Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

özcaine

Öne çıkan mesajlar

hacı oyunun co-op olacağı konusudna bi bilgi yok
nası bir oynanışı olacağı şu an muamma ama eninde sonunda mmo olcak, amma devasa bi senaryonun parçaları olarak takılcaz kanaatindeym pvp si bilmemnesi de hep bu senaryonun dalları budakları şeklinde ayarlanacaktır, klasik olmayan bir mmo, sandbox ın ise tam tersi, bir kitabın içinde olmak gibin

hatta diyorm ki bunlar bazı kırılma noktalarında yer alacak önemli oyuncuları treat of peace çizgi romanı falan aracılığıyla direk sw evrenine dahil edecekler
Sosyal ağlarda paylaş

OZnin müstakbel kayınpederi biowarede hisse sahibi sanırım :) beğenmememizi eleştirmek için başka bi sebep göremiyorum.. olucağını düşündüğümüz şeylere "gelecekten yorum yapmak" olarak cevap verirken olamıyacağına dair kendi yorumlarını katıyor. hep korkarım nickinde büyük küçük harf olanlardan zaten :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaslar cok bir bilgim yok ama hani bu swg var ! bu swg gelen bir patch sonrası elini kolunu sallıyan jedi,stih mith falan oluyor diye batmamışmıydı ? benmi yanlış hatırlıyorum :)

e şimdi bu swtor da jedi ve sith secilebilir sınıf olarak geliyor aynı şey olmayacakmı şimdi elini kolunu salalyan ben jedi ım kanımda deli gibi midiklorian var diye mi dolaşacak acep?
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben sw u biliyorumda sen okumayımı bilmiyorsun ?

swg de bir patch sonrası herkes jedi olabildigi için millet isyan etmiş oyun batmış ondan bahsediyorum. swtor da da jedi lar ve sith ler secilebilir sınıf olarak gelecek nolucak diyorum?sonucta jedi yada sith olmak kolay degil milletin onune buyrun yeyin diye veriyorlar ışın kılıçlarını resmen ondan bahsediyorum hani demişim ya bak yukarıda da aynı şeyi:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...