lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 çoğu öyle ama 3 tanesi oyun içi görüntü. ve o 3 ünün 2 sini ben ilk defa gördüm mesela herifler siteye koymamış nedense onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 son 2 taneyi kötü diye koymamışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ya ev hoşuma gitti :) elemanın yaratık karşısında eğildiği sahnede bence saber ı doğrulttuğu sahneden daha estetik, onu ön plana çıkarırdım ben olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 evmi o? bana daha çok uzay gemisi gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 belkide gemidir ne bilym ^^ herifler nazlı adam gibi bi trailer falan yayınlamadılarki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 housing sistemi çok dandik olmuş ev almanın hiçbir olayı yok boşu boşuna paramın yarısını verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 hangi oyunda? Ev sistemi swgnin en güzel özelliklerinden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 tabancalar hakkında bilgi eklendimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Oyuncu kesme olayı olacaksa. Kesinlikle Bh olacağım. Anlaşılan Jedi olmanın pek bir esprisi olmayacak. Zaten iyi oyuncular her class da süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 maxrep said: Oyuncu kesme olayı olacaksa. Kesinlikle Bh olacağım. Anlaşılan Jedi olmanın pek bir esprisi olmayacak. Zaten iyi oyuncular her class da süper olur. Çok iddalı olmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 -Deno- said: maxrep said: Oyuncu kesme olayı olacaksa. Kesinlikle Bh olacağım. Anlaşılan Jedi olmanın pek bir esprisi olmayacak. Zaten iyi oyuncular her class da süper olur. Çok iddalı olmuş =) Evet çok iddalı konuşmuşum. Fakat. Sana tavsiyem sakın jedi olma ! Yoksa arakanı hep kollamak zorunda olacaksın B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Combat Upgrade geldiğinde Rifleman-jedi karışımı çılgın birşey olmuştu. gene isterik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Karag8z said: Combat Upgrade geldiğinde Rifleman-jedi karışımı çılgın birşey olmuştu. gene isterik. Lol. Arakdaşım o şekilde gelen bh ları avlıyordu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Hahah bhleri kesmek oyunda büyük zevkti valla. Bir gün hedeflediğim xpmi kasmışım.Bir guild hall gördüm girip içine log out olayım dedim.Tam içeri girdim bi patlama sesi (benim swoop)ardından içeri dandik bi pet yollandı arkamdan koşuyor ,rancor büyüklüğünde ama tabi daha az canı var neyse bana dokunduğu gibi dışarı postalandı.Sonra baktım 3 kişi beni görev almışlar bana vurmaya çalışıyorlar öyle oldukça dışarı atılıyorlar.Sonra ben çatıya çıktım.Arkamdan bi süre sonra bunlardan 2si geldi 3. dışarda bekliyormuş.Neyse bana sürekli sen şöyle korkaksın, böyle oynamayı bilmiyorsun, senin gibileri biz şöyle kesiyoruz böyle kesiyoruz.Bende başladım çatıda dans etmeye.10 dakika eylendim bunlarla.Sonra bana sen jedini ebaydan almışsın dediğinde sinirlerime artık daha fazla hakim olamadım kendimi karanlık tarafa verdim.O kadar kendi emeğimizle kasıp yaptığımız şeye laf söylendi mi ölsemde orda öyle durmam. Dedimki tamam ikinizide dilimlicem bekleyin biraz.Holocronlarımı şuyumu buyumu herşeyimi düzenledim.Çıktım dışarı.Biri sağa öbürü sola doğru koştu.Rifleman olanı önce kısa sürede ikiye böldüm.Öbürü de kaçmaya başladı.Bi yandan da ateş ediyor.Burst run açmış tabi etkisi geçince yavaşladı.Benden tabi yazılar şöyle shout şeklinde ''dont run coward .I am coming for you'' neyse onuda zorlanmadan kestikten sonra bir baktım bana terkar biri ateş ediyor.Force bitmişti holocronu açıverdim.Gitti sandığım 3.bh uzaktan bana o da ateş ediyormuş.Neyse tam arkasından koştum suya girdi.Suyun ortasına kadar gitti saber throwun menzilinden de çıktı.Sonra gölün öbür tarafına çıkıp arkasına bakmadan kaçtı. Sonra bana tell atıyor ben kazandım beni kesemedin diye:D Bir de şöyle bir kısa anım var. Kashyyyk e inmişim yeni mekanlar nasıl şöyle bir bakayım dedim. Adamın biri peşime takıldı.''I used to hunting your kind'' falan diye gitmiyor başımdan.Sürekli de duel duel teklifi geliyor. Dedimki tamam hazırla herşeyini kabul edecem duelini.3 kere incap ettim sonra zaten öldü:) Bh anıları bitmez bende daha çok var.Kestikçe stress atıyordum.O derece sevimlilerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haruntrk Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 invite ediyordum adamları bir kac korkulan adamı kestikten sonra gelmemeye basladilardi sonra 3 kisi gelip beni kestilerdi oyunun en eglenceli kısmıydı lame bişidi swg nin icinde bence ama template tamamlamamış jedileri template tamamlamamış bh lar almalıydı dengeli olurdu trodad dı adı hah bir de adamı kesince 2 kere birde dost olacak kadar muhabbet ederlerdi aman sundan kesemedimde bundan kesemedimde aslinda benim template büüüle değildide bunu deniyorumda cm bh dı adamlar ve dot lu cok can yakıyordu haa bu arada karagoz hani gelecektin 3 gün once msn filan muhabbet edecektik ağaç oldum olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 yaw alacak verecek davaları delirtiyor beni. napim haruntrk bu arada sabah sabah içinden halay çekmek geldi. şu oyun bir çıksada sosyal hayatı (yoksa hatayı mı diyeyim) sıfırlasam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Aklıma gelmişken, jediler temp oluşturmaya çalışıyoruz, cu sırasında oluyor bu. bh lar gelior gidiyor tabi. yabancı bir jedinin peşinde bh var, sürekli geliyor. duel açıp kesiyorum jediyi. aam deli oldu aşağı yukarı 5 saat uğraştı kestirtmedik jedimizi. ben şanslıydım galiba bana bh az geldi yada beni görünce korktu. 1 defa starportta sadece saber throw ile kestim bh, 1 defa baya savaştık combat medic-BH ile gene kestim. 1 defasında da grubun etrafında dolanan bh ların kime geldiğini öğrenmeye çalışırken beni kestilronun dışında bir problemim olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Cu dan sonra jedi olmuştum. Template iyi ayarlayamadım herhalde. level 47 yim. 4 bh peşimden koşturdu. Anladım. haritadan devamlı swooplarıylar koşuyorlar. Onlarda yeni swooplardan vardı. Exp ile gelen daha hızlı olanlardan. bana tell atıp sende o swoop dan mı var4 falan dediler.i Bir türlü yakalıyamıyoalrdı. SK daki bir arkadaşıma tell attım. Eve giriş izni verdi. İçeri kaçtım. Kpıya dayandılar. İorfa diye bir arkadaş vardı. Onlara duel teklif etti. Beni keserseniz kafasındaki ödül parasını size verecem falan... Logout oldum. sonra girdim. arkadaş görevi sildiklerini söyled bana. bende ohh dedim :P alınan exp ler heba olmasın diye. Her gittiğim yerde evimi de yanımda götürüyordum birde. Grind yapıalcak yerde açıyordum. bir iki defa işe yaradı. :) Kasyk de sabah akşam grind ettiğimi hataa afk ile level kastığımı bilirim.. Ne günlerdi. hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Olm ozlesim be sizii skda fln me gunler geckrdik heyy heyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 muhahahaha, ne güzeldi."Force Run 3" nerf yemeden önce swooplara fark atabiliyorduk. bir kez öyle kurtulmuştum pusudan. Bana hala ilginç gelen şey ise bh ların aynı görevi nasıl bulup 2-3 kişilik gruplar halinde peşimizde dolaştığıdır. Biliyorsunuz CU ile TEF olayı da kalkmıştı. sadece bh a düşman görünüyordunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 If you think about it, though, Jedi get popped by people who aren't Jedi all the time. Not everybody's fantasy is to be a Jedi, believe it or not. ama bence yanılıyorlar. %90 jedi, %10 normal olur benim tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 yanılmıyorlar, ben bıraktıgımda nge de jedi oynayanların sayısı byaa azalmıstı, herkes ısın kılıcı salliim hevesinde degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haruntrk Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 bende jedi olmak içim oynamayacağım benim hedefim darth vader olmak çocukları kesmek hamile rebelleri doğramak özellkle fırfırlı arkadaşlar var ya onları dilimleyip mangalda mantar hesabı (bakınız hannibal rising) fantaziler o kadar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 abi bu oyun patliyicak gene Jedi olcak millet ya precu havasi olmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 haruntrk said: bende jedi olmak içim oynamayacağım benim hedefim darth vader olmak çocukları kesmek hamile rebelleri doğramak özellkle fırfırlı arkadaşlar var ya onları dilimleyip mangalda mantar hesabı (bakınız hannibal rising) fantaziler o kadar :P tabancamı almazsan bafına tiner koyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar