|Joker| Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 WoW oynuyorum şu an, SWToR çıksın akıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 tunch said: ben bi de şunu anlamıyorum abi "oyun ne kadar kötü olursa olsun ben oynarım , star wars sonunda hede hödö" diyen kaç kişi şu anda SWG oynuyor? hazır star wars oyunu var , hem de mmorpg gidin onu oynayın :) Onuda oynadık. Kotor, Dark Force ne varsa oynadık ama işte 7 yıl önce çıkan oyuna dönmek pek güzel değil. Hele bir de oyun sistemini saçmasapan deiştirdikten sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 kötü olsa da oynarım diyenlereydi lafım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 oyun neden kotu olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 star wars'ı gpotato bile çıkartsa çok güzel oyun olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 aquila said: oyun neden kotu olsun? sayalım mı? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 sağdan say.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Oyunun farkli mmo olabilmesi ihtimali uzerinden kotu cikarimda bulunuyor cogu kisi. Cikinca hepberaber oyniycaz aha yaziyorum buraya en az 3 ay: ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ya orası kesin çıkınca herkes alacak oyunu çünkü burdaki tayfa arkadaşlarıyla beraber bişeyler yapmak istio ne olursa olsun hangi oyun olursa olsun. alan 5-6 arkadaşın olunca direk sen de aliosun sonra öle ordu şekilde satın alınıo, daha oyunun ne olduğu bilinmeden doğru düzgün. warhammerda da age of conanda da böle oldu. önemli olan işte wow gibi sürekliliği kazandırabilmesi. 3 ay barajını aşarsa tamadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 3 ayı geçtim, 1 - 1.5 ayı geçerse yeni çıkan MMO'lar tamamdır bence. Age of Conan 1.5 ay, Warhammer 1.5 ay, Champions Online 1 ay süre ile oynadığım WoW sonrası MMO'lardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 tunch said: aquila said: oyun neden kotu olsun? sayalım mı? :) ne zamandır takip edemiyorum ben de, biraz özet geçer misiniz hakkaten nedir bu düşüncelerin sebebi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 cidden yav:) birisi özet geçse ya? yani şimdi anlıycam diye 146 sayfada baştan okunmazki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 warhammer kadar oynansın yeter, yada dolu 1 server olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 dolu server? bence swtor'u 15 milyon kişi oynayacak aha buraya yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 abartmissin ama insallah diyelim :) baslangicta 1 milyonu gecer 2-3 aya 2-3 milyon diyorum sonra biraz duser 1 sene sonrasinda 3 milyonlar arasinda tutunur en iyi tahminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 2m max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Trial süresiyle birlikte maksimum ilk iki ay 10m civarında kişi oynar, sonra 1m civarına sabitlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 :)-D hiiiiiiiiiiiiiiiç sanmıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 huh 10 milyon :) cok abarti olmus bu ya. ilk sene 2-3 milyon arasi bir sey olur sankim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 2 milyonu gormez bu oyun. En azından ilk 3 aydan sonra görmez diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 yanlış bilmiyorsam düzeltin lütfen. aoc çıktığı hafta 1 milyon satarak bi rekor kırmıştı(hafta dediğimde ilk bir kaç gün içinde) oyuncu sayısıda 5 milyon gördü diye biliyorum. şimdi aoca bi bakıp birde star wars efsanesine bakinca 15 milyon çok geldiyse bile 10 milyon rahat yapar diye insanın aklına gelmiyor değil hani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ilk hafta 400k satti sonra 1 milyon falan koydular toplamda satis icin, maksimum 700k lar civarini gordu ardindan herkes level 20 oldu ve BOOOOOOOOOOOM! patladi. 5 milyon gormedi satmadi satamadi ciktigi gun en cok ve hizli satan pc oyunu idi tarihteki ama iste lvl 20 sonrasi gelen tepki ve isyanlar oyunu dondurdu. buyuk hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Şuana kadar çıkan oyunlarda gördüğüm en vurucu fiyasko oyunun hazır olmadan piyasaya sürülmesi. AoC bunun en dramatik örneği. Harika bir projeyi batırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 oyuna wow gibi "öldür ve belirli şeyi lootla" koyarlarsa wowun su andaki haline döner 1 adamda 10 account... ondan kalabalik. nerdeyse adam raid yapcak karekterleri ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 aoc çiktiği gün 400k satmişsa benim starwarsim kesin 1m :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar