Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TEM'de makas atanlara SELAM(!!!)


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
TEM de makas atip normal gidenleri gerizekali ya da aptal yerine koyan primitif canli gruplari, evrimlerini tamamlama zahmetine giristiginde can guvenligi icerisinde seyahat etmeyi umuyorum. yoksa bir gun kendimi gozden cikarip arkama sIkIstigi zaman bi araba frene basicam gorucek dunya kac makasmis.

TEM'de makas aticaksa bu primitifler cikmasin yola lutfen. yetti canima bugun. her gun insan yavrusu birinin tek arabalik takip mesafeme girip bi de utanmadan sagdan tahrik etmesinden sIkILdim.

of yeter!
Mesaj tarihi:

ya abd'deki polis arabalarında ön tampondaki çelik barlardan takacan arabaya, sora arka çaprazından kenara ittirecen polislerin yaptığı gibi. görücek bişeyleri sora.

naha böle

Mesaj tarihi:
TEM de sol şeritte 140 ile gidiyorsan ve önündeki araçla aranda sadece takip mesafesi varsa ne oluyor peki?

İşin diğer tarafı TEM de 100 ile sol şeritte trafikte isen fakat trafiğin akışını makas yaparak değiştirmeye çalışmıyor adam gibi seyrediyorsan ne oluyor peki?

Makas yapıyosan bile adam gibi sinyal kullan bari adam diyesim geliyor adama. Heleki yol tutuşu süper(!) arabalarla makas yapanlar var ki görüp böyle bi korkuyorum aha uçucak araba şimdi diye.

Bir de makasa çıkıp makasını tamamlayamayıp paşa paşa frenleyip yavaşlayan bir araba görünce mutlu oluyorum, itiraf edeyim. Böyle içimi tarif edilemez bir haz kaplıyor.
Mesaj tarihi:
geçen gün önümüzde böyle buluşuyodu iki araba... biri sağdan, biri soldan geçip, orta şeride önümüze kırdı aynı anda, 120 civarı hızla giderken çarpışıyolardı 20 metre falan önümüzde.
×
×
  • Yeni Oluştur...