Chewy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Yıldırım Demirören yaklaşık 1 sene önce yaptığı açıklamada, "Ben Başkan olduğum sürece Mustafa Denizli bu kulüpten içeri giremez" diyor. "BEN BAŞKAN OLDUĞUM SÜRECE..." Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, 7 Aralık 2007'de Lig TV'de katıldığı "2'ye 1" programında canlı yayında yaptığı açıklamada, "Ben Başkan olduğum sürece Samet Aybaba ve Mustafa Denizli bu kulüpten içeriye giremez" diyor. Yıldırım Demirören'in Samet Aybaba ve Mustafa Denizli ile ilgili yaptığı bu açıklamanın üzerinden yaklaşık 1 yıl geçti. Ancak Beşiktaş Başkanı Demirören bu açıklamaları ışığında sürpriz bir karar vererek, görevden ayrılan Ertuğrul Sağlam'ın boşluğunu doldurmak için Mustafa Denizli ile masaya oturdu. "YENİ BİR ŞEY DEĞİL" 2'ye 1'de Ömer Güvenç soruyor, "(Ben başkan olduğum sürece Samet Aybaba kulüpten içeri giremez) sözleri size mi ait?" Yıldırım Demirören de yanıtlıyor, "Tabii. Ben Başkan olduğumdan dan beri değil, ben 2000 senesinde Sayın Bilgili döneminde yönetici olduğumda da aynı şeyi söyledim. Sayın Mustafa Denizli ve Samet Aybaba Beşiktaş Kulübü'nden içeri giremez dedim. Ben yeni bir şey söylemiyorum." kaynak : www.haberturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 başka bi topikte videosu verildiydi bunun edik: insan gibi yazayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 şimdi senın 4-5 mesajına baksam emınım kı zamanla degısen dusuncelerın vardır. oku istersen "Sayın Başkana teşekkür ederim. Bugün her çocuğun okula başladığı gibi heyecanlıyım. Saatlerdir buradayım (Ümraniye Tesisleri). Buradaki atmosferin güzel olduğunu gördüm ve daha güzel olması için çalışmamız gerektiğine inandım." "Sayın Başkanın geçen seneki sözleriyle (Denizli kulübe giremez) ilgili olarak o zaman konuşmuştuk. Geriye dönüp baktığımda bugün içine girdiğim büyük camia benden başarılar ve büyük hedefler bekleyen bu camiaya terimle, aklımla, zamanımla, ekibimle, futbolcularla, başkanımla, yöneticilerimizle ve en büyük desteğimiz olan taraftarımızla yeni bir başylangıç ve bizi bekleyen bir bitiş için buradayız. O bitiş bizi bekliyor ve o bitiş için çalışmaya başlıyoruz." "Daha önce görev yaptığım diğer büyük camialarda geçen günlerim de benim için çok önemlidir. Benim için en önemli hatıralardır. Ama benim o zamanadan beri söylediğim üzere; çocukken Beşiktaşlıydım. Bugün teknik kadronun başına gelmem, bu göreve layık görülmem benim için hayatım boyu alacağım en önemli davetlerden biriydi. Daha da önemlisi bende yarattığı heyecandır. Benden neler beklenrdiğini biliyorum. Yönetimle kadromuzla daha önemlisi bizi bu mücadelede temsil edecek futbolcularımızla neler yapacağımızı yarından itibaren yeni bir yol haritasıyla işleme koyacağız. Bu yolda hepimize Tanrı'nın yardımcı olmasını diliyorum. Allah'a şükretme nedenim var bu büyük camialarda görev yapma şansını tanıdığı için. Bize gösterdiğiniz ilgi ve desteğe teşekkür ederim." "Mutlaka hatalarımız olacaktır ama hatalar bizi hedefimizden alıkoymaz. Herkes sorumluluğunu yerine getirecek. Camiamıza hayırlı olsun. Engelleri aşmak için yarından itibaren çalışmaya başlıyoruz." Geçen sene Bursa maçı oynanmadan önceki atmosferi herkesin takdiridir. Demirören'in açıklaması:Amacım hocayı korumaktı Geçen sene Bursa maçı oynanmadan önceki atmosfer herkesin takdiridir.Hocamızla ilgili belli spekülasyonlar vardı.O günün şartlarına göre doğru bir açıklamaydı.Samet hoca ve sayın hocamızı korumak için böyle bir açıklama yaptım.Kendisini iki gün sonra aradım. Kendisi ailece görüşütüğümüz bir aile dostudur.Beşiktaş bu senenin en güçlü şampiyon adayıdır.Kendisine sonuna kadar güveniyoruz.Tüm camiamıza hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Nocom ,Serhat Ulueren gibi adam ya hazırlıklı giriyor foruma belgelerle,çarpıcı açıklamalarla falan =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 1-2 sene önce burada demirörenci tiplerin postlarınıda bir zahmet copy paste yapın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 abi y. demiroren icin topic bile acilmaz ya valla harcadigimiz vakite yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 mustafa denizli lig tv de paso bjk maçlarına yorumcu olarak katılıyodu ahkam kesiyodu o orda oynasın şu girsin şu cıksın die bakalım tvden konuşmasımı kolaymış yoksa orda olmasımı merakla bekliyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Yıllar önce Aziz Yıldırım'ın da buna benzer bir sözü vardı Daum için..."O kokainciyi bizim takımımıza nasıl yakıştırıyorsunuz" diye sitem etmişti,fenerbahçe td arayışına girdiği zaman... Fanatik'in fener daum'la anlaşıncaki başlığı güzeldi..... "BÜYÜK LOKMA YE,............" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 tümerin fenere küfür ettiği tezahürat vardır isteyen youtube acsın izlesin. hatta bilmem ne oglanı fener dıyordu, taraftarlar da karsılık verıyordu. futbolcusundan,td sıne, yonetıcısınden baskanına bu işler olur olacaktırda merak etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 kazım > mustafa denizli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 euhe baymadı mı artık şu kazım muhabbeti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 kazim>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 kazim>kazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Kazım Kazım diye pati accountu açasım geldi valla...Yazacam her topiğe olay bitcek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Sotto said: euhe baymadı mı artık şu kazım muhabbeti... lutfen odayi terket artik :( you just got served. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Şahsiyetsiz başkan dışarı. Yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 > Colin kazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 O resimdeki ampül kimdir yahu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 kurtlar vadisinden kazım mematinin sağ kolu FDSGFD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 numberten said: > Colin kazım afsfasdasfsadasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 kazım kazım > kazım abi net memati falan bırakmaz ortada hele o golden sonraki dansıyla . ahausdhaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar