Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

THE WAIT IS OVER - 21st October LUCASARTS and BIOWARE invites you

lovecraft0Z

Öne çıkan mesajlar

yok yok öyle değildi aslında jedi olmak için dansöz olmak şarttı jedi dediğin iyi kıvırtması lazımdı çünkü hahahah ha birde politikacı olman gerekiyordu çünkü şansölye (chancelor diyede bilinir) esas mesleği politikaydı force morce dark side mark side araçtı din değildi adamın istediği evreni yönetmekti yani, yodada muhalefet olmak istiyordu cumhuriyet olsundu yönetim herkes oy kullansın istediydi bununda handikapları vardı aslında yodanın çokda bilge biri olmadığını bizim mankenlerden birinin cümlesi ortaya çıkardıydı jedi konsülü ile bir çobanın oyu bir olamazdı çünkü, sonra baktı yoda bu işler yaş en iyisi ben uzak bir gezegene gideyim, içinde göl olan bir yere gitti tam huzura erdim mantra yı buldum derken luke denen amele geldi denge menge yine bozuldu yani diyeceğim o ki ne zaman çıkacak bu oyun yaa sabrım kalmadı inanın arkadaşlar ilk işimiz bir yerde toplanıp muhabbet edelim eski günleri analım lol yazalım gülelim rofl yazalım yatalım yerlere Allah uzun ömür versinde görelim o günleri :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Cin Ruhi said:
Umarım SWG'de olduğundan daha karışık bi oyun olmaz.. Bazı oyunlarda detayları abartıyolar. Oynanabilirliğini etkiliyor o zaman da..

Abi ne diyoersun swg karışık değildi. Biraz belli yaş üstü sayılırdı o kadar. o da 18 + gibi. Ama adult anlamda değil. Ortaya karışık olsun :)
Sosyal ağlarda paylaş

O Doktoru benim kastığım gibi kassan oyle demezdin belkide ulubat :P hehehe şaka bir yana kardesim bile yardım etmişti ilginc olan bir sey daha var oyunun skill tree si cok değişikti tam çözdüm derken yeni birşey öğreniyordun yetenekler hakkında ve çok iyi bildiğin sananlar bile çok sonra yeni yeni şeyler öğreniyordu bazende sony nerfliyordu haddeeee tüm herşey anlamsız oluyordu. sony daha çok kü..r kalitemi yükseltmişti desem yalan olmaz :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...