönüyor çoğu yerde) ancak 14.000 lira alabilirsiniz. E tabi bide Sağlık Bakanlığının tamamen doğu kökenli bir tarikatın eline geçtiğini, hastenelerdeki güvenlik memurlarının falan çoğunun o tarikkatten olduğunu ve doktorların olmadığı zamanlarda o insanlara tarikat propagandası yaptığını bilirseniz, kim 14bin alır kim almaz gayet ii tahmin edilir.
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Bu arada 1-2 kişi Özel Hastahane demiş. Özellerde, küçük ve orta rütbeli doktorlara iyi maaş veriyor, ama bunun karşılığını onları neredeyse kesintisiz köle gibi çalıştırarak alıyor. Maaşlar düşük gösteriliyor bordrolarda çünkü Devlet doktorların kazandığı 2 liranın 1'ini vergi olarak alıyor. o yüzden Özellerde çalışan doktorlarda bir şey diyemiyorlar, deseler vergi kaçırmak için işbirliği suçundan adamın hayatı kararır, hastahane sahibi ise bir şekilde kurtulur, ama o doktoru kara listeye aldırırlar.
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Efrasiyab said: Babam Doktor, Uzman, iyi bir mevkide, Bende Tıp öğrencisiyim..Kolpa, SAllıyorlar. Şu an ki sistemde, 4.000-5.000 lira alanlar var ama raporlarla oynayarak. Mesela bir kadın doğumcu güya 60 adet sezaryen yapıyor günde, öylece döner sistemden yüksek pay alabiliyorlar. Babam o kadar çalşıyor, oynama yapmıyor, ama asistanları ondan yüksek maaş alıyorlar siz düşünün artık gerisini. Önüne gelene anjiyo, by-pass, herkese kutu kutu ilaçlar, ameliyatlar vb vb yaparsanız (ki sistem öyle dönüyor çoğu yerde) ancak 14.000 lira alabilirsiniz. E tabi bide Sağlık Bakanlığının tamamen doğu kökenli bir tarikatın eline geçtiğini, hastenelerdeki güvenlik memurlarının falan çoğunun o tarikkatten olduğunu ve doktorların olmadığı zamanlarda o insanlara tarikat propagandası yaptığını bilirseniz, kim 14bin alır kim almaz gayet ii tahmin edilir.
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Bone said: Silphatos said: babam prof, dekan yardımcısı ve KBB anabilim dalı başkanı. 4k bile almıyor. hayir arkadasim bir kere sen yanlis biliyon, her doktor en assagi 35k aliyor turkiyede, 14k maas olayi o yuzden bir zam degil geri almadir :P bizzat 80 bin ytl alanlarıda gördüm
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 RamsesII said: Bana göre ikiside az kazanıyor.Öğretmenler desen maaşları ortada 1.5k civarı.n ne 1.5k'sı abi ek ders almazsa 900 lira civarı. babam müdürlük yapıyor 1.200ytl maaşı.
Öne çıkan mesajlar