Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SW: TOR - SS, Video ve daha niceleri..

özcaine

Öne çıkan mesajlar

oyle zaten ehuhe, haydi beyler kahveyi adam basmis diye hop oraya gidiyosun, aferin aldik derken, birisi geliyo, arkadaslar alt mahalleyi almislar kosun, sonra oraya, hilmi abinin dukana gidiyolarmis diye cepten haber geliyo, sonra oraya defansa gidiyosun, guzel ama kostur kostur action, durmak yok, yola devam. tabi bu sadece t2da benim yaptiklarim, otesini bilmem.
Sosyal ağlarda paylaş

Wowda yine iyi 10 kişi 25 kişi falan toplanabiliyosun. Swtorda 6 kişilik partiler olur onunla quest yaparız artık. Yada yaparsınız, keza coop oyuna ayda 15 dolar vermek bana saçma geliyor.

VAY AK olarak swtora başlayacağımızı sanmıyorum, blizzin yeni scifi mmosu gelsin biz ona geçeriz direk. Cataclysmden sonra zaten 1 ek paket falan kalıyor dimi?
Sosyal ağlarda paylaş

Star wars severim ama 4 kişiyle rpg oynamak için aylık ücret verilmez. Zaten endgame falan yoksa, istersek arkadaşlarımızla oynayacağımız bir rpg olacaksa aylık ücret falan da istemezler. Güzelim oyunun potansiyelinin içine tükürürler. Aslanlarım benim.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun sonuçta kağıt üstünde mmo olacak ama adamların bizim anladığımız anlamda mmo düşünceleri yok. onlar kotor oyuncusuna yönelik birşeyler yapmak istiyorlar aslında en feci durum combatın gidişatının bildiğimiz mmolardaki gibi değil daha bir kotor dragon age tarzı olacağı gibi görmeden inanmıyacağım salakça açılama

tepesindeki adamlardan biri ben end game filan sevmem benim için oyunda bir karakter kasarım son lvl olunca yenisini oynarım ,biri craft nedir hiç heroic değil oyunumuzda böyle birşey istemiyoruz diyen en tepedeki adamı swg yi bitiren,her class ı başka gezegende oyuna başlayan, bütün classların diğer classlar ile hiçbir şekilde keşişmeyen kendi instanced quest line ı olan bir oyundan ne beklenir o tartışılır tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Yakıştıramıyorum size bu kötü fikirleri...

SW filminden 3500 yıl önce sith lerin daha bir kuvvetli olduğu (yanıltmasın sizi) bir dönemde geçiyor. Oyundaki questler sadece cinematic gibi konuşmalı olacak. Fakat combat ları gördünüz. Oyun içi görüntülerden. Star wars evreni sonuçta hepimizin sevdiği. Konusu yeter zaten... Kötümser olmanın anlamı yok. Bh var jedi var trooper smugler End game olarak düşünmeyin birde devamlı wow gibi. En zor bosları keseyim end game bu dur... Olmaz böyle düşünürsek. Darth sidious u mu kesecez Yoda yı mı kesecez ne olacak end game nedir... Güce denge getir yeter. Bh ol oyuncu kes işte... Beklenti ne olacak ?! :)
Sosyal ağlarda paylaş

maxrep said:

Yakıştıramıyorum size bu kötü fikirleri...

SW filminden 3500 yıl önce sith lerin daha bir kuvvetli olduğu (yanıltmasın sizi) bir dönemde geçiyor. Oyundaki questler sadece cinematic gibi konuşmalı olacak. Fakat combat ları gördünüz. Oyun içi görüntülerden. Star wars evreni sonuçta hepimizin sevdiği. Konusu yeter zaten... Kötümser olmanın anlamı yok. Bh var jedi var trooper smugler End game olarak düşünmeyin birde devamlı wow gibi. En zor bosları keseyim end game bu dur... Olmaz böyle düşünürsek. Darth sidious u mu kesecez Yoda yı mı kesecez ne olacak end game nedir... Güce denge getir yeter. Bh ol oyuncu kes işte... Beklenti ne olacak ?! :)

Ben endgamede pvp istiyorum zaten, onun bunun bossunu kesmek çok umrumda değil, sevmem pve. Ama işte 5 arkadaş girip oyunu bitirdiğin bir muhabbet olmasını istemiyorum, ki öyle bir olay olursa tonla insandan koliyle küfür yerler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...