Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 herşeyi geçiyorum da 'piç' ne zaman hoşgörülür bir kelime oldu bu forumda? yoksa forum üyesine söylenmediği takdirde küfüre hoşgörü mü gösteriliyor? bu kadar süre açık kalması bir yana, editlenmemesi bile son derece ilginç doğrusu. hiçbir yetkilinin bunca vakit görmemiş olabileceğini sanmıyorum. ha yok hoşgörülüyorsa işler çığrından çıkar, "hıyara hıyar demek ayıp olmamalı" düsturuyla herkes yazar üçüncü şahıslara istediği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ubermensch Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 topicini bile actik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Penthesilea said: valla buyuk sirketlerden liderlerini takdir ettigim bi Google var herifler PhD direk. Diger herkes lise mezunu. Ama en kalitesi Oracle'in CEO'su tabi, adam en son Mig almaya kalkti hukumet araya girdi engelledi sdfsdfds jerry yang & david filo @yahoo plix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Sam said: herşeyi geçiyorum da 'piç' ne zaman hoşgörülür bir kelime oldu bu forumda? yoksa forum üyesine söylenmediği takdirde küfüre hoşgörü mü gösteriliyor? bu kadar süre açık kalması bir yana, editlenmemesi bile son derece ilginç doğrusu. hiçbir yetkilinin bunca vakit görmemiş olabileceğini sanmıyorum. ha yok hoşgörülüyorsa işler çığrından çıkar, "hıyara hıyar demek ayıp olmamalı" düsturuyla herkes yazar üçüncü şahıslara istediği gibi. piç küfür diil ki babası olmayan insan. ya da anası. unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Jadelith said: Sam said: herşeyi geçiyorum da 'piç' ne zaman hoşgörülür bir kelime oldu bu forumda? yoksa forum üyesine söylenmediği takdirde küfüre hoşgörü mü gösteriliyor? bu kadar süre açık kalması bir yana, editlenmemesi bile son derece ilginç doğrusu. hiçbir yetkilinin bunca vakit görmemiş olabileceğini sanmıyorum. ha yok hoşgörülüyorsa işler çığrından çıkar, "hıyara hıyar demek ayıp olmamalı" düsturuyla herkes yazar üçüncü şahıslara istediği gibi. piç küfür diil ki babası olmayan insan. ya da anası. unuttum Yani biri sana "piç" dese "Abi benim annem/babam var" diyeceksin öle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 hahah piç o mu demkmiş.Hahah bu yaştan sonra küfür öğretiyoruz. Bak piç babası olmayan değil babası belli olmayan demektir. Birden fazla baba adayı mevcuttur.Piç bildiğin küfürdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Theghosthand said: hahah piç o mu demkmiş.Hahah bu yaştan sonra küfür öğretiyoruz. Bak piç babası olmayan değil babası belli olmayan demektir. Birden fazla baba adayı mevcuttur.Piç bildiğin küfürdür. abi karıştırıyo olmayasın, öksüz ve yetim değil mi o tarif ettiğin senin. piç küfür mü ki? Öksüz yada yetim dersen ama çok büyük küfürdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 hayır biri bana piç derse tuvalete gidip çişimi yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Babası olmayana yetim deniyo ya. Tabii ölüm,kayıp vb. nedenlerden dolayı ayrı düşmüşse böyleydi sanırım. piç demek anonim eser demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 müzikaldekilerin hepsinin annelerine sormak lazım tek tek ? seni seçtim fedaykin !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 öehh.. okuldayım da amma şikayet gelmiş buradan.. akşama evden temzileyeceğim. şimdilik kapalı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar