Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TEM'de makas atanlara SELAM(!!!)


asinanyavuz

Öne çıkan mesajlar

TEM de makas atip normal gidenleri gerizekali ya da aptal yerine koyan primitif canli gruplari, evrimlerini tamamlama zahmetine giristiginde can guvenligi icerisinde seyahat etmeyi umuyorum. yoksa bir gun kendimi gozden cikarip arkama sIkIstigi zaman bi araba frene basicam gorucek dunya kac makasmis.

TEM'de makas aticaksa bu primitifler cikmasin yola lutfen. yetti canima bugun. her gun insan yavrusu birinin tek arabalik takip mesafeme girip bi de utanmadan sagdan tahrik etmesinden sIkILdim.

of yeter!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

TEM de sol şeritte 140 ile gidiyorsan ve önündeki araçla aranda sadece takip mesafesi varsa ne oluyor peki?

İşin diğer tarafı TEM de 100 ile sol şeritte trafikte isen fakat trafiğin akışını makas yaparak değiştirmeye çalışmıyor adam gibi seyrediyorsan ne oluyor peki?

Makas yapıyosan bile adam gibi sinyal kullan bari adam diyesim geliyor adama. Heleki yol tutuşu süper(!) arabalarla makas yapanlar var ki görüp böyle bi korkuyorum aha uçucak araba şimdi diye.

Bir de makasa çıkıp makasını tamamlayamayıp paşa paşa frenleyip yavaşlayan bir araba görünce mutlu oluyorum, itiraf edeyim. Böyle içimi tarif edilemez bir haz kaplıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...