KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 yanlız " i promise to ride you as much as my harley " sırf bunu demek için bi harley alıp amerikada evlenicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 ahaha dimi : ) Bu bölümde iyi idi bu çocuğun annesi nasıl bir kadın ya her deliğe giriyor hala akıllanmadı gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 güzel bölümdü yine. dede de göründü sonunda :> o yerdeki tüfeği aldı ya jax eline çok pis girecek ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 ne gircek aga? ben anlamadım bi şey mi kaçırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 ulen şişman millete nasıl izliyorsunuz diyordun bi de zamanında. neyse dalga bi yana tamamen alakasız da olabilir ama bence sandalyedeki elemanı o shotgun ile vurmuşlardı. göğsünde buckshot yara izi falan. dallama jackson da aldı eline işte. sonra bıraktılar orda o silahı. parmak izi ık bık. zaten zoomladı 2 kere tüfeğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 yok onu yerden aldığını gördüm de :D sanmıyorum öle bişey olacağını. fazla paranoyak yaklaşmışın olaya. orası zaten 2-3 tane ev olan saçma sapan bi depo gibi biyer. yakarlar olur biter. ceset de silah da gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Abi bildiğin ben bunca zamandır bu diziyi izlemeden geçen hayatıma yandım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Bu niggalar hep aynı : ) Güzel bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 nigger stole my truck lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 juicy Ben anlamadım samcronun zencilerle alıp veremediği ne var ki babasının zenci olması sorun yaratıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 juice o, juicy dğeil zenci almıyorlar, sorun olan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 ÖM olarak yazmıştım aluriyele ama kutusu dolu breaking bad için izlediğim en iyi dizi diyorum lakin çok dizi izlemedim ben. çok yıkayıp yağlamışsınız bunu, nasıl güzel mi? kafası nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 çogiyi bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Güzel bölümdü. Birde sonda çalan şarkıyı bilen var mı? edit: buldum :) http://www.youtube.com/watch?v=Qe0_Bys0njE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Gemma'ya el kaldırdı,domuz clay... bu tara her geçen bölüm daha bir güzelleşiyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 E kadın elinin hamuruyla erkek işlerine karışırsa dayakta yer öldürülürde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 son bölümde thor filmindeki heimdall'ı oynayan zenciyi tek ben mi farkettim? mama's boyzdan biriydi :D aha dedim heimdall reiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 ulan yeni bölüm çıktı sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Cystein said: son bölümde thor filmindeki heimdall'ı oynayan zenciyi tek ben mi farkettim? mama's boyzdan biriydi :D aha dedim heimdall reiz zencileri karıştırmışsın yok öyle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 wiredaki stringer bell o heimdall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 2gün kaldı bu arada yeni öğrendim chibsin ağzındaki kesikler gerçekmiş la, glasgow smile olarak geçiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Zenci niye almıyorlar ya sebebi ne,sanki daha önceki sezonlarda anlatmamışlardı sebebini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 kompleks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Zenciyi gruba almıyosan zenciyle niye iş yaparsın, üstüne üstlük zenci kankaların olur bre adam diye sorasım geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Oh yeah kolombiya koko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar