asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 TEM de makas atip normal gidenleri gerizekali ya da aptal yerine koyan primitif canli gruplari, evrimlerini tamamlama zahmetine giristiginde can guvenligi icerisinde seyahat etmeyi umuyorum. yoksa bir gun kendimi gozden cikarip arkama sIkIstigi zaman bi araba frene basicam gorucek dunya kac makasmis. TEM'de makas aticaksa bu primitifler cikmasin yola lutfen. yetti canima bugun. her gun insan yavrusu birinin tek arabalik takip mesafeme girip bi de utanmadan sagdan tahrik etmesinden sIkILdim. of yeter!
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 ahuahauaha dünya kaç makasmış sadasf ayrıyetten makas candır.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 ya abd'deki polis arabalarında ön tampondaki çelik barlardan takacan arabaya, sora arka çaprazından kenara ittirecen polislerin yaptığı gibi. görücek bişeyleri sora. naha böle
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 as gerçi ben makas atmıyorum emniyet şeridinden basıyorum
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 alkışlamadan salonu terkedip çıkanlarla aynı kişiler bunlar.
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 sıkışmış trafikte camdan içeri elini sokup yanaktan makas alanlar var bide bwahahaha
JD Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 SDAFAHDSFJPOASFKASDUFIGBHADNKAETRFEAHUZHUAZUAZHUAZH efsanesin ya :D
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 razzRaziel said: sıkışmış trafikte camdan içeri elini sokup yanaktan makas alanlar var bide bwahahaha AHAHAH
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 abicim temde sol seritte 100le gidiyosa mecbur kaliyosun evet hiz siniri 120 bu ulkede ama dur kalk dur kalk tem ortalama hizimiz 15 oldugu icin sol seritte hiz gerekiyor
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 TEM de sol şeritte 140 ile gidiyorsan ve önündeki araçla aranda sadece takip mesafesi varsa ne oluyor peki? İşin diğer tarafı TEM de 100 ile sol şeritte trafikte isen fakat trafiğin akışını makas yaparak değiştirmeye çalışmıyor adam gibi seyrediyorsan ne oluyor peki? Makas yapıyosan bile adam gibi sinyal kullan bari adam diyesim geliyor adama. Heleki yol tutuşu süper(!) arabalarla makas yapanlar var ki görüp böyle bi korkuyorum aha uçucak araba şimdi diye. Bir de makasa çıkıp makasını tamamlayamayıp paşa paşa frenleyip yavaşlayan bir araba görünce mutlu oluyorum, itiraf edeyim. Böyle içimi tarif edilemez bir haz kaplıyor.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 geçen gün önümüzde böyle buluşuyodu iki araba... biri sağdan, biri soldan geçip, orta şeride önümüze kırdı aynı anda, 120 civarı hızla giderken çarpışıyolardı 20 metre falan önümüzde.
chesterfield Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 o dediklerinizi yapan yakın bir arkadaşım var ama özünde çok iyi bir çocuk :/
Öne çıkan mesajlar