^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Ekim ayı sonuna kadar 2 ülkede de söz konusu hızlar kullanılmaya başlanıyor. Download:2,5gbit Upload:1,2gbit Bu arada,Avustralyada 42megabit mobil interneti 2009 ocağından sonra devreye sokucağını söyledi. Ömrümü çürüttün telekom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 capon abi onlar yapar da bişe sölicem: 2.5gbit/8=300mb desek saniyede,hdd ler o kadar hızlı veri yazabiliyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 abi napcan o kadar hızlı neti ne gereği var acele işe şeytan karışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 interneti hızlandırcaklarına tv gibi çat diye anında açılan bilgisayar yapsınlar. yıllar geçti hala windows loading ekranı izliyoz 2 dk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 burda google açılana kadar elin caponu hd filmi dl etmiş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 turkiye'de de 100 mbit 100 dolar abicim, goren duyan da internetiniz yok sanar.. http://www.tellcom.com.tr/quiknet/ucretlendirme.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ginaly said: interneti hızlandırcaklarına tv gibi çat diye anında açılan bilgisayar yapsınlar. yıllar geçti hala windows loading ekranı izliyoz 2 dk. benimki açılıyor hemen 45 saniyede tuşuna basınca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 1 heroes bölümünü 2 saniyede indiriyolar yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 oha lan yoktur öyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 şimdi hükümete giydirsek kızcaksınız o yüzden susuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 said: Ankara'da Çankaya, Eryaman ve Yenimahalle, İstanbul'da Ataşehir, Bahçeşehir, Çekmeköy, Kemerburgaz, Esenkent, Esenler, Halkalı, Sarıgazi, İzmir'de Mavişehir'de hizmet veriyoruz. türkiye baya küçülmüş görmeyeli. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 diger mesajim zaten "ama bizde her yerde yok ki" desin diye oltaydi. masqcim da takilmis.. fransa'da, japonya'da 2.5 mbit her yerde mi var saniyorsunuz abicim? burada (hollanda) 120mbit veriyorum diyor upc http://www.upc.nl/internet/ ama avrupa'nin en buyuk ticaret sehri olan uklenin ikinci en buyuk sehrinin gobeginde alamiyorum ben bu hizmeti. bu tarz haberlere o yuzden aldanmayiniz efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Artik bir kac yuzuncu kez olacak ama; Japonya'daki gbit'lik internet sadece ayni bolgeler arasindaki kullanicilar icin gecerli(ydi) ve kesinlikle download yapamiyorsunuz. 80 harici port kullanan webmail'inize bile baglanamiyorsunuz. Gercekten istiyor musunuz boyle bir baglanti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ya o baglantiyi napicaksiniz o hizla yazamaz ki hdd? bende 20mbit kablo var ama adam gibi 20mbit, 3 kisi paylasiyoruz evde, 1.5-2mb arasiyla cekiyorum mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Ben de 80mbit'le cekiyorum ama mesele o degil Penth =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 gbit diye bir bağlantı yok arkadaşlar. pazarlama stratejisinden ibaret bir yanılsama bu sadece. adam ben sana 2,5 gbit lik altyapı getiriyorum sen ne halt edersen et demek bu sadece. 100mbit şu anda bu işin tepe noktasıdır. yani bildiğiniz lan ortamındaki max dl hızınız. hadi diyelim internette dosya zart zurt indirdiğiniz makina sizin lan'daki muhtemel cihazlardan daha iyidir, aradaki yegane fark budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 yarın kıbrısa dönüom 512 k yine,saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 huuncum, gbit lan diye birsey var artikin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mum_Chamber said: turkiye'de de 100 mbit 100 dolar abicim, goren duyan da internetiniz yok sanar.. http://www.tellcom.com.tr/quiknet/ucretlendirme.html kablo nette 20 mbit 2milyar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 İyimiş ya bu Quiknet. Mavişehir'den taşınacak zamanı bulmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 tek basına kullanmak zorunda değilsinki, apartman olarak aldığınızı düşünün 2.5 gbit interneti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mum_Chamber said: huuncum, gbit lan diye birsey var artikin =) +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Mum_Chamber said: diger mesajim zaten "ama bizde her yerde yok ki" desin diye oltaydi. masqcim da takilmis.. fransa'da, japonya'da 2.5 mbit her yerde mi var saniyorsunuz abicim? burada (hollanda) 120mbit veriyorum diyor upc http://www.upc.nl/internet/ ama avrupa'nin en buyuk ticaret sehri olan uklenin ikinci en buyuk sehrinin gobeginde alamiyorum ben bu hizmeti. bu tarz haberlere o yuzden aldanmayiniz efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 biz o kadarini istemiyoz onun 10da 1 ide yeterli8-) gerci 100 de 1 ide olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 2.5 gbit yazan baglantinin buyuk bi kismi hdtv internet szaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar