Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

özcaine

Öne çıkan mesajlar

tunch said:

ben bi de şunu anlamıyorum abi "oyun ne kadar kötü olursa olsun ben oynarım , star wars sonunda hede hödö" diyen kaç kişi şu anda SWG oynuyor?

hazır star wars oyunu var , hem de mmorpg

gidin onu oynayın :)

Onuda oynadık. Kotor, Dark Force ne varsa oynadık ama işte 7 yıl önce çıkan oyuna dönmek pek güzel değil. Hele bir de oyun sistemini saçmasapan deiştirdikten sonra...
Sosyal ağlarda paylaş

ya orası kesin çıkınca herkes alacak oyunu

çünkü burdaki tayfa arkadaşlarıyla beraber bişeyler yapmak istio ne olursa olsun hangi oyun olursa olsun.

alan 5-6 arkadaşın olunca direk sen de aliosun sonra öle ordu şekilde satın alınıo, daha oyunun ne olduğu bilinmeden doğru düzgün.

warhammerda da age of conanda da böle oldu.

önemli olan işte wow gibi sürekliliği kazandırabilmesi. 3 ay barajını aşarsa tamadır.
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış bilmiyorsam düzeltin lütfen. aoc çıktığı hafta 1 milyon satarak bi rekor kırmıştı(hafta dediğimde ilk bir kaç gün içinde) oyuncu sayısıda 5 milyon gördü diye biliyorum. şimdi aoca bi bakıp birde star wars efsanesine bakinca 15 milyon çok geldiyse bile 10 milyon rahat yapar diye insanın aklına gelmiyor değil hani...
Sosyal ağlarda paylaş

ilk hafta 400k satti sonra 1 milyon falan koydular toplamda satis icin, maksimum 700k lar civarini gordu ardindan herkes level 20 oldu ve BOOOOOOOOOOOM! patladi.

5 milyon gormedi satmadi satamadi ciktigi gun en cok ve hizli satan pc oyunu idi tarihteki ama iste lvl 20 sonrasi gelen tepki ve isyanlar oyunu dondurdu. buyuk hata.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...