Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Gozunden isik cikaran adami ciddiye almam.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 oha aoe detaunt diye birşey mi var ne kadar imba
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Bu karaktere oyun sonunda 1-2 utility verilmesi gerekiyor, millet silence du aoe stundı disable dı bir yığın yeni skill alırken archamge e saçma sapan dmg ile alakalı skiller geliyor =P Healersanız ki archmagelerin çoğu öyle bu skiller hiç işinize yaramıyor, zaten hiç birinin özelliği yok. Yüksek levellarda iyice ezik kalıyorsunuz defans anlamında, 1-2 kendini koruyacak utility getirilmesi şart.
odiflame Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 tier 2 de kesemiyoruz archmage i, iyiki tier 4 de yeni şeyler gelmiyor yoksa durdurulamaz olur :)
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Saçma oluyor t4 de =p adam silence ile geliyor yada direk knockdown ile, ben kalkana kadar zaten ölüyorum, fazla dengesiz.
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Adam sana kadar geliyorsa T4'te, bu onun başarısı, senin de (veya takımının) hatan. Öleceksin tabiki :)
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 We silencelayıp 2 saniyede biçince kimin ne hatası oluyorki, cadıların =P dmg uçuyor, bir de spell yapamazsam ne anlamı kaldı?
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Pre-HoT ve Guard ile o kadar kısa sürede ölmüyorsundur?
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Tank pek olmuyor order'da, ve emin olki 2 saniyede kesiyor, bu süre içinde ya silence var yada knock down dayım, kurtulma şansım 0. Zaten olay spell yapabilmekte, detaunt atabilsem ayakta kalma şansım var ama spell yaptırtmıyor sorun orada zaten.
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Gear durumun ne? WP abanıp, Wounds/Toughness/Initative boş mu geçtin?
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Willpower/Wounds ağırlıklı, toughness 3. stat. Gerçi pvp setleri var 2-3 parça onlar her stat a veriyor.
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Valla bilemiyorum abi, ama 2 saniyede yatıyorsan dediğin gibi (ki sana inanırım) bir terslik söz konusu mutlaka. WE'lerin ciddi damage potansiyeli var, kısa sürede, doğrudur ama senin bahsettiğin çok az bi süre.
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 global cooldown diye bir sey var zaten :P
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Kendime spell yapamıyorumki vurulurken =P ya disabled ya silenced diyor o bitene kadar ben meftayım yani biraz abartı olmuş, kurtulmak için hiç şansım yok + vurulduğumu görenler birşey yapamadan iniyorum zaten. Dediğim gibi detaunt çekebilsem sorun kalmayacak işte ama nerdeeee =P
narsor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Sentinel 5/6 seti olan archmage lvl40'im var 1-2 sey yaziyim dedim: 1. Senaryolarda 5-6 kisi arasina dalarsan olmen 1 saniye surer. 2. With Elf seni kesmeye basladiysa hayatta kalamazsin ama olmen 10 saniye kadar surer 3. Slow atamazsin 4. Cok saglam tek kisi heal atarsin 5. Grup healin fena degildir ama abanirsan action pointin biter 6. Oynamasi zor bir char, saga sola sekip samage-heal arasinda cok hizli gidip ihtiyaci olan adama anlik heal atabilirsin 7. Olen adami aninda kaldirma gibi yetenegin olabilir 8. Alan firlatma ve 3sn silence'i var (mastery) 9. Hatiri sayilir damage yaparsin, ama healin zayif kalir (dmg masteryler) Keyifle oynadim, tek sorun yanlis serverda, karakter tasima geldigi anda Karak 8 peakse getiricem
narsor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Ayrica, Tabi 40 olmadan once cok hizli oldugumu hatirliyorum, ama bircok senaryoda 2-3 tanka aldirmadan oynayabiliyorum (1.1 ile denemedim durumu)
fuzulee Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 gecen gun r24 120k gordum, tebrik ettim kendimi :) 3.cüydüm o ayri.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Bu arada Devastator 6/6 şahane birşey. Hani diyorlar ya Witch Elf geliyor hemen ölüyoruz falan, öyle olmuyor pek. Gerçi sonra Marauder ile tanışıyorsun, o pek dinlemiyor ehueh.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 r30 333k, ben geliyorum! :D speşıl tenks tu CIR
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 hayır bir de yendiğimiz ss'leri koydum, black orc ne demiş lol: said: I must say that 2 things caught my eye in these screenshots. Rab the engineer is one hell of a engineer.. by dmg. second, That Archmage hitting 160k heals at lvl 30.... Impressive to both - keep it up bunu görse ayıp olurdu diye koymadım lol. ha bu arada arcane'in arkasında kalan zealot lost vale gearlı, sunucunun en iyi zealotu lol.
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 o engineer cok gıcıktır.senaryolarda solo takılır en yüksek dpsyi yapar.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 160k nedir abi, reklamın kötüsü olmaz derler ama bariz öyle olmuş :( Evet zaten birebir o muhabbet geçmişti. Önce vaay adam BW ile birlikte şahane oynamış dedik sonra XPye bir baktık gerisini foruma yazamam ehueh.
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Benden başka oynayan var mı bilmiyorum, yine de yazayım. Sağlam nerf geliyor: - Wild Healing HoTlardan proclamayacak, üzerine Healing Energy'den de, Funnel Essence'dan da proclamayacak. Geçmiş olsun. Buff da var: - Group heal 2.5 sec, miktar da artmış (tabii bu single target healı manasız kılıyor) - Res 3 sec - Morale shieldlar bir hayli bufflandı. Shield of Saphery azıcık bufflandı tabii bu bufflar bize has değil onu da not edelim.
Öne çıkan mesajlar