axedice Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mighty masaüstü rpg oynamadığı ya da sevmediği için demiştir onu, o yüzden klasman dışı kalıyor kendisi. TB'den sonra en şahane crpg sistemi RTwP. CTB falan bunlar saçma sistemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 temple of elemental evil ın sistemini sevmiştim ben, ilk başlarda yoruyo biraz ama çok ayrıntılıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ToEE şimdiye kadar yapılan en başarılı combat sistemine sahip crpg. Gerek D&D 3.5'un detaylı ve akıcı sistemi olsun, gerek Troikanın bunu bilgisayar ortamına uyarlamaktaki başarısı olsun rakibi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 oyunda zor sayılırdı tabi şu hiç misslemeyen bastard sword u imp power attack kullanan 2 metrelik fighterıma alana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mighty_THoR said: tunch said: hangi bioware oyununu beğenmedik ki? pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume,pause-resume, en sevdigim tip , turn based rpg , eski ssi frp leri , 80 kusaginin oyunlari bunlar , sende o jenerasyondansin diye tahmin ediyorum gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 mightynin mmolar hakkinda yazdiklarini kaale(bu nasi bi kelime ya) almamayi hala anlayamadiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 oyun inşallah bok gibi olur abi. herkes mutlu olur. ben olcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 -Deno- said: ben jedi knight olucam oyun çıktığında. yes. sen alırsın kalkanının kılıcını kaplumbağa takılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 yok, işin içinde lightsaber varsa kafadan two handed takılırım. m&b'ye de two handed başlamıştım ben, şartlar beni kaplumbağalığa zorladı sdfsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 2 handed lightsaber nasıl oluyo daha mı fazla uzuyor mehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 sapi daha uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 onun ayrı bir havası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Sezarın hakkı sezara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 aquila said: mightynin mmolar hakkinda yazdiklarini kaale(bu nasi bi kelime ya) almamayi hala anlayamadiniz. rüzgar nereden eserse oraya dönüp fırıldak olup,kaale alınacağıma; inandığımı söyleyip kaale alınmayan adam olmayı tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Vaaay mighty'den aquilaya ağır itham. Bakalım aquila bu lafın altında kalacak mı?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ahaha tam Axedice a göre bir ortam. Favorites e bile eklemiştir bu topiin linkini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 KAGE BUNSHIN YAP AQUILA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 offffffff neee dediiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 nooluyo lan ne kaçırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 bence agni kai yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Advanced Classes of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 wowdaki talent sistemi gibi olmus. gene de guzel oyun olur bu ama, star wars oldugu icin oynarim zaten sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Mighty_THoR said: aquila said: mightynin mmolar hakkinda yazdiklarini kaale(bu nasi bi kelime ya) almamayi hala anlayamadiniz. rüzgar nereden eserse oraya dönüp fırıldak olup,kaale alınacağıma; inandığımı söyleyip kaale alınmayan adam olmayı tercih ederim. okulunu bitir gene ol ... olamazsin demedik, adam olamazsin dedik ne olursan ol, gelme secin birini sadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 wow temel olsa da , hala "wow gibi".. asıl olay TAMAMEN age of conan'dan çalmaları sistemi.. rogue -> barbarian , assasin , archer (?). 3ünün de 3. tree aynıydı , ilk iki classına göre değişiyordu , o ikisiyle de tamamen farklı karaktere bürünüyordu karakter.. burda da aynı şey sözkonusu.. kötü değil , ama aynı.. ayrıca menü art çok hoşuma gitti belirtmeden geçemiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar