Marv Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Bu haftaki bölüm sıkıcıydı ya. Juice gidici görüküyor amma. Chibs ölürse çok küfür etçem bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 İyiydi be zaten ne kaldı sona doğru, bana kalırsa kötü bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 dizimag kaldırmış diziyi, g.t gibi kaldım ortada ya bi zahmet bana biri yardım etsin nerden izlenir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Hassikome ! Torrentle uğraşcaz şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 alt yazı sıkıntısı yoksa link vereyim stream için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Jackie boy iyicene üvey babasına benzemeye başladı. Bayağı pis katil oldu herif Opie'nin ölümünden sonra ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 onu yapması lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=-EkS8b4Qy9s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 jax : anyone dead? tig : negative bölüm boyunca en çok güldüğüm sahne olabilir not: o sahnede çalan şarkı toxic holocaust - bitch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 http://insidetv.ew.com/2012/11/26/sons-of-anarchy-ryan-hurst-opie/ opie :( video'yu izleyin. birde samuray kılıcıyla sakal kesmek sdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 5x12 Sonda çalan müziği bir türlü bulamadım buldum the whistler - white buffaloymuş http://www.youtube.com/watch?v=BDXhHIxdveg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 bitiyor haftaya bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 son bölüm iyiydi ya, sonunda acıdım ama yazık la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ccpJWSutNdc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 :( http://www.youtube.com/watch?v=xmaIx2MBoc8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 yakışıklıdan maymuna geçiş videosu gibi lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 evet abi sakal +100 veriyo adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 mani said: http://www.youtube.com/watch?v=ccpJWSutNdc şu sahneyi bölümü izlerken geri alıp alıp izledim hep =) çok kötü dilime yapıştı sürekli söylüyorum. Bu arada çok garip sahneyi bölümde soldan veriyordu bu nereden alıntı. Ters açı mı verilmiş video ya var mı öyle şeyler? çünkü chibs soldan geliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 alt yazı neden ters sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 ahaha ona dikkat etmedim hatta altyazıyı ibranice zannettim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 çok pis bitti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 sanki clayin silahı hariç her şey beklendiği gibi oldu, jax'ın, pope un yardımcısıyla 2-3 bölüm önceki konuşması, tara'nın gidişini bir tek gemma nın engelleyebilecek olması... otto sahnelerini nasıl başarıp da hep atıştırırken denk getiriyorum bilmiyorum ama bence 5. sezon boyunca gözlerimi en çok açtıran sahne oldu. her şey bir kenara tabi ki yine çok güzel bir bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 malum yerlerde 14. bölüm de var 13. çıkmadı mı 14 sızdı mı ne ayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 ne 14'ü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 güzel bir sezon finaliydi. Otto'nun sahne feciydi. Kurt Sutter en piskopat şeyleri kendine yazıyor direk asdfs Köpek dövüşü sahnesinde Tig'in hissetiklerini hissettim aynen. Clay'in en son yıkılmış bir şekilde zencilerin arasında oturması da feciydi. Yanlız şerif bi dakka konuşalım deyince bi an Tara'ya kaç diyecek fln sandım Jax Clay'i verdiği için. Sonuçta güzel bölümdü. Clay'in silahını beklemiyordum öyle kullanıcağını. Piskopat Marshall herifte bir dahaki sezon yine çıkar kesin ortaya. Tara'da götürülürken bir Gemma söledi fln diyeydi bari Jax'e iyiydi. Bu bölüm Gemma'dan iğrendim lan. Clay'i sattıktan sonraki yüz ifadesi, Tara'yı satışı fln. edit: Birde Jax'in herifin kafayı çivilere gömüşüde başarılıydı asdfsa meeeh şimdi kaç ay bekleyecez yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar