Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fedaykin'den Buraya Kadar ( Hoşçakalın)

Nartanesi

Öne çıkan mesajlar

BonePART said:

Cunku eskiden sacma despot bi yonetim vardi ve cekemiyodu bole tartismalari.

cok mantikliydi yapilan
cunku su tartismanin hic bir sekilde bir yarari yok
ustune site yonetimi dogru bir karar alsa bile kuduz gibi saldiran tipler hep olacaktir.o yuzden kedi direk kapatirdi bu konulari

zamaninda foxxu banladigimizda bile savunanlar cikmisti adami
ki soulless'a ana baci duz gitmisti foxx

bunun savunmasini yapan adamlarla tartisinca bir sure sonra ne ugrasicam ayni tas ayni hamam diyip kafadan kilitliyorduk konulari.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdiye kadar öyle bir cozutma gördünüz mü Zegna'dan? Ha eğer böyle bir durum olursa da çeker giderim bir daha girmem patiye yönetim değişene kadar. Zegna rahatça küfredebilsin demiyorum ama patiyi pati yapan kuralların aşırı katı uygulanmaması, rahat ama seviyeli bi forum olması. Seviyenin ne kadar kaldığı da tartışılır tabii ki ama sonuçta argo günllük hayatımızın önemli bir parçası ve hiç argo olmaması forumu seviyeli değil sıkıcı yapar
Sosyal ağlarda paylaş

lol insanlar zegnaya karşı çıkacak duruma gelmiş

karakedi olsaydı da "burası demokrasi diil bammm(n)" deseydi :) yada dur geri aldım demeseydi.

nese. adamlar site yapmış güzel güzel konuşuyoruz şurda. eğer "demokrasi yokmu kardeşim pekakaya öyle didi başka topikte böyle didi" tribine girip siteyi hazırlayan parasını ödeyen meyintınıns yapan vs insanlara artistlik yapacak duruma gelirseniz ban yersiniz. yemelisiniz yani.

adamın uğraşısı var bu sitede. karşılığı olarak saygı bekliyor haklı olarak. siz de bu saygıyı göstereceksiniz. tabii isterseniz gidersiniz, ama bu kadar vakit geçirdiğiniz bir sitenin yapıcısı vs adama da saygı göstermek borcunuz.

yine diyorum fedaykin inşallah kararından vazgeçer geri gelir.
patiyi pati yapan en büyük olay "oha şu hale bak 7-8 sene önce yazdığım şeylere bak lol. oha bu herif 8 sene önce şöyleydi şimdi böyle röfle kiki" dır. eski topraklar atılmasın.

beni admin yapın bütün sorunlar çözülcek söz veriyom
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Ha mevcut kurallar iyi değil, yetersiz buna bir lafım olmaz. Ama teröriste şerefsiz demekle alkışlkamadan çıkana piç demek arasında dağlar kadar fark vardır.

Hah işte ben de bu fark kime göre neye göre belirleniyor diyorum, farkı yaratan koşulları bilsek, veya en azından bi liste görsek de kime küfredip kime edemeyeceğimizi anlasak.
Sosyal ağlarda paylaş

Popeye said:
BonePART said:

ordaki tartisma farkliydi , ozel mesajlarin kontrol edip edilemiyecegi ile ilgiliydi, o zamana kadar kimse ozel mesajlardan dolayi ceza almamisti.
Sosyal ağlarda paylaş

Popeye said:
BonePART said:

cok mantikliydi yapilan
cunku su tartismanin hic bir sekilde bir yarari yok
ustune site yonetimi dogru bir karar alsa bile kuduz gibi saldiran tipler hep olacaktir.o yuzden kedi direk kapatirdi bu konulari

bunun savunmasini yapan adamlarla tartisinca bir sure sonra ne ugrasicam ayni tas ayni hamam diyip kafadan kilitliyorduk konulari.

Abi iste mantiksiz bi uygulamaydi Pop. Sende kabul et sonucta ne dogurdu abi core kullanicilarinin yarisin hatta cogunu bi gecede kaybetti. Sadece fizban ben zegna drein banlanmasindan 100 k mesaj kayboldu. Bu mu abi mantikli uygulama?
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Ha mevcut kurallar iyi değil, yetersiz buna bir lafım olmaz. Ama teröriste şerefsiz demekle alkışlkamadan çıkana piç demek arasında dağlar kadar fark vardır.

Yok 35 kere de tekrar etsem olmayacak sanırım. Konu içeriği değil konuda edilen küfür ve edenler sorunumuz. sg-1'in de dediği gibi bir liste lazım küfür edilenler ve edilemeyenler diye. Hatta forumda şu kişiler küfür ederse bişey olmaz ama geri kalan ederse banlanabilir, insiyatif dahilindedir falan gibi bişey lazım. Ayrıca forumun parasını ben veriyorum 10 bin kişinin içinde istediğim gibi küfür edebilirim, küfür etmeme karışanı da atarım, kimse karışamaz çıksın gitsin. Tiyatro da parayla bilet alıp alkışlamadan çıkanlardan çok farkı yok bu verilen örneğin. Jadelith o dediğin şeyi yapana görgüsüz denir.
Sosyal ağlarda paylaş

abi sizin o ban mevzusunda ben salmistim kendimi pek girmiyordum foruma o yuzden detaylari bilmiyorum.

kedi'nin abarttigi yerler cok oldu ona lafim yokta bazen forumun cogunlugu bunu hakediyordu.

belli bir kanka kitlesi olusuyor sonra onlardan biri hakettigi bir ban yiyince hurra diye saldiriliyordu

bu olaylar oldukca kedi daha fazla abartiyordu o yuzden hic girme o tartismaya.

eskilerden de hayvan coktu

burada eski yaptigi bir genclik hatasini anlattigi icin afedersiniz uyenin birinin agzina sictilar resmen. kediye ircden oyle bir baski yapildiki herifi banlamak zorunda kalmisti.

sanki cogunuz sutten cikmis ak kasik
Sosyal ağlarda paylaş

@zlaneth: Ya sen bana bir şeyin cevabını ver. Şimdi fedaykin ban yemeseydi o zaman da "yahu zamanında x kişisi küfretti de ban yedi fedaykin niye yemedi hede hödö" dşye birçok kişi çıkardı. Ki sen de bunlardan biri olmalıydın küfreden herkes ban yemeli diyorsan. E banlandı kızıyosun, bu mentalitenle banlanmasa yine kıazacaktın. Uyarılsa da olmaz çünkü daha önceden de uyarılmış denenlere göre. E noolsun system failure olsun forum mu çöksün?
Sosyal ağlarda paylaş

Popeye said:
abi sizin o ban mevzusunda ben salmistim kendimi pek girmiyordum foruma o yuzden detaylari bilmiyorum.

kedi'nin abarttigi yerler cok oldu ona lafim yokta bazen forumun cogunlugu bunu hakediyordu.

belli bir kanka kitlesi olusuyor sonra onlardan biri hakettigi bir ban yiyince hurra diye saldiriliyordu

bu olaylar oldukca kedi daha fazla abartiyordu o yuzden hic girme o tartismaya.

eskilerden de hayvan coktu

burada eski yaptigi bir genclik hatasini anlattigi icin afedersiniz uyenin birinin agzina sictilar resmen. kediye ircden oyle bir baski yapildiki herifi banlamak zorunda kalmisti.

sanki cogunuz sutten cikmis ak kasik

Hakediyodu cunku o herif. Hocayi kuytuda sikistirdik dovduk diye anlatmisti. Dogal olarak foxx fedaykin de deklirdi tabe herkes delirmeliydi nasil bi ziniyet bi ogretmeni dover diye.

Bizim davada cok acik ve netti kediyle tartistik bi konuda oda sittir git dedi ozel mesajdan. Bende gittim.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
@zlaneth: Ya sen bana bir şeyin cevabını ver. Şimdi fedaykin ban yemeseydi o zaman da "yahu zamanında x kişisi küfretti de ban yedi fedaykin niye yemedi hede hödö" dşye birçok kişi çıkardı. Ki sen de bunlardan biri olmalıydın küfreden herkes ban yemeli diyorsan. E banlandı kızıyosun, bu mentalitenle banlanmasa yine kıazacaktın. Uyarılsa da olmaz çünkü daha önceden de uyarılmış denenlere göre. E noolsun system failure olsun forum mu çöksün?

Tamam Fedaykin ban yedi ise eğer, normal kullanıcı olarak yedi. Forum yetkilisi de o zaman aynı şekilde 1 ay uzaklaştırma almalı diyorum ben.

Kural uygulanacaksa herkes için uygulanmalı diyorum. Banlanmasaydı demiyorum, madem kurallarda küfür yasak, ve banlandıysa, forum moderatoru da aynı cezayı almalı çünkü o da küfür bu da küfür. Biri demiş ki piç lafını abartmayın bana göre ağır değil, herkese göre farklı olabilir ama konular içinde yine sölüyorum konu içeriği ne olursa olsun küfür yasak ise hiç bir yerde küfür edilmemeli, şerefsiz lafı da piç gibi bakıldığı yere göre değişiklik gösterebilir. Piç banlandıysa şerefside banlanmalı, yok şerefsiz banlanmıyorsa piçin banlanması da anlamsız.

Onu söylemeye çalışıyorum. Sg-1'in liste istemesi de bunun için, eğer şerefsiz lafından banlama yoksa kime şerefsiz denir kime denmez listesi olsun bilelim diyor.

Kurallar herkese göre farklılık gösterebilir diyorsun sen de, jadelith te forumun parasını veren küfürünü de eder diyor. Bende böyle davranan adam görgüsüzdür diyorum. Madem kural yüzünden piç diyen banlandı, şerefsiz diyen de aynı cezayı almalı. Ortada çifte standart var benim kızdığım nokta bu. Mod söyledi serbest, kullanıcı söyledi ceza. Böyle olur mu? Cons baş istiyorsan baş verelim diyor, bu lafta neyi söylemek istediği belli, a.k. partisi yasak, baş isteyene baş verelim normal. Çifte standartlı yönetim olur mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bak, PKK gib i ağır provokasyon içeren konuda küfür kuralı esnetilir, ama alkışlamadan çıkanlar konusunda esnetilmeyebilir.

Patide kurallar esnetilebilir, buranın güzelliğini sağlayan şeylerden biri de budur. Yani kime olursa olsun, ne olursa olsun küfür yasak mantığı aslında yanlış. PKK'ya küfredip banlanmayan tek Zegna'ymış gibi konuşuyorsun. O da ayrı komik bence..
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Hakediyodu cunku o herif. Hocayi kuytuda sikistirdik dovduk diye anlatmisti. Dogal olarak foxx fedaykin de deklirdi tabe herkes delirmeliydi nasil bi ziniyet bi ogretmeni dover diye.

nasil bir ulkucu zihniyet ogretmeni dover olacakti o.
kilit nokta adamin ulkucu olmasiydi o olayi yaptigi donemlerde

o irc mesajlarina bir sekilde ulasabilsem,yapilan baskiyi hayvanligi gorurdun tekrardan.

bir tek ema napiyoruz biz demisti ve sonra bir iki kisi insan seviyesine tekrar gelebilmisti

hafizam cok iyi degildir emaya sor hatirliyorsa anlatsin milletin nasil costugunu forumda o olay yuzunden.

neyse konu iyice karisiyor ve fedaykin olayiyla tam alakali degil. sadece aklimda kalanlarla eskiden konular kilitlenirdi lafina sebep olan seyleri anlatmak istedim.
devam etmek istersen ozel mesajdan yaz BANA KEMIGIM BENIM OHSSS!
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Abi bak, PKK gib i ağır provokasyon içeren konuda küfür kuralı esnetilir, ama alkışlamadan çıkanlar konusunda esnetilmeyebilir.

Patide kurallar esnetilebilir, buranın güzelliğini sağlayan şeylerden biri de budur. Yani kime olursa olsun, ne olursa olsun küfür yasak mantığı aslında yanlış. PKK'ya küfredip banlanmayan tek Zegna'ymış gibi konuşuyorsun. O da ayrı komik bence..

Tamam o zaman nerede esner nerede esnemez onun listesi olsun diyor sg-1 de işte. Sen hazır bu işe soyunmuşken bir lise yapıver bizde ona göre konuşalım. Ayrıca PKK'ya küfredip banlanmayan Zegna bir moderator. Hiç te komil değil bence. Kuralı koyan kurala uymuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de PKK'ya aynı topiklerde küfredip banlanmayan yığınla adam var. Demek ki bu konuda kurallar esniyor, ki zaten kurallarda belirtmiş adamlar insiyatif kullanılabilen durumlar vardır diye.

SG-1 liste için daha çok bekler bence. Din ve terör en basitinden hassas konulardır, fazla hassas hem de. Bu konularda dikkatli olunmalı. PKK'ya küfredenlere direk ban gelmeyebilirken birinin inancına küfredene gelebilir. Hepiniz de az çok biliyorsunuz bu hassas konuları, provokasyon olaylarını. Burada liste de liste diye bağırmanız samimi gelmiyo bana. Hepiniz nerede nasıl davranacağını bilen insanlarsınız bence.

Açık buldum vurayım modunda olduğunuzu düşünüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Atatürk'e hakaret dediğimiz konular kitlenmeyebiliyor mesela, hangi insiyatif bunu engelledi acep? Gizli Atatürk düşmanlığı yapıluyor diye moderatörlere başvuru var ama ne söyleyene bir yaptırım var ne konuya bir kilit var. Farklı fikirler görüşler olabilir gibi bir yazı var ki belki üst tarafa iletilmemiş bile. Liste olsa elimizde belki bizde şerefsizler diyebilirdik orda...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...