Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fedaykin'den Buraya Kadar ( Hoşçakalın)

Nartanesi

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle belirteyim ki bu yazı "neden beni banladınız hayvan herifler, banımı açın topiği değildir".

Öyle veya böyle, iyisi ile kötüsü ile paticiğin ultimatr olduğu zamanlardan beri burada olan birisi olarak dostlara gitmeden önce bir veda edeyim dedim. Belirli bir süre sonra banım açılacak olsa da (1 aylık ban diye tahmin ediyorum) daha fazla burada durmak açıkcası artık içimden gelmiyor. O sebeple son bir kez sevene sevmeye hoşçakalın diyerek yerimi gençlere bırakıyorum.

Dostlukla kalın,

Fedaykin
Sosyal ağlarda paylaş

pati eskiden 1/10 u kadar nufuslu halini simdiki 9/10u bebe olan foruma kesinlikle tercih ederim
okuz siciyim dendigi anda !!!!! diye dugmeye abanan bebelerin sucu aslinda
moderasyonla alakali bi durum deil
hakaretle kufurun argonun farkini anlatmayi denesekte olan bi durum yok
ben ki 30 defa ayri ayri modlarla bu konuda tartistim gerek yok
gule gule bulocan
arada ara lan nargile icin
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi sonuçta bi tartışmanın sonunda gidiyosun ve tartışmanın içinde ben de olduğum için bişeyler söylemek istedim. kaale alırsın, almazsın bilemem.

anlattığın olayda haklısın, adamların yaptığı saygızlıktır ama küfürün yasak olduğun foruma gelip hakarete varan sözler yazmak olmaz, bunu sen de biliyosun ( yeni olduğuma bakmayın. 3 senedir filan takip ediyorum forumu sürekli. "paticik dinamikleri"ni bilirim yani. )

ha o tartışmada ben seni desteklerim her türlü ama hakaret etmesen desteklerim. ama gidip şikayet etmem mesela. o benim işim değil. ama rahatsız olurum.

herneyse. tartışma oldu, sonu böyle oldu. ben de bişeyler yazayım dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

insanlar bir diğer insanı dinlerken

hmm evet ya haklı adam harbiden evet evet

diye geçirir içinden, fakat hakaret ve küfür işin içine girdiğinde haklı olsan bile buna bakılmaz, doğal olarak insanlardan tepki alırsın. özellikle popülist olmayı çok seven milletimiz o konuda bahsedilen insanlara giydirildiğinde daha da saldırgan olmaya çalışıyor, hal böyleyken hakareti gidip de başlığa yazmak talihsizliktir.

ama yazdıklarında düşündüklerinin, fikirlerinin çoğu benimkilerle benzer olduğu için üzüldüm yazmayacak olmana, her ne kadar tanımasam da nacizane düşüncelerimdir.
Sosyal ağlarda paylaş

fedaykin
hoşçakalın diye topik açaçak kadar sevmişsin bu forumu.buradaki insanlara değer verdiğin anlaşılıyor.kararına saygı duyuyorum,fakat bir daha gözden geçirmeni öneririm kararını.topikte yazılanları okudum seni seven insanlar var bence vakit ayırabilirsen yinede veda etme derim.
eyvallah..
Sosyal ağlarda paylaş

Nedense o topic başlığındaki "piçler" kelimesi hiç bir şekilde batmamıştı bana...İlk daha topiği açmadan önce bile küfür olarak algılamadım,tamamen o anki sinirle yazılmış,evet hakaret belki ama kesinlikle küfür olarak algılamadım...Bilemiyorum tabi herkes ne düşündü...Belki de insanlar kendilerini topicte yazan gruba dahil ettiler ve alındılar,o da olabilir...
Oradaki her fikrine katıldığımı belirtmiştim zaten..
Bana kalırsa o topicte de belli bir noktaya kadar gayet düzgün bir tartışma gidiyordu fakat insanlar nedense belli şeylere takıldılar...
Neyse onu geçelim,kayıt tarihime bakmayın,başka hesabım bu,uzun uzun detaya girmiyim,ama 2002'den beri bu forumu takip ediyorum(1-1.5 yıllık ara hariç)...Her ne kadar birebir tanımasamda,eskilerin,daha "oturmuş" insanların ayrılması beni üzüyor...
Yinede kendine iyi bak ama,öyle 1-2 kişinin lafıyla sinirlenme boşver sen,forumun bazen bazı şeyleri insanın gözüne sokacak kadar net söyleyebilecek insanlara ihtiyacı var...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...