Mortis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ovv garip olacak harbi 2010 sonbaharında catacylsm çıksa 2011 de swtor bakalım nasıl kapışcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 grafikler çok iyi swgnin sonuna kadar açınca aoc nin çözünürlüğü düşük tarzı kadar olabilir swgtor da heroes online gibi bişey olacak gibi geliyo bana yani swgden aldığımız zevki veren şeyleri görebileceğimizi sanmıyorum level based olacak yani bir skill üzerinden giderken elimizde kalan diğer 31 meslekten kombinasyon kuramicaz evimiz eskisi gibi olmayacak gibi crafting vendor sisteminden zaten ümitli değilim emuya devam çokiyi gidiyo emu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Spring 2011 açıklaması gelince oyunun bekleyenlerin sayısında müthiş bir gerileme yaşandı. kimse bioware in dandik dündik çizgiromanını veya developer bloglarını görmek istemiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Mortis said: ovv garip olacak harbi 2010 sonbaharında catacylsm çıksa 2011 de swtor bakalım nasıl kapışcaklar. activision piyasayı EA bırakmaz 2010 sonbaharında expansion çıkar martta swg 2012 de new gen i açıklarlar piyasa tepetaklak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 izlenesi. http://www.youtube.com/watch?v=XqflV4zsTqQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 söylediklerinin yarısını düzgün yapsın bu oyun yeter gibi duruyor. swg ayarında olmasa da efektif bir crafting mesela : craft edilen şeylere ihtiyaç duyulsun. mesela 15 kişilik çok zor bi canavardan düşen loot , craft yapılırken silahın kalitesini arttırsın (swg ayarında detay olmadan player driven ekonomi üretmek için gayet mantıklı sistem) veya yine swg gibi , "recipe/blueprint" loot edilsin ama üretimi yine oyunculara bırakılsın , hazır silah/armor vs loot edilmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 way be devlerin söylediklerine inanan hele aralarından dallas gibi döneğin teki olan devlere inanan birini buldum ya artık ölsemde gam yemem deno sen diş perisinede inanıyorsundur,xmas da santa hediyeni getirdimi peki,belkide bizimle bir gemi yolculuğuna çıkmak istersin dünyanın sonundan düşüp düşmeyeceğimize bakıcaktık. seni seçtim picard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 evet, oyunu yapanlarin soylediklerine degil, mightynin soylediklerine inanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 abi hakkaten göz var nizam var yani, dev teamden 10 kişi aynı şeyleri söylüyor, sen tek başına aksini söyleyip bir de millete ayar çekiyorsun. göz göre göre yalan söylemezler gibime geliyor, yoksa demez mi insanlar "ulan lavuklar siz böyle böyle demiştiniz hani nerde o vaatler" diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 dev team tabiki aynı şeyi söyleyecek, bunun üzerine kurma bence beklentilerini. Ben mayti kadar umutsuz değilim, sadece çıksın oynarız havasındayım, bir d3, sc2 ya da gw2 kadar beklemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 sc2 kadar antipatik olamaz zaten su an herhangi bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 AJHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 mulgear normal ol lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Mighty_THoR said: way be devlerin söylediklerine inanan hele aralarından dallas gibi döneğin teki olan devlere inanan birini buldum ya artık ölsemde gam yemem deno sen diş perisinede inanıyorsundur,xmas da santa hediyeni getirdimi peki,belkide bizimle bir gemi yolculuğuna çıkmak istersin dünyanın sonundan düşüp düşmeyeceğimize bakıcaktık. seni seçtim picard 2003'den beri hiç değişmedi senin bu mantalite ha. helal valla. video'yu izleyin diye koydum, herhangi bir şey iddia etmiyorum. tanımadan etmeden de peri meri muhabbetlerine çok girme, peter pan üzer adamı sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 -Deno- said: peter pan üzer adamı sonra. (tu) doğru diyo üzer ayrıca mity olm emo falanmısın herşeye bi negatiflik bi negatiflik? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Bi sürü ben demiştim biriktiriyorsunuz adamda, daha sonra süper kombo olarak çakıcak hepsini size ehuah. Ben arada yapıyorum gayet keyifli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 abi zaten endgame, raid , pvp group questi , auction house vs olacağını bilioduk. önemli olan bunların oyunu nasıl etkilediği hehe . yani wow da aynı zaten wow + class based story ve seslendirme şu ana kadar benim aklımda olan başından beri böle düşünüodum ve bi fikrim de değişmedi neyse aynı şeyleri tekrar yazmıiim huehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 devlerin dediklerinin bir kıymeti olsaydı Dark and Light şuan wow un yerinde oturuyor, warhammerda insanlar mükemmel çalışan bir renow sistemi ile siege yapıyor, Age of Conanda epic savaşlar yaşanıyor olurdu. DnL betada battı warhammerda ufacık bir code hatası bugün yarın düzeltecez denilen sistem çöpe atıldı yerinede birşey konmadı AoC da her siege de millet ya lag dan haraket edemedi ya serverlar çöktü. Bioware mmo yapabilecek kapasite bir firma değil çünkü herşeyden önce tepesindeki adamların mmo ya bakış açısı cap e vurup yeni karakter açmak.İkici olarak ellerinde bir mmo yapabilecek kapasitede adam yoktu onlarda soe nin kovduğu çaputları aldılar ki aynı çaputlar nge için kormayın elimiz çok hafifdir hiç açıtmıyacak dediler millet hala kıçının üstüne oturamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 ea yapacaını yaptı yedi sene bi oyun mu beklenir lan hem beklenti büyüdükçe büyüycek her şeyi halletsen şu grafiklerle bile bu oyun gitmez atari oyunu gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Yanlış yere mi attın mesajı? Atari grafikleri, 7 sene falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Swtor'a atari grafiği demek büyük terbiyesizlik okadarda değil =) Ama 7 senedir beklenmiyo orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Nezamandır konuya bakmak hiç aklıma gelmedi. Baya bir bir gelişme(gerçi gelişme demek nekadar doğru bilemiyorum) var. Görünüşe göre bu oyun, ben oyun hayatıma noktayı koyduktan(yani iş hayatına başladıktan) sorna çıkacak. Aslıdna classları gördükten sorna oynamak istediğimden de çok emin değilim. Empire ve Republic classları arasında farkedilir bir güç farkı varmış gibi duruyor. Tek bir tarafa yığılma olan oyunlardan nefret ederim. Ayrıca lovecraft0Z'a grafikler knousunda bir noktaya kadar hak veriyorum. Yeni oyunlar göz önünde bulundurulduğunda grafikelr çok düzgün değil gibi. Ateri oyunu gibi değil ama WoW'daki gibi keskinlik ve netlik te yok. Tabi bu daha oyunun tamamen bitmemesinden yada video kalitesizliğinden kaynaklanıyor da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 dreagloth said: Yanlış yere mi attın mesajı? Atari grafikleri, 7 sene falan... ya millete ayar vermek istiyosun bırak modlugu öyle ayar ver bu ne ya buraya düzeni saglamak için atanan biri milleti ezmeye çalışmaktan baska bişey yapmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 aboo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 DAZD!NGO said: dreagloth said: Yanlış yere mi attın mesajı? Atari grafikleri, 7 sene falan... ya millete ayar vermek istiyosun bırak modlugu öyle ayar ver bu ne ya buraya düzeni saglamak için atanan biri milleti ezmeye çalışmaktan baska bişey yapmıyo Kesinlikle katılıyorum dostum. Arkandayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar