roket adam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Türkiyede yatar bu iş yalnız. Tiki tayfa dışında kimsenin pizza hutta makarnaya para vereceğini sanmıyorum. Eski pizza hut marka konumlandırmasına bakarsak mc donalds gibi bir yerdi benim için, farklıydı ama, şimdi daha da beter oldu. Yazik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 PASTAYIZ!!! yok ole bisey, pizza hut bikac ay once basladi pasta satmaya, pizzayi biraktigi filan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 pasta villa var makarna markası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 makarna eger macaroniden geliyosa, macaroni bir sekil pasta. zilyon tane pasta sekli var, hepsine genel olarak pasta deniyo, hamur isi iste, zaten italyancada pasta hamur demekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 BonePART said: bi kadincagiz yavrum ben walla 2 dilim alicam diye izin alip alabilmisti Hahahahahah abi bildiğin köy yağmalayan çapulcu çete tadında takılmışsınız siz be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 yemem ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 sonra kadini yedik demesi lazimdi ama detaylari atlamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Tlg Chicken var İzmir'de orayı tek geçiyorum KFC gibi kazık değil hemde güzel doyuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 şaşırdım biraz ama kesinlikle dominos derim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 kfc adami zehirliyor. dominos ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 sınırsız yiye yiye bıkmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 hadi rekorlarımızı yazalım 22 dilim bi tabakda makarna 4 sene önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Ben zamanının okul ayılarından biriyle iddiaya girmiştim adam 17 de tıkanmış bende 19 yemiştim. Hiç bir kuvvet beni makarna yedirmeye dışarı çıkartamaz pasta makarna hiç umursamam annemin bana öğrettiği aile mirası makarna varken hiç pasta hut a para bayılamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Reddediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 heyecana mahal yok rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Ardeth said: sınırsız yiye yiye bıkmıştım 1 tane adam gibi pizza çıkmadı şu sınırsızda. boş hamurdan farkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Hass makarna =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 yalnız iyi reklam yaptılar ha, allahtan reklammış dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 said: Mehmet Ciftetelli 07/10/2008 - 15:28 EEEEE TUTTURAMAZLAR TABII NEDE OLSA PIZZA ADINI BIZ TÜRKLERDEN CALDILAR BIZIM MESHUR KIYMALI PIDEMIZI SALIP ZAMANINDA PIZZA YAPTILAR.BIZ ASIL KENDI MAMÜLLERIMIZI KORUYALIM BIZIM DÖNERIMIZ,LAHMACUN,PIDE,BÖREK V.B. ONLARIN LEZZETINE HIC BIR ZAMAN DOYULAMAZ lol habere gelince, asparagas mı bu be? şaka gibi cidden heh, umarım tümden bırakmıyorlardır pizzayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 mantıksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 dominos a gectim kisa sure once sasirmadim en azindan sureyyapasadan getirttigim pizzalari berbatti ozlemicem pizza hut i emperor wakamoto yu ozlicem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Sinirsiz olayini ozlicem valla. Asil eglence sutopu takimiyla beraber gitmek. Iste ozaman rezalet cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 dominos varken pizza hut ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ketçap mayonezsiz pizza mı yenir öerhhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Yahu Haber tamamen REKLAM amaçlı, yok öyle bir şey. "Pizza Hut'ın İngiltere'de sadece 1 günlüğüne Pizza Hut tabelalarını sökerek yerine Pasta Hut tabelalarını asması, tamamen Tuscany makarna için yapılan bir tanıtım çalışmasıdır. 50 yıllık güçlü bir markanın adını ve tarzını değiştirmesi söz konusu değildir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar