aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ssler pre-alpha, sistem onemli grafiklerden cok, sonra cilalanir onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 of level :/ offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 lovecraft0Z said: bende kayıtlıyım abi - lovecraft birbirimizi friend list e ekleyelim Ulubatli olarak nick im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
callawey Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Merhaba arkadaşlar, Star Wars - The Old Republic için ingilizce içerikli bir wiki sayfası hazırladım. Bildiğiniz gibi bir çok oyunda, yapım aşaması süresince internetten bilgi edinmek/toplamak zor oluyor. Bu nedenle bir çok insanın buldukları verileri, bilgileri bir araya toplayabileceği ve diğer arkadaşlarımız bu bilgiye rahat ulaşmasını sağlayabilecek bir bu wiki sitemizde sizleride bilgi paylaşımında bulunmanız için bekleriz. Adres: http://www.wikiswtor.com Saygılarımla Himmet Yelekin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Norak said: James Ohlen: We are going to have a level based system, and we are going to have a level cap. üüüüüüüü level olmasııııın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 callawey said: Merhaba arkadaşlar, Star Wars - The Old Republic için ingilizce içerikli bir wiki sayfası hazırladım. Bildiğiniz gibi bir çok oyunda, yapım aşaması süresince internetten bilgi edinmek/toplamak zor oluyor. Bu nedenle bir çok insanın buldukları verileri, bilgileri bir araya toplayabileceği ve diğer arkadaşlarımız bu bilgiye rahat ulaşmasını sağlayabilecek bir bu wiki sitemizde sizleride bilgi paylaşımında bulunmanız için bekleriz. Adres: http://www.wikiswtor.com Saygılarımla Himmet Yelekin Eline sağlık. Süper olmuş ! Ve burada arkadaşlar sakın ama sakın farklı serverlarda karakter aöçayım demeyin. Dağılmayalım ona göre. Zaman var daha ama şimdiden söyleyeyim.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haruntrk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 evet burdan karar verilsin oyun acilmadan bir topic acalim server ismi icin herkes ayni yere gelsin cok sahane olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 sen son ana kadar rifleman ol muhsin, oyun sistemi değişirken gene jedi yaparız seni 48 saat içinde :) ben bufflarım, ben rezlerim, ben xp toplamana yardım ederim zuzu zuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haruntrk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Can nerde kaldın be bu arada sende keyfini çıkara çıkara oynayacağım diye 5 senede jedi olmazsın umarım hatta sen jedi açma charı baska bisi ol smugler tk filan sen jedi olunca oyunu b.k ediyolar endiseliyim olm :P .Bu sefer oyle bir şans yok eğlence icin oynayacağım inş yaw hayatıma renk geldi daha oyun cikmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haruntrk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 ben jedi olunca naptıktı hatırlıyonmu eucau hatırlatayım duel dedim sana temp bittiğinde hahahha ve senin swoopu parçaladımdı hahahah amma eğlenmiştim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 bu sefer crafter olacak başlayacam yeter artık crafterlar altında av-21 ile gezerken biz queste gitmek için 1km giderken koşturuyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 :D yazık olm sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 healer tarzı bi karakter varmı acabaaa bu yeni oyundada =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 medic... en azından ben öle tahmin ediom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 oyunun daha ne olduğu belli değil aynı serverda toplanalım muhabbeti yapmayın çok kötü oluo içim yani önceki mmorpglerin çıkmasında da sürekli aynı şeyi yaptık fail oluo bu sefer bunu yapmayalım bakalım ne oalcak. Yani oyun çıksın öle karar verelim önceden konuşmayalım xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 star wars bölümü kilitlensin o zaman bir süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 tamam medic olsun o zaman ama tabancada isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Combat Medic Tiuven at our service Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 nerde yazdıd a hemen combat medic oldunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Hiç bi yerde, Tiu Swg'de CM'lik yapmıştı da ondan dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 tabanca yoksa oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haruntrk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ya bu tiu ile ilk tanistigimda cm kasıyordu sanırım belkide kasmıyordu olduydu tam hatirlamiyorumda hade lan dedimdi ona cm olunurmu neymis yardımcı karaktermis sonra bir ara grup kuest kastıktı onla ne oldugunu o zaman ogrendimdi cm nin hehehe ol sen tiu tabanca benden hediye olacak sana merak etme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 tabanca almazsan silerim oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 SAKIN KİMSE TABANCA ALMASIN!! bakalım silecekmi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ben ls alcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar