Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Umit Davala ve Edwin Boekamp gorevden alindi

sigisMoNd

Öne çıkan mesajlar

skibbe falan gitmesin ya.. hasta mısınız? sabır arkadaşlar sabır.

ayrıca rijkaard lütfen gelmesin. bıktım ispanyadan çöp olarak gelen moloz teknik direktörlerden. bjk ve fb nin başı yandı kendi takımımın başının yanmasını hiç istemem. adam gibi bir td olsa neyse ama rijkaard hiç olmasın mümkünse.

skibbe'ye bence sezon sonuna kadar sabredilmeli, sonra değerlendirilmeli. bizim seyircimiz hiç bir teknik direktörü beğenmiyor maalesef en iyi td kendileri olduğu için. başarılı olursa kalmalı, olmazsa gönderilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Kalli ne ya adamın yüzünden lincoln bir sene futbol oynamadı daha yeni yeni kendine geliyor bida içine etcek adamın moralinin.İstemiyorum ben td falan kalsın skibbe nesi var gül gibi güleryüzlü adam.
Ayrıca yardımcıların kovulması da tuhafmış skibbe kalcak demek bence bu garip yani.
Sosyal ağlarda paylaş

valla kalli göreve getirilicekse alamanyadaki gözüne kestirdiği gelecek vaadeden türk topçuları aldırsın, gençleri eğitsin iyi iş yapar açıkçası. her ne kadar bir çok yönünü eleştirsekte beğenmesekte geçen sene türk genç futbolcularla neler yaptığı gördük hakkını vermek lazım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...