yunusemre Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 önce balonu patlatıp sora arkaya geçseydin keşke :) Oha atari grafiği mi? Dur atari oyunu oynuyum biraz boşa yeni oyun oynuoruz biz asdas
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Önce konu hakkında fikrimiz oluyor, sonra gelip atar yapıyoruz. Birde mümkünse atarımızı her alanda yapıyoruz, sadece klavye başında değil.
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 dreagloth said: Önce konu hakkında fikrimiz oluyor, sonra gelip atar yapıyoruz. Birde mümkünse atarımızı her alanda yapıyoruz, sadece klavye başında değil. başka nerelerde atar yapıyosun. günlük hayattada böyleysen bol bol dayak yiyosundur.
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 yunusemre said: önce balonu patlatıp sora arkaya geçseydin keşke :) Oha atari grafiği mi? Dur atari oyunu oynuyum biraz boşa yeni oyun oynuoruz biz asdas aman kalpler balon olmasında, önemli olan o.
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 atari oyunu derken kalitesini kastetmedim şu stylized realism midir nedir o batırıyo olayı ve evet 2005 aralık e ancak 2012 de çıkar nerdeyse 7 sene ve o zaman çok daha göze batacak wow a yakışıyo o tarz star wars a gitmez. star wars un kendisi bi stil zaten tutup bi daha oynarsan ayarı bozarsın bence.
axedice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Artıbir valla, tam olarak aynı şeyi düşünüyorum. Wowa mesela çok yakışan stil starwarsa tam gitmemiş. Bide grafik yönetiminden oyun mekaniklerine kadar wowdan araklıyorsun iyi güzel (ki atası diyebileceğimiz oyun wowun tam tersi sandbox), e o zaman ben niye swtor oynayayım wow varken? Icecrown yapıyoruz arkadaşlarla gayet eğlenceli valla. Yarın öbürgün coruscant raidi yapmak için bi nedenim yok. Yeni bi soluk lazım mmolarda, star wars da bu yeni soluğu getirebilecek çok başarılı bi fantastik kurgu. Ama işte yapan adamlar ortada.
Rock Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Yapan adam EA(benim gözümde) olunca fazla bir beklentiye girmemek lazım.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Benim developer vaatlerine karnım tok. Pics or didn't happen.
draedan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Karag8z said: Spring 2011 açıklaması gelince oyunun bekleyenlerin sayısında müthiş bir gerileme yaşandı. SON dakika !! lol
tunch Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 arcane said: Benim developer vaatlerine karnım tok. Pics or didn't happen. pics in de ötesinde artık bence :)
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 açıklama gelince başlığın modası bile geçti
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ben sevindim ya laptop almam için süre uzadı böylece swtora yetiştirmeye kascaktım :D
tunch Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 daha öncesini bekleyen var mıydı ki? şaka maka oyun çıkana kadar ben okulu bitirip askere falan gidicem.. benim için bile uzak bi tarih yani :D
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Grafikler o kadar olmamış, o kadar olmamış ki... o kadar olmamış.
maxrep Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Grafiklere laf. yok atmosferde iyi. Oyunda iyi olack. Sadece biraz daha sabır..
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ya oyunun estetiğinden, grafiklerinden UI sinden vs ıvır zıvırından bi şüphem yok aslında gayet rahat oynanabilir , lagsiz , güzel optimize olmuş bi oyun olacak bariz.
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 ya mesele grafiğin kalitesi değil. bir bütünlük yok, sadece kotor un tarzını alıp taşımaları yeterliydi hemde müthiş senaryosuyla. 300 yıl sonraya çektiler bir, üstüne sırf filmlere benzetmek için sith i palpatine in imparatorluğuna, republic soldier ları klonlara araya turuncu desenler kotoru da anımsatsın, e ulan stilize de edelim WoW dan bebeleri çekeriz, sonuç ucube bişey çıktı. gerçekten iyi bakın star wars a deilde herhangi üçüncü sınıf bir bilimkurgu evrenine benziyo. tıpkı prequel trilogy gibi.
Öne çıkan mesajlar