Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elektro gitar tavsiyesi plz

PrudenT

Öne çıkan mesajlar

sert bişeyler çalıcam demekle biyere varırmısın bilmiyorum ama 700ytl ye alabileceğin en iyi seçeneklerden biri epiphone olur herhalde
epiphone

maun gövde çift humbucker yeterli sertliği ve lezzeti sağlıycaktır sana

yada kilit sistemli bi gitar düşünürsen... ne kadar tecrübelisin bilmem ama biraz uğraştıran bi gitardır kendisi
efsane Ibanez RG370DX var bakmadan geçmemelisin

Ibanez RG370DX
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bilmiyorum insanlar katılır mı ama
700 ytl ye gitar alınmaz bence.
Hani al 400 e bi gitar yeniysen
perdeleri cızlamasın 2 hafta dökülmesin yeter
ya da biriktir 1.500 2000 dolara gerçek bi gitar al.
Tavsiye sadece.
Ben inanmıyorum çünkü 400 ytllik gitarla 700 ytl lik gitar arasında o kadar fark olacağına.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Eğer parayı çıkartabilirsen hiç düşünmeden bunu al; koşarak al. (İçerik olarak en iyisi bu sınıfının ama bir ESP kalitesinde ağaç beklemek abes tabii)

Cort Katana efsane gitardır sınıfında. (EMG-HZ'lerin performansı beni memnun etmiyor ama sen ilk bir yıl falan birşey hissetmessin.)

Başka bir önerim yok. Eğer 1000 Ytl kadar çıkarırsan Dean alabilirsin. 1500 Ytl kadar çıkarırsan ESP.

Bence biriktir 400 serisineden bir ESP ya da signature Dean al.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:
Eğer parayı çıkartabilirsen hiç düşünmeden bunu al; koşarak al. (İçerik olarak en iyisi bu sınıfının ama bir ESP kalitesinde ağaç beklemek abes tabii)

hmm bunu düşüneyim bi, kartın limiti yetmediği için kesim tarihini beklemek zorundayım zaten şu an, ayarlayabilirsem bakarım.

Lopeth said:
gitar alacağına klavye bütçesinin üzerine koy juno g al !!

ve ya 2 tane juno d al birini bana ver :)

eheh abi sorma ya, gitara bu kadar bütçe ayırabileceğimi bilsem gitar almazdım zaten, para geldi birden, mm6'yı da almış bulundum artık =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Washburn'ün aynı fiyata bir de X200-E'si var. EMG'li. 81-85 set sanırım ama tam emin değilim 81-60 da olabilir. Bulursan bunu alman daha sağlıklı olur(kolay kolay bulamazsın). Aktif EMG manyetikler ağacın kalitesizliğini daha az hissettirir. Yine de çok şey beklememelisin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...