Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 http://cgi.ebay.co.uk/Country-for-sale-ICELAND-99p-start-price-no-reserve_W0QQitemZ320308801162QQcmdZViewItem?hash=item320308801162&_trkparms=72%3A1298 said: Küresel kriz bunu da yaptırdı! İzlanda, eBay'de satışa çıkarıldı Küresel mali krizden payını alan İzlanda, dünyanın en büyük elektronik ticaret şirketi eBay'de satışa çıkarıldı. "Muhteşem doğası ve atları olan, ancak mali durumu iyileştirme gerektiren" duyurusuyla sitede satışa çıkarılan İzlanda'nın açılış fiyatı 99 pence'ten başlatıldı. En yüksek fiyatı verecek kişinin ülkeyi bizzat teslim alması koşuluyla satışa çıkarılan İzlanda için verilen en yüksek fiyat 10 milyon pounda ulaştı. Rusya'nın döviz rezervlerini desteklemek için 4 milyar avro kredi vereceği İzlanda'nın satışına, vatandaşı ünlü şarkıcı Bjork dahil edilmedi. Şu ana kadar isimsiz 26 kişinin teklif verdiği ve 84 fiyat teklifinin yapıldığı İzlanda'nın satışı için teklif verenlerden de ilginç sorular geliyor. Bunlar arasında, "Volkan/deprem sigortası dahil mi", "Ödememi dondurmam mümkün olur mu" ve "Ödemeyi teslimattan sonra yapabilir miyim" gibi sorular bulunuyor. eBay, İzlanda'nın satışı için son süreyi 17 Ekim olarak veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 öeh yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 hahaha evet ya ben de şimdi gördüm. şaka gibi. http://ntvmsnbc.com/news/459003.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 parça halinde alabiliyo muyuz şehir şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 bende demin okudumda şakadır bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 kedidir kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 aeheahahah pati olarak toplanalım çok güzel bayanları varmıs oranın verelim parası neyse alalım ehehahasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 said: odememi teslimattan sonra yapmam mumkunmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 PLEASE NOTE: GREENLAND AND Björk ARE NOT INCLUDED IN THIS AUCTION! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Fotoğraf koysalarmış, ne durumda görseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Tayyip şokta! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 korkuyorum bizim maliye bakanı gorur diye,mazallah benim neden daha once aklıma gelmemisti dyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 ShadowFury said: Tayyip şokta! Ondan önce davrandılar tayyip üzgün (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 annem gecen hata gitti geri gelmedi daha, annem ordamı, satıs sırasında nolucak diye sormuslar butun anneler satıs oncesinde sınır dısı edilicek demş adam da zxcxz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Silphatos said: PLEASE NOTE: GREENLAND AND Björk ARE NOT INCLUDED IN THIS AUCTION! grönland danimarka'ya bağlı zaten. demek ki yıllarca yanlış bilmişiz biz, björk de danimarkalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Q: If I win, can the national anthem be changed to: Yo ice let's kick it Ice ice land (x2) All right stop bankrupt and wishin' Iceland... hahaha kopardı direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 şehir şehir satsalarmış keşke yaw, 1-2 kelepir şehir alıp vergileri kendime bağlamak vardı of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 huun said: Silphatos said: PLEASE NOTE: GREENLAND AND Björk ARE NOT INCLUDED IN THIS AUCTION! grönland danimarka'ya bağlı zaten. demek ki yıllarca yanlış bilmişiz biz, björk de danimarkalı. Björk İzlandalı yahu. Hatta Reyjkavikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 bir saniye bir saniye nası lan? ciddi mi bu iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Aket-Atum said: bir saniye bir saniye nası lan? ciddi mi bu iş? Biz 10 kişi giriyoruz, aldınız aldınız. Möbleli mis gibi ülke. Stüdyo yapıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Bi dakka ya.. Ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Alexi_Septimus said: Aket-Atum said: bir saniye bir saniye nası lan? ciddi mi bu iş? Biz 10 kişi giriyoruz, aldınız aldınız. Möbleli mis gibi ülke. Stüdyo yapıcaz. 11. yaz beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 çalık grubu alır umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Björk de çok enteresan bir kişi ya çok şekil buluyorum kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 lan moldovyayı da satılığa çıkarsalar ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar