yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 GwindonSurion said: emuya gelin Artık emu'ya her girenden komisyon aldığını düşünmeye başlıycam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Farinal said: demoda diyor adam her karakter farklı başlıcak, bulunduğunuz mekana ve konuma göre kararlar vereceksiniz diye duydum ben. yanlış duymuşum o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2010 olm oyle duydum boyle duydum dicenize, acip baksaniza, yaziyo bunlarin hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bir suredir takip edemedim nedir son durumlar genel bir yorum alabilir miyim :) 2000+ msg olan bolumler biraz uzak kalınca pek takip edilmiyor da hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Şöyleki; oyun mmo olmayacak, co-op oynanabilecek bir sp olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 gulsem mi aglasam mı... bekledikce surekli birseyler degismis biraz daha beklesek kıvamına gelir mi ki acep ? ***gobek adım polyanna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Şaka maka oyun bu haliyle ME2'den daha rp ağırlıklı görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 me2 nın rp konusunda ölcü olduğu cağlara geldik yanı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 hacı oyunun co-op olacağı konusudna bi bilgi yok nası bir oynanışı olacağı şu an muamma ama eninde sonunda mmo olcak, amma devasa bi senaryonun parçaları olarak takılcaz kanaatindeym pvp si bilmemnesi de hep bu senaryonun dalları budakları şeklinde ayarlanacaktır, klasik olmayan bir mmo, sandbox ın ise tam tersi, bir kitabın içinde olmak gibin hatta diyorm ki bunlar bazı kırılma noktalarında yer alacak önemli oyuncuları treat of peace çizgi romanı falan aracılığıyla direk sw evrenine dahil edecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 kimseyi senaryo icine dahil etmezler, veya aynı gun lightside'ın bas elemanı "sayende kurtulduk" diye mail atar, aynısını darkside'da yapar, aha budur senaryoya dahiliyeti. onemli oyuncu diye bisi olmıyacak cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 peki 2012 de dünya patlayacak mı, bi de önümzdeki genel seçimlerde sonuç nolur, onlardan da bi bilgi ver hazır gelecekten haberler getirmişken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2010 gelecekten haber vermekle alakasi yok, olmicak seyler belli. istersen kadrolu oyuncu yapsinlar birilerini, maasa baglayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 OZnin müstakbel kayınpederi biowarede hisse sahibi sanırım :) beğenmememizi eleştirmek için başka bi sebep göremiyorum.. olucağını düşündüğümüz şeylere "gelecekten yorum yapmak" olarak cevap verirken olamıyacağına dair kendi yorumlarını katıyor. hep korkarım nickinde büyük küçük harf olanlardan zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 hele ciksin betasi oynayalim konusalim. su ana kadar gelen haberlerin bazilari iyi bazilari degisik, companion sistemini begenmedim ornegin ama oynamadan kestirip atmak da istemiyorum. faraza konusuyoruz iste ne guzel :) takilacak bir sey yok begenen begenir begenmeyen oynamaz kime ne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 companion sistemi nasılmış takip edemedim de bayadır kısaca anlatsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ME deki gibiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ME de oynamadığım için hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 bioware oyunları gibi diyelim o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 yanındaki kişi player olcak. konuşmalara oda dahil olabalicek vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 lovecraft0Z said: peki 2012 de dünya patlayacak mı, bi de önümzdeki genel seçimlerde sonuç nolur, onlardan da bi bilgi ver hazır gelecekten haberler getirmişken EA'da ona güveniyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2010 bu taris malak ın bombaladığı gezegen deilmiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ya arkadaslar cok bir bilgim yok ama hani bu swg var ! bu swg gelen bir patch sonrası elini kolunu sallıyan jedi,stih mith falan oluyor diye batmamışmıydı ? benmi yanlış hatırlıyorum :) e şimdi bu swtor da jedi ve sith secilebilir sınıf olarak geliyor aynı şey olmayacakmı şimdi elini kolunu salalyan ben jedi ım kanımda deli gibi midiklorian var diye mi dolaşacak acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 swg ile bunun geçtiği zamanlar farklı star wars tarihini hiç mi bilmiyorsunuz yahu swg den önce işte galaksideki bütün jedi ları öldürüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 ya ben sw u biliyorumda sen okumayımı bilmiyorsun ? swg de bir patch sonrası herkes jedi olabildigi için millet isyan etmiş oyun batmış ondan bahsediyorum. swtor da da jedi lar ve sith ler secilebilir sınıf olarak gelecek nolucak diyorum?sonucta jedi yada sith olmak kolay degil milletin onune buyrun yeyin diye veriyorlar ışın kılıçlarını resmen ondan bahsediyorum hani demişim ya bak yukarıda da aynı şeyi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar