Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Archmage.

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bu karaktere oyun sonunda 1-2 utility verilmesi gerekiyor, millet silence du aoe stundı disable dı bir yığın yeni skill alırken archamge e saçma sapan dmg ile alakalı skiller geliyor =P Healersanız ki archmagelerin çoğu öyle bu skiller hiç işinize yaramıyor, zaten hiç birinin özelliği yok. Yüksek levellarda iyice ezik kalıyorsunuz defans anlamında, 1-2 kendini koruyacak utility getirilmesi şart.
Mesaj tarihi:
Tank pek olmuyor order'da, ve emin olki 2 saniyede kesiyor, bu süre içinde ya silence var yada knock down dayım, kurtulma şansım 0.

Zaten olay spell yapabilmekte, detaunt atabilsem ayakta kalma şansım var ama spell yaptırtmıyor sorun orada zaten.
Mesaj tarihi:
Valla bilemiyorum abi, ama 2 saniyede yatıyorsan dediğin gibi (ki sana inanırım) bir terslik söz konusu mutlaka.

WE'lerin ciddi damage potansiyeli var, kısa sürede, doğrudur ama senin bahsettiğin çok az bi süre.
Mesaj tarihi:
Kendime spell yapamıyorumki vurulurken =P ya disabled ya silenced diyor o bitene kadar ben meftayım yani biraz abartı olmuş, kurtulmak için hiç şansım yok + vurulduğumu görenler birşey yapamadan iniyorum zaten. Dediğim gibi detaunt çekebilsem sorun kalmayacak işte ama nerdeeee =P
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Sentinel 5/6 seti olan archmage lvl40'im var 1-2 sey yaziyim dedim:

1. Senaryolarda 5-6 kisi arasina dalarsan olmen 1 saniye surer.
2. With Elf seni kesmeye basladiysa hayatta kalamazsin ama olmen 10 saniye kadar surer
3. Slow atamazsin
4. Cok saglam tek kisi heal atarsin
5. Grup healin fena degildir ama abanirsan action pointin biter
6. Oynamasi zor bir char, saga sola sekip samage-heal arasinda cok hizli gidip ihtiyaci olan adama anlik heal atabilirsin
7. Olen adami aninda kaldirma gibi yetenegin olabilir
8. Alan firlatma ve 3sn silence'i var (mastery)
9. Hatiri sayilir damage yaparsin, ama healin zayif kalir (dmg masteryler)

Keyifle oynadim, tek sorun yanlis serverda, karakter tasima geldigi anda Karak 8 peakse getiricem
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Bu arada Devastator 6/6 şahane birşey. Hani diyorlar ya Witch Elf geliyor hemen ölüyoruz falan, öyle olmuyor pek. Gerçi sonra Marauder ile tanışıyorsun, o pek dinlemiyor ehueh.
Mesaj tarihi:

hayır bir de yendiğimiz ss'leri koydum, black orc ne demiş lol:
said:
I must say that 2 things caught my eye in these screenshots.

Rab the engineer is one hell of a engineer.. by dmg.

second,

That Archmage hitting 160k heals at lvl 30....

Impressive to both - keep it up

bunu görse ayıp olurdu diye koymadım lol.

ha bu arada arcane'in arkasında kalan zealot lost vale gearlı, sunucunun en iyi zealotu lol.
Mesaj tarihi:
160k nedir abi, reklamın kötüsü olmaz derler ama bariz öyle olmuş :(

Evet zaten birebir o muhabbet geçmişti. Önce vaay adam BW ile birlikte şahane oynamış dedik sonra XPye bir baktık gerisini foruma yazamam ehueh.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Benden başka oynayan var mı bilmiyorum, yine de yazayım. Sağlam nerf geliyor:

- Wild Healing HoTlardan proclamayacak, üzerine Healing Energy'den de, Funnel Essence'dan da proclamayacak. Geçmiş olsun.

Buff da var:

- Group heal 2.5 sec, miktar da artmış (tabii bu single target healı manasız kılıyor)
- Res 3 sec
- Morale shieldlar bir hayli bufflandı. Shield of Saphery azıcık bufflandı

tabii bu bufflar bize has değil onu da not edelim.
  • Yeni Oluştur...