axedice Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mighty masaüstü rpg oynamadığı ya da sevmediği için demiştir onu, o yüzden klasman dışı kalıyor kendisi. TB'den sonra en şahane crpg sistemi RTwP. CTB falan bunlar saçma sistemler.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 temple of elemental evil ın sistemini sevmiştim ben, ilk başlarda yoruyo biraz ama çok ayrıntılıydı
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ToEE şimdiye kadar yapılan en başarılı combat sistemine sahip crpg. Gerek D&D 3.5'un detaylı ve akıcı sistemi olsun, gerek Troikanın bunu bilgisayar ortamına uyarlamaktaki başarısı olsun rakibi yok.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 oyunda zor sayılırdı tabi şu hiç misslemeyen bastard sword u imp power attack kullanan 2 metrelik fighterıma alana kadar
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mighty_THoR said: tunch said: hangi bioware oyununu beğenmedik ki? pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume, en sevdigim tip , turn based rpg , eski ssi frp leri , 80 kusaginin oyunlari bunlar , sende o jenerasyondansin diye tahmin ediyorum gerci.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 mightynin mmolar hakkinda yazdiklarini kaale(bu nasi bi kelime ya) almamayi hala anlayamadiniz.
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 oyun inşallah bok gibi olur abi. herkes mutlu olur. ben olcam.
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 -Deno- said: ben jedi knight olucam oyun çıktığında. yes. sen alırsın kalkanının kılıcını kaplumbağa takılırsın
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 yok, işin içinde lightsaber varsa kafadan two handed takılırım. m&b'ye de two handed başlamıştım ben, şartlar beni kaplumbağalığa zorladı sdfsa.
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 2 handed lightsaber nasıl oluyo daha mı fazla uzuyor mehehe
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 aquila said: mightynin mmolar hakkinda yazdiklarini kaale(bu nasi bi kelime ya) almamayi hala anlayamadiniz. rüzgar nereden eserse oraya dönüp fırıldak olup,kaale alınacağıma; inandığımı söyleyip kaale alınmayan adam olmayı tercih ederim.
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Vaaay mighty'den aquilaya ağır itham. Bakalım aquila bu lafın altında kalacak mı?..
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ahaha tam Axedice a göre bir ortam. Favorites e bile eklemiştir bu topiin linkini
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 wowdaki talent sistemi gibi olmus. gene de guzel oyun olur bu ama, star wars oldugu icin oynarim zaten sadece.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Mighty_THoR said: aquila said: mightynin mmolar hakkinda yazdiklarini kaale(bu nasi bi kelime ya) almamayi hala anlayamadiniz. rüzgar nereden eserse oraya dönüp fırıldak olup,kaale alınacağıma; inandığımı söyleyip kaale alınmayan adam olmayı tercih ederim. okulunu bitir gene ol ... olamazsin demedik, adam olamazsin dedik ne olursan ol, gelme secin birini sadfasdf
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 wow temel olsa da , hala "wow gibi".. asıl olay TAMAMEN age of conan'dan çalmaları sistemi.. rogue -> barbarian , assasin , archer (?). 3ünün de 3. tree aynıydı , ilk iki classına göre değişiyordu , o ikisiyle de tamamen farklı karaktere bürünüyordu karakter.. burda da aynı şey sözkonusu.. kötü değil , ama aynı.. ayrıca menü art çok hoşuma gitti belirtmeden geçemiycem
Öne çıkan mesajlar