Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Önce konu hakkında fikrimiz oluyor, sonra gelip atar yapıyoruz. Birde mümkünse atarımızı her alanda yapıyoruz, sadece klavye başında değil.

başka nerelerde atar yapıyosun. günlük hayattada böyleysen bol bol dayak yiyosundur.
Mesaj tarihi:
yunusemre said:

önce balonu patlatıp sora arkaya geçseydin keşke :)

Oha atari grafiği mi?

Dur atari oyunu oynuyum biraz boşa yeni oyun oynuoruz biz asdas

aman kalpler balon olmasında, önemli olan o.
Mesaj tarihi:
atari oyunu derken kalitesini kastetmedim

şu stylized realism midir nedir o batırıyo olayı ve
evet 2005 aralık e ancak 2012 de çıkar nerdeyse 7 sene ve o zaman çok daha göze batacak

wow a yakışıyo o tarz star wars a gitmez. star wars un kendisi bi stil zaten tutup bi daha oynarsan ayarı bozarsın

bence.
Mesaj tarihi:
Artıbir valla, tam olarak aynı şeyi düşünüyorum. Wowa mesela çok yakışan stil starwarsa tam gitmemiş. Bide grafik yönetiminden oyun mekaniklerine kadar wowdan araklıyorsun iyi güzel (ki atası diyebileceğimiz oyun wowun tam tersi sandbox), e o zaman ben niye swtor oynayayım wow varken? Icecrown yapıyoruz arkadaşlarla gayet eğlenceli valla. Yarın öbürgün coruscant raidi yapmak için bi nedenim yok.

Yeni bi soluk lazım mmolarda, star wars da bu yeni soluğu getirebilecek çok başarılı bi fantastik kurgu. Ama işte yapan adamlar ortada.
Mesaj tarihi:
ya oyunun estetiğinden, grafiklerinden UI sinden vs ıvır zıvırından bi şüphem yok aslında gayet rahat oynanabilir , lagsiz , güzel optimize olmuş bi oyun olacak bariz.
Mesaj tarihi:
ya mesele grafiğin kalitesi değil. bir bütünlük yok,
sadece kotor un tarzını alıp taşımaları yeterliydi hemde müthiş senaryosuyla. 300 yıl sonraya çektiler bir, üstüne sırf filmlere benzetmek için sith i palpatine in imparatorluğuna, republic soldier ları klonlara araya turuncu desenler kotoru da anımsatsın, e ulan stilize de edelim WoW dan bebeleri çekeriz,

sonuç ucube bişey çıktı. gerçekten iyi bakın star wars a deilde herhangi üçüncü sınıf bir bilimkurgu evrenine benziyo. tıpkı prequel trilogy gibi.
  • Yeni Oluştur...