GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 nuwanda said: yanılmıyorlar, ben bıraktıgımda nge de jedi oynayanların sayısı byaa azalmıstı, herkes ısın kılıcı salliim hevesinde degil nge ilk geldiğinde de bütün server jedi idi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 swg nin güzel yanı 2 karekterle oynanabilmesiydi. birisi jedi, diğeri jedi açmak için uğraştığın karekter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 o sistem daha sonradan tek karaktere cevrilmemismiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 hyr.. önce , jedi açtığında karakter 0dan başlıyordu.. cu sonrası ana karaterin jedi oluyordu , kinci bir karakter slotu açılıyodu.. ki eski sistem çok daha mantıklıydı , sonradan çıkma karakterle jedi olarak doğuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 bende tam tersi hatirliyorum, ilk jedi olanlara extra force-sensitive character slot aciliyordu ve orda karakter yaratiyorlardi, daha sonraki gelen patch ile main karakteri jedi a ceviriyordun. Yalnis hatirliyorsamda affola.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 aynı şeyi demişiz yaf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haruntrk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 yok yok öyle değildi aslında jedi olmak için dansöz olmak şarttı jedi dediğin iyi kıvırtması lazımdı çünkü hahahah ha birde politikacı olman gerekiyordu çünkü şansölye (chancelor diyede bilinir) esas mesleği politikaydı force morce dark side mark side araçtı din değildi adamın istediği evreni yönetmekti yani, yodada muhalefet olmak istiyordu cumhuriyet olsundu yönetim herkes oy kullansın istediydi bununda handikapları vardı aslında yodanın çokda bilge biri olmadığını bizim mankenlerden birinin cümlesi ortaya çıkardıydı jedi konsülü ile bir çobanın oyu bir olamazdı çünkü, sonra baktı yoda bu işler yaş en iyisi ben uzak bir gezegene gideyim, içinde göl olan bir yere gitti tam huzura erdim mantra yı buldum derken luke denen amele geldi denge menge yine bozuldu yani diyeceğim o ki ne zaman çıkacak bu oyun yaa sabrım kalmadı inanın arkadaşlar ilk işimiz bir yerde toplanıp muhabbet edelim eski günleri analım lol yazalım gülelim rofl yazalım yatalım yerlere Allah uzun ömür versinde görelim o günleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 rofl rofl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 yeni bi SS ve bi kaç concept art: http://www.swtor.co.cc/index.php?a=vtopic&t=20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 ışın çakısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 umarım bu sabre'lar konusunda bi değişiklik yaparlar...Hala el feneri gibi sırıtıyor elde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 ses said: umarım bu sabre'lar konusunda bi değişiklik yaparlar...Hala el feneri gibi sırıtıyor elde yapılıyor http://www.swtortemple.com/forum/news-and-announcements/lightsabers-will-be-o-k-!/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 BABA OYUN DELİ GELİYO işte yeni oyuniçi görüntüler: http://www.swtor.co.cc/index.php?a=vtopic&t=21 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Oh oh oh sağlam görüntüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Umarım SWG'de olduğundan daha karışık bi oyun olmaz.. Bazı oyunlarda detayları abartıyolar. Oynanabilirliğini etkiliyor o zaman da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Cin Ruhi said: Umarım SWG'de olduğundan daha karışık bi oyun olmaz.. Bazı oyunlarda detayları abartıyolar. Oynanabilirliğini etkiliyor o zaman da.. Abi ne diyoersun swg karışık değildi. Biraz belli yaş üstü sayılırdı o kadar. o da 18 + gibi. Ama adult anlamda değil. Ortaya karışık olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Bua rada zıplama olursa. combo vb. gibi. görüntüler zaten güzel. ama gölgeler üstünde biraz daha çalışma yapmalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Yok swg tam kıvamındaydı ona bişey demiyorum. Daha karışık olmasın dedim. Kelimelere dikkat :) Hatırladığım kadarıyla iyi bi ürün çıkarabilmek çok kasabiliyodu doktor olunca vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Ah olsada kassak valla.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haruntrk Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 O Doktoru benim kastığım gibi kassan oyle demezdin belkide ulubat :P hehehe şaka bir yana kardesim bile yardım etmişti ilginc olan bir sey daha var oyunun skill tree si cok değişikti tam çözdüm derken yeni birşey öğreniyordun yetenekler hakkında ve çok iyi bildiğin sananlar bile çok sonra yeni yeni şeyler öğreniyordu bazende sony nerfliyordu haddeeee tüm herşey anlamsız oluyordu. sony daha çok kü..r kalitemi yükseltmişti desem yalan olmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 kuzenimle geceli gündüzlü doktor kasardık uyumazdık sabahlara kadar macro nedir bilmiyorum sabaha kadar tık tık basardık tek tek ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 ilk gameplay video su sanırım http://www.swtor.com/media/vidcasts/viddoc001?sourceid=ea2829 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 bu konulari birlestirsek, iki ayri konuda ayni seyler yaziliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Pikeman da var. Rifleman da. Combat da gayet güzele benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar