Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tüketim Toplumunun Saygısız Piçleri

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

herşeyi geçiyorum da 'piç' ne zaman hoşgörülür bir kelime oldu bu forumda? yoksa forum üyesine söylenmediği takdirde küfüre hoşgörü mü gösteriliyor? bu kadar süre açık kalması bir yana, editlenmemesi bile son derece ilginç doğrusu. hiçbir yetkilinin bunca vakit görmemiş olabileceğini sanmıyorum.

ha yok hoşgörülüyorsa işler çığrından çıkar, "hıyara hıyar demek ayıp olmamalı" düsturuyla herkes yazar üçüncü şahıslara istediği gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
herşeyi geçiyorum da 'piç' ne zaman hoşgörülür bir kelime oldu bu forumda? yoksa forum üyesine söylenmediği takdirde küfüre hoşgörü mü gösteriliyor? bu kadar süre açık kalması bir yana, editlenmemesi bile son derece ilginç doğrusu. hiçbir yetkilinin bunca vakit görmemiş olabileceğini sanmıyorum.

ha yok hoşgörülüyorsa işler çığrından çıkar, "hıyara hıyar demek ayıp olmamalı" düsturuyla herkes yazar üçüncü şahıslara istediği gibi.

piç küfür diil ki babası olmayan insan. ya da anası. unuttum
Sosyal ağlarda paylaş

Jadelith said:
Sam said:

piç küfür diil ki babası olmayan insan. ya da anası. unuttum

Yani biri sana "piç" dese "Abi benim annem/babam var" diyeceksin öle mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Theghosthand said:
hahah piç o mu demkmiş.Hahah bu yaştan sonra küfür öğretiyoruz.
Bak piç babası olmayan değil babası belli olmayan demektir.
Birden fazla baba adayı mevcuttur.Piç bildiğin küfürdür.

abi karıştırıyo olmayasın, öksüz ve yetim değil mi o tarif ettiğin senin. piç küfür mü ki? Öksüz yada yetim dersen ama çok büyük küfürdür.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...